Ako reagovať, keď sa dieťa vyzlieka do naha?
Baby, akoby ste reagovali, keby sa vaše 3 ročné dieťa vkuse vyzliekalo do naha? Čo robiť?
Doma? Jeho vec ale von holý nepôjde.
@anonym_autor nič ak to je doma
asi je mu oblečenie nepríjemné,možno ho škrtí,škriabe.alergie napr?
@rozculena nie, nemá.
@anonym_autor no rodeny naturista 🏖️
Moja bola snad do 6 r naha resp v nohavickach.
Nechala som ju preco by nemohla ..ked je doma ?
Nám to robil syn od cca 2,5 roka, ale iba vtedy, keď spal, tak si vyzliekol nohavice, tričko len vyhrnul. Trvalo to asi rok a pol. Ako prišlo ,tak to samé aj odišlo, ale keď sme sa ho pýtali, prečo to robí, tak ani nevedel odpovedať.
Moja neterka takto večne behala doma holá v tom veku 😄. Prešlo to, ako aj iné obdobia.
@anonym_autor moja 2,5 rocna ma tiez teraz take obdobie, kedykolvek ju to napadne sa vyzlecie a beha hola. Je to strasna sranda, co uz 🤷🤷🤷 snad ich to coskoro prejde 😀
Kamaratova dcera sa takto vyzliekala, nie len doma, aj na navsteve. Jej bolo prijemnejsie bez siat. Preslo ju to cca v 4 rokoch. Teraz je uz skolacka a nevyzlieka sa.
@januska12323 áno, iba doma.
@anonym_autor a v čom je problém? Neboj sa nenachladne keby jje bola zima tak sa oblečie.
syn to robil vždy ked sa postavil z nočnika už sa nechcel obliecť
nechali sme ho tak
ved je doma ale vždy sme mu povedali že doma može chodiť holý ale inde musí byť oblečený
@anonym_autor tak týmto si prešla snáď každá maminka😁, aspoň čo ja poznám. My sme mali takýto “ problém” v dvoch rokoch. Samozrejme vyzliekala sa len doma. Nerobili sme s tým nič, prestala sama🤗
Ja by som to netolerovala.

asi je mu oblečenie nepríjemné,možno ho škrtí,škriabe.alergie napr?