Dobrá škôlka v Karlovej Vsi? Pod Rovnicami?
ahojte, chcela by som vas poprosit o rady a skusenosti so skolkami v karlovej vsi v bratislave. neviete nieco o skolke Pod Rovnicami? dakujem
ahojte, neviete ako to je, keď moja dcérka mala 3 roky už v októbri a chcela by som skúsiť umiestniť ju teraz do škôlky - ešte koncom zimy, resp. na jar? Netušila som, že som mala podávať prihlášku už minulý rok 😕 doteraz som totiž stále na RD (s mladšou), ale od septembra by som už chcela začať pracovať. Nemáte niektorá skúsenosť, ako postupovať - resp. či to má v Karlovke vôbec zmysel a či to nenechať až na ten september...?
Prekvapená tu čítam, že sa nemá dávať prihláška do viacerých škôlok - no ale ako mám vedieť, či ma vezmú zrovna do tej, pod ktorú spadáme podľa ulice..? 😅
Bývam hore na DD. Ďakujem za každú vašu skúsenosť 🙂
@zitaje ešte Teba bych sa rada opýtala - keďže Ti prijali malú na Adámiho "čisto" - 🙂 vy nejako bydliskom na Adámiho spadáte? Ako ste s tou škôlkou spokojní? Mne sa podľa predbežných info napr. Adámiho páči, ale nie je to najbližšia škôlka, myslíš, že ma to bude znevýhodňovať pri podaní prihlášky..? Jo a prihlášku si minule podávala asi až v marci, čo? Skôr sa asi nedá, že...? Dík vopred za odpoveď.
@horalka777 moja je februarova, cize v case podania prihlasky do skolky uz mala 3 roky a v case nastupu mala 3 a pol. My tiez nebyvame zrovna blizko, sme hore na DD, pesi nam to rano trva cca. 15 minut, a nazad domov do kopca s unavenym dietatom este dlhsie. Inak ja som odniesla prihlasku hned 1.3. a dala som ju priamo riaditelke, mozno bola nasa prihlaska prva v skolke - ale ozaj netusim, co rozhoduje.
Mne sa skolka zatial paci, i ked teda mala chodi pomerne malo, kedze ju tam neMUSIMdavat, tak ked ma ci i len trocha sople alebo mi to nevyhovuje, tak ju nedavam, a aj ked ju davam, je tam len doobeda. 😉 Stale nieco vyrabaju, ucia sa basnicky, pesnicky, s tymto som spokojna, ucitelky su tiez ok..
@zitaje moja už bude mať mesiac pred 4. narodkami, tak sa snáď zľutujú... ja ju práveže do škôlky dať musím. Ale tiež len na doobedia, ja mávam poobedia väčšinou voľno v práci.. Vďaka za odpoveď 😉
@horalka777 podla mna ked uz bude mat skoro styri, mas velmi dobre sance, ze ju zoberu 😉
@zitaje dík, to ma veľmo povzbudilo 🙂
ahojte maminky...daval niekto z vas prihlasku do tejto skolky tento rok????uz vam prislo rozhodnutie???
@paralenik do ktorej škôlky myslíš? Nám prišlo rozhodnutie dnes - kladné z Majerníkovej, včera - zamietavé z Adámiho... Napínavé, chodila som posledný týždeň furt čoraz nervóznejšie pozerať schránku.. Dnes mi spadol kameň zo srdca, lebo musím nastúpiť od septembra do práce...
myslim pod rovnicami
Ahojte mamicky, mate nejake nove "recenzie" na skolky v Karlovke? My v marci chceme ist na zapis a neviem aku skolku si vybrat...
@mgabriskova ja som pocula tiez dobre recenzie na adamiho ak hladas nieco v karlovke. Aj ked my sme sa nakoniec rozhodli pre jazykovu skolku inde v BA. Byvame na adamiho, ale tiez sa pani riaditelka tvarila ze nie je iste ze nas zoberu, co ma zarazilo. Ked som sa tam vsak bola pozriet neohlasene, akurat boli decka na obede a nakomplet tam vseky revali 😒 Riaditelka sa tvarila, ze tam sa len tak nemoze cudzi clovek chodit pozerat....Velky dojem to na mna neurobilo, tak som este chodila po jazykovych skolkach a tam bola taka rodinnejsia atmosfera, menej deti, nakoniec sme ho dali tam. Mozno mylny nie uplne dobry prvy dojem, ale zdalo sa mi fajn, ze ked som kdekolek neohlasne prisla, nemali problem mi ukazat aj 2 hodiny ich vyucbu,ako vyzeraju triedy, ..proste vsetko. Dvor ako aj ihrisko vsak maju krasne.
@trpezliva pozyvam 🙂 http://www.dlhacik.sk/program
http://www.dlhacik.sk/program/baby-ball
do rc Dhlacik
Ahojte, mate prosim nejake skusenosti so skolkou l.saru, adamiho alebo pod rovnicami? Nikd nic neviem najst , caka nas tento rok odovzdanie ziadosti o prijatie a rada by som ziskala nejake objektivne informacie od maminiek. Dakujem!
@lulu999
@matita moja chodi na Adamiho a ja som spokojna. Da sa s nimi dokonca aj dohodnut, ak ma dieta specialny rezim, napr. moje dieta chodilo cely cas iba na pol dna, teraz uz je predskolacka. Ucitelky celkom OK, stale nieco s detmi vyrabaju, nacvicuju. Von chodia takmer v kazdom pocasi, co mne vyhovuje, maju krasny dvor.
Ostatne skolky neviem...
Som v šoku z toho, čo tu poniektoré mamičky napísali. Že vraj ZRPŠ vo výške 50 Eur na rok je "absolútne veľa". V akom svete to žijete? Dožičila by som Vám platiť 420€ na mesiac za súkromné zariadenie a potom by som videla ako by ste sa vytešovali, že Vám po zaplatení školného zostane z platu malé kapesné. Modlím sa, aby sa nám ušlo miesto na budúci školský rok v jednej zo štátnych MŠ, aby to chodenie do práce malo aj nejaký finančný osoh. 16 Eur na mesiac školné a 50€ ZRPŠ na rok sa niekomu vidí veľa.
Prosím, má niekto kontakt na p. uč. Bibianu Turčanovú z MŠ Borská? VĎAKA.
ahojte, obnovujem tuto temu, poprosila by som maminy, ktorych deticky chodia do skolky v karlovke/na dlhych dieloch, ci ste s tou ktorou skolkou spokojni/nespokojni a preco ( ucitelky, strava, priestory...) dakujem
Borská ... celkovo všetko asi dobrá trojka - dvojka
nikto viac?
Ja som teraz prihlasovala moje deti do MŠ Pod rovnicami, tak uvidíme.
Ahojte, aj my sme sa prihlasili do MS Pod Rovnicami, ale neviem ci nas zoberu, lebo v septembri bude mat maly necele 3 roky. Vsade som googlila den otvorenych dveri, ale nenasli sme...asi to na stranku zavesili az neskoro...prepasli sme to :( o skolke teda vobec nic nevieme, ale mame ju rovno pri dome. Prosim vas, ak mate niektora skusenosti s touto skolkou, privitam kazde info, kazdu skusenost. Vdaka
Tiez skusame Pod Rovnicami, a tiez budeme mat tri roky v januari. Nakolko vsak uz pracujem a mala chodi zatial do sukromnych, za skusanie a minimalne poradovnik nic nedam. Tiez byvame hned vedla.
Skolka mala DOD minuly tyzden sa mi zda.
Ja som pocula dobre recenzie aj na MS Borska..
@adikk
Ano, minuly tyzden (16.3.) mali DOD...my sme googlili DOD este zaciatkom marca, ked to uz ine skolky mali vyvesene a oni stale nic, tak sme si mysleli, ze as iani nebudu mat. Boli ste tam minuly tyzden (na DOD)? Ako sa vam to pozdavalo? My budeme mat 3 roky v decembri, tak uvidime. Mam z toho trosku strach - aj ci nas prijmu aj z toho, ako to maly bude zvladat (nie je az tak zvyknuty na vacsi kolektiv). Pani riaditelka mi mailom pisala, ze minuly rok tiez mali par deti pod 3 roky a chodili len na pol dna... Aj vy by ste zacinali pol dna alebo hned na cely?
Tak ako ste dopadli mamičky s drobcami ,,Pod rovnicami,, ? Naše dvojky zobrali 😊😊

@kdezee cize v septembri bude mat 2roky a 8mesiacov? ja som malej tiez tak davala prihlasku na tento september a mala 2roky a 6mesiacov ale neprijali nas pre nedostatok miesta. 😒 pocitaj s tym ze kym nebude mat v septembri dovrsenych 3 tak ho nezoberu. a co som pocula v KV je v skolkach dost plno. som zvedava ci mi oliviu vezmu buduci september ked bude mat 3,5