icon

Ako dlho nechávať dieťa doma s nádchou?

23. feb 2025

Ahojte, dcérka je už týždeň doma, na začiatku mala len číry sopel a od štvrtku sa jej pustili zelene sople nefuka stále počas dňa možno 4-5kraz ale aj tak, ako dlho ju ešte nechať doma? Toto je na guľku ak bude doma ďalší týždeň a zase riešiť kto s ňou bude 🙈

Strana
z2
ibajaanikiny
23. feb 2025

@mogaa to nie je pravda,vid nizsie komentar,je to tam pekne vysvetlene. Netreba “zavadzat”,je k tomu xy odbornych clankov. Pekny vecer

buducamama
24. feb 2025

@okseen no to je prave to, ze sa to uz roznasa a clovek este ani nevyzera chory. Ked zacnu priehladne sople, tak asi nikto nenecha hned dieta doma, kazdy povie, ze to len zo zimy mu sopel vysiel. A uz je polka triedy soplava… Preto sa tomu moc zabranit neda. Akurat ked uz ma dalsie priznaky choroby, napr teplotu, tak hned nechat doma, nech sa tomu sireniu trochu zabrani a tiez dieta vylieci.

ollynka
24. feb 2025

Moja dcéra tiež mala len soplíky, ale jej bolo aj zle,...dr.urobila crp a dala normálne antibiotiká, aj do nosa a aj užívať. Teraz lekári už nemajú spoplatnené crp, tak mi už povedala, že si mám kúpiť v lekárni test a urobiť si crp dieťaťu doma. A s výsledkom prísť tam ak je vysoké.

Strana
z2