icon

Cena za jasličky pre dvojčatá a trojčatá v Bratislave

fatima1972
28. feb 2013

Ahojte maminy, rada by som sa opýtala, koľko platíte za jasličky/MŠ, ak máte dvoj,troj -čatá?
Tak som sa nad tým zamyslela a čup ho sem, že nech sa opýtam 🙂

dcstvorlistok
28. feb 2013

@fatima1972 ahojky neviem ci myslis statne alebo sukromne, ale u mna v sukromnych davam detickam surodenecku zlavu

klincek
28. feb 2013

@fatima1972 mam dvojicky, chodia do mestskych jasli v BA (takze nie sukromne) a platime takto:
za prvu dcerku 340 € skolne + 1,5 € strava/den
za druhu 170 € skolne (zvyhodnena sadzba pre kazdeho dalsieho surodenca) + 1,5 € strava/den
za dni, ked v jaslickach nie su, sa strava odpocita z platby na dalsi mesiac.
celkovo to vychadza do 570 € mesacne.

dcstvorlistok
28. feb 2013

@klincek no dobre ale to su sukromne nie?

klincek
28. feb 2013

@dcstvorlistok nie, su to jasle zriadene mestskou castou.
v sukromnych odo mna pytali 400 € za dieta..

dcstvorlistok
28. feb 2013

To vazne ? Ja som myslela ze sukromne... no u mna je cena 350 plus 3eura strava ale planujem od septembra 370 - 380 s tym ze v tejto cene budu aj plienky aj volitelny kruzok a bezplienkove dieta menej ale podstatne je ze tiez davam surudenecku zlavu cize druhe dieta ci su dvojcata, alebo surodenci je za polovicku preto som sa divila ze statne tak vela ja som myslela ze statne menej..... a tiez ti na ne prispieva stat 230eury.

dcstvorlistok
28. feb 2013

@klincek prepac ten prispevok bol pre teba

klincek
28. feb 2013

@dcstvorlistok kiezby som na teba narazila pred rokom. ked som vtedy hladala jaslicky, nenasla som nic pod 380 eur za dieta, a vsade v cennikoch velkym pismom "ZLAVY NEPOSKYTUJEME". tie mestske boli jedina moznost, ktoru sme boli schopni financne utiahnut. a mohla som byt este rada, ze nas vzali - aj to az v lete a potom, ako im dve deti z poradovnika vypadli. samozrejme aj tak berieme prispevok na obe baby.
boli sme sa pozriet aj v jednych sukromnych s trosku lepsou cenou, ale odradilo nas to, ze pani cakala na jesen vlastne prve dieta, tak som si nevedela celkom predstavit, ako by to zvladala. inak to tam bolo fajn, ale ked sme to cele premysleli, tak nam tie mestske vysli ako vitaz. len dufam, ze sa tam najblizsi rok a pol ceny zvysovat nebudu, lebo ked si predstavim zase adaptaciu niekde inde, tak ma chyta infarkt.