icon

Aké máte skúsenosti so škôlkami v Devínskej?

aduskah
8. okt 2010

Ahojte, privitala by som referencie na skolky v Devinskej novej Vsi v Bratislave. Viem o dvoch statnych skolkach /na Marecka a na Horova/. Existuju este ine statne, pripadne sukromne skolky? Ako ste spokojne? Ako je to so zapisom, da sa ist do skolky vopred pozriet?

Strana
z2
julik104
Autor odpoveď zmazal
natalyas
16. jún 2020

My sme nasu malu zobrali zo skolky velmi rychlo prec, chodila tam asi 4 mesiace. Neodporucam. Nepacila sa mi komunikacia s detmi, ucitelky po detoch velmi kricali, ak niekto nechcel spat vyhrazali sa, ze nedostanu poobede keksik alebo ze nepride mama. Dcera mala vtedy 3roky a komunikacia s tymito malickymi, ktori len cerstvo nastupili, bola dost necitliva. Zacala mavat zle sny, plakavala, vzdy ked som pre nu prisla, tak ma bila. Prestupili sme okamzite do inej skolky a vsetko sa razom dalo do poriadku, dcerka bola spokojna a vesela. Doteraz mam vycitky, ze som ju tam vobec prihlasila.

elissabeth003
5. júl 2020

@natalyas dobry den, mozem sa opytat konkretne o ktoru skolku sa jednalo a ked mozete prezdradit aj o ktore ucitelky? Mala mi nastupuje v septembri na marecka 20 a toto co pisete je moja nocna mora. Dcerka je velmi citlive dievcatko a taketo veci, vyhrazanie sa, ze nepride mama to je pre nu uplne strasne nieco. Dakujem pekne 🙏🏻

sonia3
9. júl 2020

@natalyas Dobry den, aj mna by velmi zaujimalo o ktorej skolke konkretne hovorite. bola ba som vdacna za odpoved.

natalyas
13. júl 2020

@elissabeth003
@sonia3 chodila do skolky, ktora sidli v zakladnej skole, myslim, ze je to I. Bukovcana. Boli trieda, ktora nastupovala od marca, od septembra chodili do inej budovy, ale tam bola mozno trikrat a potom sme skoncili. Pani ucitelky si po mene nepamatam. Uz je to 4,5 roka, teraz ide do druhej triedy na ZS, takze vazne neviem. Pre mna bolo nepochopitelne jej spravanie a dat ju odtial prec bolo najlepsie rozhodnutie. Vzdy mi kazdy hovoril, ze treba mat "stastie na ucitelku"...prestupili sme do inej skolky a tam nie je ani jedna neprijemna ucitelka, v kazdej triede su dve uzasne laskave a mlade ucitelky, takze neviem, ci je to o stasti alebo celkovom nastaveni skolky...netusim, mozno sme mali len smolu.

biela_sova
25. jan 2021

@natalyas Ahoj, prosim Ta, kam ste ju potom prehlasili?

biela_sova
25. jan 2021

Baby Devinskonovovestanky, aky mate nazor na skolku Lambee?

natalyas
25. jan 2021

@biela_sova do Lamaca

biela_sova
25. jan 2021

@natalyas Dakujem, to je ta Montessori?
A co si myslite o tej sukromnej Lambee v DNV?

natalyas
29. jan 2021

@biela_sova nie, chodia do MS Filipa Neriho..nedam na nu dopustit. Pristup a laskavost uciteliek je uzasna. Navyse, pani ucitelky maju kurz efektivnej (respektujucej) vychovy. Obe dcery to tam miluju🙂 a to je nasa mladsia velky bojko...

biela_sova
29. jan 2021

@natalyas Aha vyborne dakujem, pozriem sa na nu. Aj lokalitou to stale vyhovuje

Strana
z2