icon

Dávate učiteľkám kvietky na rozlúčku so škôlkou?

25. jún 2025

Dobrý deň, mali sme rozlucku kde sme dávali spoločný dar ale moje dieťa ide zajtra posledný krát do škôlky mala by som kúpiť po jedno kvietku ucitelkam?🙂alebo to bude blbé dávať niečo ešte ďakujem

miriamzba
25. jún 2025

Aj ja som kúpila ešte kvietky a niečo malé, nech je to rozlucenie také osobné.

autor
25. jún 2025
@miriamzba

Aj ja som kúpila ešte kvietky a niečo malé, nech je to rozlucenie také osobné.

@miriamzba a môžem sa opýtať čo také?

ewwe
25. jún 2025

ak ste sa skladali na dar uz by som nic nekupovala, iba kvietok

autor
25. jún 2025
@ewwe

ak ste sa skladali na dar uz by som nic nekupovala, iba kvietok

@ewwe áno skladali sme na dar pre každú ucitelku

lucilaines
25. jún 2025

My sme sa tiez skladali a normalne davam ucitelkam aj jeden kvietok a malu drobnost

autor
25. jún 2025
@lucilaines

My sme sa tiez skladali a normalne davam ucitelkam aj jeden kvietok a malu drobnost

@lucilaines a akú malú drobnosť?

ukulela
25. jún 2025

Ak nevieš, akú drobnosť, kvet úplne stačí. Alebo čokoláda. Ja dávam každej ucitelke, čo ich učí, toffife.kedze ich je dosť aj v škôlke aj v skole, stačí.

adka3321
25. jún 2025

Dcerka ide tiez zajtra posledny krat do skolky, zajtra maju dokonca aj rozlucku predskolakov. A prichystala som jej takto kvetinku a oriesky v cokolade.

miriamzba
25. jún 2025

Salocky s menom a do nich bonboniky. Samostatne balené, malý dal kolko voslo. A potom im to pekne zabalil.

slavomira236
25. jún 2025

U nas uz nedaval nikto. Na rozlucke dostali dar obe a velke kytice.

slniecko5
25. jún 2025

U nas mali predskolaci veľkú rozlúčku minulý týždeň, ale tiež som kúpila drobnosti a zajtra podaruje osobne. Niečo malé mile, nič veľké sa neočakáva. Ale nemusíš aj nič, jasná vec.

silvike
25. jún 2025

Aj nasi predskolaci mali rozlucku a skladali sme sa na darceky pre ich ucitelky a riadiitelku. Ale ked pojde v piatok posledny den do skolky, tiez mu pribalim cokoladku a ruzicku pre obe ucitelky. Ale tak, nie je to povinne ale ja to tak citim ze to tak chcem urobit.