Opatrovateľka alebo jasle pre predčasne narodené dieťa
Dobrý deň. Tí, ktorí ste museli cvičiť vojtovku, riešili ste niekto opatrovateľku k bábätku alebo nejaké jasle do jedného roka? Našli ste vôbec také jasle/opatrovateľku, aby bolo zabezpečené pre dieťa aj správne cvičenie? Ak viete prípadne niekoho odporuciť z okolia BB, kto má skúsenosť s predčasniatkami, ďakujem
cvičiteľov nájdeš , len zadarmo to nebude. poznám jeden zoznam ...
v mt bola mš kde deti cvičili v rámci pobytu v mš.
mš zrušili? to isto neviem ale isto nie je na tom mieste ako bola pred 5 rokmi.
choď na mestský úrad a opýtaj sa či existuje takáto mš - jasle na území BB. kľudne aj písomne.
@deti95060810 Ďakujem, teda dieťa sa dá dať do jaslí/mš a zrejme zaplatiť nejaký fyzio individuálne, ktorý by chodil a cvičil s dieťaťom? Ale spýtam sa, či sú aj také jasle, ktoré toto vedia zabezpečiť, zrejme len nejaké súkromné
to boli jasle - mš presne pre tieto detičky ktoré cvičili vojtovku. priamo v ich areáli bola fyziot. ktorá cvičila s nimi denne. len neviem ako dlho tam boli detičky - mám na mysli či celý šk. rok, alebo len istý čas napr. 2-3 mes.
tak ako ty myslíš že fyz. bude chodiť cvičiť LEN za tvojim dieť. do mš - to asi nepôjde. jednoducho v mš nemá čo robiť , riad. mš to asi nedovolí. ani neviem o takej mš.
fyziot. môže chodiť cvičiť k tvojmu dieťaťu ale k vám domov. - ak sa tak dohodnete.
@deti95060810 ďakujem
tel. 902484770
E: tomas.slovjak@gmail.com
Tomáš Slovjak Mgr.
zaměstnanec Fakultná nemocnica s poliklinikou F. D. Roosevelta Banská Bystrica
Nám. L. Svobodu 1
skús sa spojiť s týmto fyzioter. ... robil kurz v Olomouci - Corpus...
@deti95060810 ďakujem 🙏 máte s ním skúsenosť? On ale zrejme len individuálne rehabky robí... ja chcem nastúpiť späť do práce, tak by som potrebovala vykryť niekoľko hodín denne
s ním nie, ale chodili sme do Olomouca cvičiť. on má odtiaľ certifikát. Top reh. stredisko. dcéru postavili na nohy za 2 m - v MT to nedokázali ani za rok...
s ostatným neviem poradiť... jedine opatrovateľka k tak malinkému bábu.
No predčasne narodené dieťa by som do jaslí nedávala, lebo teda väčšinou majú aj nejaké tie zdravotné problémy, slabšiu imunitu, takže ti chytí každú chorobu. Skôr teda nájsť tú opatrovateľku.

Mam tam spoluziacku, bola v takej situacii a nikoho takeho nenasla
Uprimne si neviem predstavit nechat dieta aby to riesil cudzi clovek