icon

Ako riešiť problémy s dieťaťom v materskej škole?

13. nov 2025

Ahojte chcem s len spýtať či nemáte niekto podobnú skúsenosť
Syn 4 roky chodí do škôlky už 2 rok
Prvý nebol vôbec problém. A tento trochu vystrája ale posledný týždeň sa mi na neho neustále učitelia sťažujú
Vystrája berie deťom hracky neposlucha uteká im zo spálne
Je pravdou že od tohto roka má nového spolužiaka (neprispôsobivé dieta z Luníka ) a je to jeho najlepsi kamoš z ktorým sa stále hrajú
Vidime aj doma že sa mu zmenil slovník 😔 aj správanie ale nie tak drasticky ako mi to posúva MŠ
Povedala som že budem riešiť ale neviem či mám hneď alebo počkať keďže doma je viac menej okay …
A ďalšia vec nájsť dnes deťmi psychologickú ktorá vás vezme do mesiaca je nereálne
Poprípade ak o niekom viete budem rada za kontakt Po,He,Mi,Vt…

anonym_b43d08
13. nov 2025

@anonym_autor načo psychologičku? Pevné pravidlá, zodpovednosť za dôsledky konania.

anonym_0a8c4f
13. nov 2025

@anonym_autor tiež si myslím, že psychológ je zbytočný, veď viete, kde je problém. A čudujem sam, že si s tým v škôlke nedokážu poradiť.

anonym_0015ce
13. nov 2025

Deti sa opičia, a keď ma za najlepšieho kamaráta dieťa ktoré nemá žiadne návyky(hygienické, ani správania) tak on robí len to čo vidí. Asi len dohovárať a dohovárať, inak to asi nejde. Asi mu len tak nezakážeš sa s ním hrať. Len mu dohovárať aby nerobil to čo vidí aby bol slušný atď. Vy nič iné urobiť nemôžete, už len v škôlke si musia s tým poradiť lebo vy tam nie ste celý deň.

anonym_6297d9
13. nov 2025

@anonym_autor daj výpoveď a chod pomáhať učiteľke🙂na to študovala, aby vedela čo robiť s deťmi.Co od teba očakáva?Prečo chcela ísť k psychologicke?