Ako zvládnuť nákup s nepokojným dieťaťom?
4 ročné dieťa nevie vydržať pol hodinku kým šupnem do košíka najdôležitejšie a pri pokladni je ako z divých vajec. Už po nás všetci zazerajú a to som ho pred tým varovala, že si neprajem, aby sa neslušne sorával. Vydržal pekne celý nákup a potom klasika to pri pokladni rozbalil 🫣. Prosím, poraďte mi nejaké triky keď chcem aby bol v kľude kým zaplatím a dám nákup do tašiek. Už som rozmýšľala nad lízatkom pri pokladni.
Vobec si nic nerob z toho ze potebe pozeraju. Ak to prezili u svojich deti tak to chapu, a ak to neprezili tak este deti nemaju a budu mat, alebo maju deti ale tie su stale u babky 🤣. Nasa ma tiez 4 vcera pocelom obchode kricala a plakala ze chce kakat. No co aj krd som sa ponahlala ukrizujte ma ale kosik som tam veru nenechala, ale musela pockat kym sme nakup dokoncili a zaplatili. A veru prisli sme domov a kakat akosi zabudla 😅. Odmenu by som nekupovala, len aby bolo ticho. Ale to je tvoja vec. Ale ostatni ti dobre poradili zapoj ju do nakupovania. Moja vcera sama od seba sa opytala ci potrebujeme mlieko domov, ja som jej povedala ze ano. A sama preto isla. Nestacila som sa cudovat, ale zvladla to nebala sa, a takou silou niesla to milovane mlieko ze az, o to co ma rada sa postara aby bolo v kosiku 😀 napriklad poviem jej ze kupime jablko, a ona vybera. Ja len drzim sacok. Rovnako aj jogurty, presne vie ktory salam kupujeme atd....deti su vsimave lepsie nakupia zakladne potraviny ako ja 😁
@micusa2222 deti sú rôzne. Môj bol takýto až posledný, ale vyrástol z toho. A doma to dieťa nenecháš, nemôžeš. A jesť sa musí. Či bude teraz celá rodina hladovať? 🙈
@micusa2222 ty si riadna kofa a s kým má to dieťa zostať doma? Veď keď je žena na RD potrebuje aj nakúpiť. Som si presne mohla myslieť že píšeš, lebo deti nemáš a nevieš čo táraš. Teraz čítaj pozorne. Deti pri nerodičovi počúvajú viac (viem z práce) a druhá vec ty korunovaná hlupota - dievčatá a chlapcov porovnať nemôžeš. Tiež veľmi záleží či dieťa nemá chronické zdravotné problémy. A nie deti nikde kvôli takým ako si ty (čo ani vlastné nemajú a nevedia o deťoch prd) zatvárať nebudeme.
@ramzesa strašne je sprostá.

@ramzesa máš pravdu, vlastné nemám, so sestrinou dcérou som takéto niečo vôbec nepoznala, v obchode sme mohli byť 3 hodiny, chodila so mnou, max.mi hodila do košíka veci, ktoré som ja potom vrátila späť, nepoznám tento cirkus v priamom prenose...a keby aj bola taká, ako píše autorka, určite netrápim seba a okolie, ale musela by zostať doma...