Aké tlačivo potrebujem k odkladu dieťaťa do školy?
Ahojte prosím vás dcérke sme vybavili odklad do školy, už máme aj papier z centra od pani psychologicky aj z logopédie odporucenie, a ešte ze si mame zohnať niečo od obvodného detského lekára nejaký papier a ze na stránke ministerstva školstva ze je nejaké tlačivo, že si ho mam vytlačiť a doniesť vyplnené do riaditeľke
Prosím viete poradiť o aké tlačivo sa jedna? Vedeli by ste mi prosím poslať link ze kde to nájdem?
Ďakujem vopred veľmi pekne.
@nikpa ďakujem
Potrebuješ súhlas pediatra s pokračovaním predprimárneho vzdelávania,napr. Tu ma táto lekárka
https://detska-doktorka.sk/aktuálne/súhlas-s-od...
@kristina2412 ďakujem a ešte niečo zo stránky ministerstva školstva, ale nemôžem to nájsť
V prvom rade nepremeškajte zápis do prvého ročníka. Aj keď budete žiadať o odklad školskej dochádzky. Ak tam poviete, kompetentní - riaditeľ/zástupca/učiteľky, ktoré vedú zápis dieťaťa Vás budú informovať ako máte postupovať ďalej.
Pravdepodobne Vám odporučia objednať sa na odborné vyšetrenie školskej zrelosti ku detskej psychologičke - čakacie doby sú veľmi dlhé. Ak budete mať doklady a odporúčanie od pediatra nemal by byť problém s odkladom.
Nie ministerstva, ale na každej stránke školy to majú, napíšte mi

V škôlke by ho mali mat k dispozícii. Pýtaj tam, ak ho nemáš. A o tom, že aj od pediatra niečo treba, neviem.