icon

Čo deti jedia na desiatu v škôlke?

7. sep 2024

Ahojte,co mavaju vase deti v skolkach na desiatu a olovrant? U nas v skolke vkuse len chlieb,je to normalne? Nejde mi ani tak o to,ze maly chlieb nemusi,ale ze tie deti tam nepoznaju nic ine,ziadny rozok, zavin…

Strana
z2
engynka
9. sep 2024

@simona20201309 maju tolko aktivit a pohybu ze uplne normalne sa najedia aj duplu si daju na obed ak chcu. Deti jedia ako kobylky hlavne sladke.
Skolka je to taka kde dbaju okrem ineho aj na zdravu stravu a preto nestoji zrovna 2.50 na den.

priscilla07
10. sep 2024

Som zhrozená z toho čo dávajú deťom jesť

milanemila
10. sep 2024

Ja som viac menej spokojna s jedlom u nas v skolke a aj dcere chuti. Prikladam jedalnicek na tento tyzden.

autor
11. sep 2024

@milanemila kolko platite za stravu

milanemila
11. sep 2024

5e za den a som rada, ze rodicia su ochotni dopriat detom kvalitnu stravu, lebo aj za 5e pripravit 3 porcie jedla denne mi pripada na hranici zazraku. Sa necudujem, ze ked maju skolky nizicku stravnu jednotku, ze detom varia doslova odpad.

autor
12. sep 2024

@milanemila suhlasim s tebou

lienka.7
12. sep 2024

@autorka a doma dávaš dietatu co také? MC Donald? Co take by si si predstavovala na desiatu/olovrant?
Nauč ho jest normnu stravu alebo hľadaj takú skolku, kde si môžu objednávať jedlo z a la carte.

autor
12. sep 2024

@lienka.7 nedavam mu ziadny mc donald..len mi vadi ten stereotyp v skolke,ze cely tyzden maju len chlieb

Strana
z2