Ako označiť detské veci do škôlky?
Mamky prosim vas co objednat, ako oznacit
Dieta nechce mat stitky na obleceni cize nalepovacie nalepky ked sa zacnu odlepovat asi nic koc bude to dieta skriet
Nazehlovacky, peciatky ok ale keby som chcela potom nejake veci predat ved to oen tak nedam dole ani nevyperiem
Ani obycajnym perom ma oblecenie to nevyperiem
A co teraz? Vysivat meno sa mi fakt nechce , poradte
Som sama na dietatko a neviem nemam sa ani koho opytat, v skolke nikoho nepozname kedze sme sa prestahovali daleko a nepozname tu este nikoho, rodicovske zdruzenie este nebolo
Ja teda veci po synovi nepredávam, ale sú úplne krásne a zachovalé, keby som chcela. Niektoré značky majú štítky na 5 mien, Lindex napr. Pred predajom odstrihneš meno svojho. Alebo ak sú to také tie našité menovky, tak prečiarkneš meno.
Stačí fixka na textil, alebo nazehlovacky (biele obdĺžniky, ktoré nazehlis zvnútra oblečenia a napíšeš meno, potom odlepíš.)
Ja teda veci po synovi nepredávam, ale sú úplne krásne a zachovalé, keby som chcela. Niektoré značky majú štítky na 5 mien, Lindex napr. Pred predajom odstrihneš meno svojho. Alebo ak sú to také tie našité menovky, tak prečiarkneš meno.
Stačí fixka na textil, alebo nazehlovacky (biele obdĺžniky, ktoré nazehlis zvnútra oblečenia a napíšeš meno, potom odlepíš.)
@vahcaac dakujem
@anonym_autor
@anonym_autor ja som kúpila pečiatku s menom dieťata všetko som opečiatkovala je to super a vôbec sa to nevyperie
Objednala som 100ks obycajnych nazehlovaciek a perom vypisem meno 2.5€ ceska stranka, dovidenia
Nebudme tu objednavat peciatku za 22€ dpc to kde sme 😂

@anonym_autor tak príde mi to zbytočné všetko označovať a riešiť to, a zbytočne ničiť oblečenie 😊 tiež sme mali v pokynoch označovať a nikto nikdy sa na to nepýtal ani to neriešil
@kris_tin257 u nas v skolke sa viac x stalo,ze deti mali rovnake papuce,tricka,bundy,alebo sa veci stratili.za mna nalepky najlepsia vec,oznacim s menom a dcera si spozna rychlo,ze nalepka so zajkom je jej 🤷♀️ u nas sa to v skolke vyzadovalo,aby si deti vedeli veci spoznat