icon

Dať dieťa do takej škôlky?Arogantná riaditeľka

anjika44
15. mar 2019

Stala sa mi takáto vec. Išla som si pre prihlášku do MŠ Miletičova BA. Plot bol zatvorený a nie je tam žiadny zvonček, ani nikto nebol na dvore. Preliezať si netrúfam. Tak som ako taká .... )má to štyri písmenká, ale nenapíšem, lebo mi zmažú tému), išla domov, na internete som si kukla telefónne číslo a šla som naspäť. Pred plotom som znovu zavolala, prišla mi otvoriť kuchárka, za čo som jej vďačná, lebo vybehla len v tričku. Ukázala mi, že na plote je nejaká západka, ktorá sa dá zvonku otvoriť. Čo som ja samozrejme nevedela. Prišla riaditeľka a tej som sa opýtala, že prečo nemajú na plote zvonček. A ona na to - "Na čo by nám bol, keď niekto chce, tak mi zavolá." Toto je odpoveď? Keď je od začiatku takáto arogantná, mám tam vôbec tú prihlášku dať? Je to štátna škôlka, takže by nás stála menej ako súkromná, kam chodí teraz. Len nepáči sa mi tento jej prístup. Milá pani riaditeľka si teraz určite hovorí, kašlem na ňu /ako na mňa), detí bude dosť. Nabudúce, keď niekam pôjdem, tak len tak, že budem mať so sebou telefónne číslo inštitúcie, do ktorej chcem ísť. Neviem, či som naštvaná, skôr pociťujem sklamanie kvôli správaniu sa riaditeľky.

Strana
z2
jasminet
15. mar 2019

@anna_clara to o vacsine statnych skolok hovorim 🙂 od 8 uz maju deti program - rozcvicku, rozpravanie o zazitkoch, tvorenie, od 9 ranajky a podobne veci. kazdy prichod po 8 pritomne deti vyrusuje. a na deti je v triede jedna ucitelka, ktora ci chce alebo nechce MUSI ist odomknut a pustit oneskorenca = necha 20 deti bez dozoru.
ano, na obed o 12 domov, potom az o 15 po olovrante.

skumavka
15. mar 2019

@anjika44 no, neviem ake stare mas dieťa, ale ak 3 ročné, tak mozno ani nebudes mat problém, ci judo tejto škôlky dať, alebo nie, lebo ti ju jednoducho nezoberu. V Ružinove si velmi medzi štátnymi skolkami vyberať nemôžeš, naopak vyberaju si oni.

anjika44
autor
16. mar 2019

Veď hej, aj tu máte pravdu niektoré...lenže v okolí sú aj dalšie škôlky (žiaľ súkromné) a tie majú zvončeky.

beky1813
16. mar 2019

@anjika44 to ano. Taky zvoncek, to je velmi podstatne pri vybere skolky 🤔 ked tam nie je, to je problem a veľký. Ako moze taka skolka fungovať, ked nema taky dolezity predmet, akym je zvonček

alchemilkazltozelena
16. mar 2019

@beky1813 😅😅😅👏👏👏

anjika44
autor
16. mar 2019

@beky1813 veru je to problém, telekinézu neovládam

beky1813
16. mar 2019

@anjika44 no strasny 😯

0izidora0
20. mar 2019

Podľa mňa vymýšľaš zbytočne. Povinný vziať tvoje dieťa do škôlky sú až pred nástupom do školy. Ja byť tebou ,udržujem si s učiteľkami a riaditeľkou dobré vzťahy. Lebo aj keď ti dieťa príjmu, môžu ti ho kedykoľvek vylúčiť. Určite nastane situácia ,kedy budeš musieť niečo s nimi riešiť,niečo napr tvoje dieťa vyvedie ,dlhodobo choré atď. Prihlášok budú mať istotne veľa. To nie ty si budeš vyberať ,ale oni si budú vyberať. Počet detí nepustí. Ale ak máš takýto prístup zvoľ súkromnú škôlku a neskôr súkromnú školu.

katrinka8
8. apr 2019

@0izidora0 - no zase povedzme si úprimne, vylúčiť prijaté dieťa nie je také jednoduché 😉

Strana
z2