Dcérka neposlúcha v škôlke
Mamicky poradte mi lebo uz som zufala.Dcerka v marci 4r (je zivsia poobede od 2r nespava a este uplne dobre nerozprava ,chodime k logopedicke.Aj u psychologicky sme boli ta povedala ,ze len vyzaduje viac pozornosti iny problem nevidi)Nechce vobec posluchat v skolke ucitelky ,nezapaja sa do aktivit,nechce spat a rusi ostatne deti,berie im hracky a stale sa chce nahanat.Uz neviem co s tym doma je zivsia ale staci mi zvysit hlas a je okvhhpripadne max 3x
@apip42 ahoj, môžem sa opýtať, ako ste dopadli v škôlke, zvykol si synček? poslúcha učiteľky? Už je teraz v škole, ako sa mu darí? My máme podobný problém s malým, ešte má len 4 roky, ale akoby naschvál neposlúchal v škôlke, porušuje pravidlá a ešte sa popri tom chichoce. Tak čo môžem očakávať... Alebo čo robiť, dať tomu čas...?
@mishkamishka ahoj, ano zvykol si. Problem sa “vyriesil” ah v skole, resp.prisli nan a to je okrem ineho porucha pozornosti (nie adhd, len porucha), tym padom nam bolo jasne kde bol pes zakopany😊
@apip42 dakujem za odpoved, takže add? z toho aj vyrastie, že? ten náš, on všetko vie urobit, ale akoby naschvál to nerobí a takisto akoby nevydrží pri dlhších aktivitách, kde ho to nebaví, napr. 20 - 30 min sediet pri komunitnom krúžku ráno. alebo si príliš dlho prezúva papuče... alebo naschvál sa snaží cikař na ihrisku, hoci ak by sa opýtal učitelky, zobrala by ho na záchod. tvrdí, ze záchod bol daleko, ze by nestihol (ale ucitelka tvdí, že sa chichotal pri tej snahe cikat kde sa nemá..... ) tak vdaka za povzbudivú odpoved.
@mishkamishka nema to priamo adhd alebo add,, je to proste len porucha pozornosti, tak nazvane😊 nas to iste, co ho nebavi pri tom neobsedi ale zas naopak co ho bavi tak dokaze pri tom sediet aj hodiny..

@apip42 urcite to zvladne je to este vsetko nove a deti sa rychlo ucia 😊