Dieťa v škôlke, ktoré nebýva choré
Ahojte. Poznate niekoho koho dieta/deti nebyvali v skolke chore? Ze ci je fakt samozrejmost ze 2 dni v skolke tyzden doma alebo je aj sanca ze fakt nemusi byt dieta chore aj cely rok. Dieta mam otužile. Potrebujem trosku citat aj take pribehy a nie len ako je zena stale doma s dietatom na očr.
@milka1988 v jasliach bola len najmladsia...starsi mali opatrovatelku od cca. 1,5 roka... malicka mala 20 mesiacov ked sla do jasli, logisticky som to nevedela uz otacat inak (skolka a jasle boli v jednej budove a skola vedla, proste to bolo najlepsie odovzdat ich vsetkych naraz).
Ahoj tak môj syn, prvý rok nonstop chorý. Potom sme ale zistili nejaké alergie a tým to prešlo, keďže sme vychytali potraviny ktoré mu robili zlobu. Teraz ani chorý nebýva max má pár dni soplik a to je všetko, ak je nejaká chrípka v škôlke tak sa drží do posledného dieťaťa. Dokonca sme mali v škôlke aj črevné virózy a ani to nechytil.
napr. moje deti, takmer vobec v skolke chore neboli.. a ja som nikdy este ocr necerpala 🙂
naše deti nebývali choré skoro vôbec, ani jedno... Občas nejaká viróza, ale žiadne také, že dva dni v škôlke a týždeň doma nebolo
u mojej dcery to bolo nieco medzi. bola chora asi 4x do roka takze ze realne teploty a aspon tyzden doma a potom pomedzi to castejsie sople bez teploty.
Moje 3 deti (17,10 a 7) a okrem soplika, kašlu ktorý prešiel za pár dní, neboli choré viac ako 4 roky,samozrejme okrem covid (ten mali s minimálnymi príznakmi 2-3 dní)
Nasich 5 deti ani jedno. Kolkokrat sme si s muzom robili srandu, ze nam zdvyhnu poplatky, lebo děti su tam fakt ze stale. Najstarsi bude mat uz 17 rokov a atb mal len raz, 4ria mladsi este vobec. Starsia dcera, tretiacka, bola chora prvy krat teraz pred vianocami. Klasicka chripka. Nic zvlastne. Ale ani jedno z deti to od nej nechytilo. Covid sme mali uplne bez priznakov. Keby sa vtedy deti (ani jedno nie je ockovane) v skole povinne netestovali, tak ani nevieme, ze nasu domacnost navstivil Ujo Covid. Najmladsia mala v decembri 4 roky a tiez je v skolke stale. Obcas ju necham 1-2 dni doma (ked nemusim robit) a urobime si babsky den, len aby v tej skolke fakt nemusela byt stale.
Moje obe deti 😊 jediný chorobný rok sme mali po prekonaní covidu, kde sme si dávali dokopy imunitu asi polroka, za ten čas sa na nich nachytalo od soplíkov až po kiahne všetko. Ale obaja po nástupe do škôlky boli chorí možno raz za zimu, aj to len soplíky. Pripisujem to tomu, že od malička chodíme von za každého počasia, majú denne plný tanier ovocia a obliekam ich primerane, skôr menej ako príliš.
Moje deti nebyvali chore, len sem tam trochu sopel, obligatne kiahne a mozno nejake respiracne ochorenie. Mladsia bola v skolke chora ako cca 4 rocna a potom az ked mala 10. Zobudila sa s horuckou a nevedela pochopit, co sa deje, ze sa jej toci hlava 😅 Nepamatala si, co to je byt chora 🙈
moje tiež nebývali choré, sem tam cez ne prebehol nejaký soplík, dokonca chrípku mala staršia iba raz, keď bola asi šiestačka a mladšia zatiaľ nie, tak dúfam, že to tak aj zostane 🙂

@1ivanka1 aj môj syn, v škôlke skoro vôbec a teraz keď je tretiak bum, stále niečo 🤦🏼♀️