icon

Doklady potrebné na prestup predškoláka do inej škôlky

avokado12
15. aug 2025

Ahojte dievčatá, malá je predškoláčka zapísaná v pôvodnej škôlke. Žiaľ rodinne okolností zariadili, že dcérka bude musieť nastúpiť od septembra do škôlky v inom meste. Viem, že ako predškoláčka ju musí pani riaditeľka prijať. V pondelok idem na stretnutie s pani riaditeľkou. Dievčatá, čo ste riešila podobné, aké doklady, dokumenty, tlačivá musím v pondelok na stretnutie priniesť vypísané?

mogaa
15. aug 2025

ano musí ju prijať ak by bola nahlásená, ale teraz jednoducho nemusí mať volné miesto.....teraz vás tak môže poslať do čerta, lebo nástup do škôlky sa nerieši 2 týždne pred začiatkom roka.......ak nebude mať volné mieto tak ju ani nezoberie.....bude tam mať dieťa vôbec trvalý pobyt? teda v mieste kde je škôlka?

avokado12
autor
15. aug 2025
@mogaa

ano musí ju prijať ak by bola nahlásená, ale teraz jednoducho nemusí mať volné miesto.....teraz vás tak môže poslať do čerta, lebo nástup do škôlky sa nerieši 2 týždne pred začiatkom roka.......ak nebude mať volné mieto tak ju ani nezoberie.....bude tam mať dieťa vôbec trvalý pobyt? teda v mieste kde je škôlka?

@mogaa áno, pani riaditeľka mi dcérku zoberie ... Ale neviem aké doklady budem potrebovať, nič mi nepovedala a je mi hlúpe jej volať druhý krát

mogaa
15. aug 2025
@avokado12

@mogaa áno, pani riaditeľka mi dcérku zoberie ... Ale neviem aké doklady budem potrebovať, nič mi nepovedala a je mi hlúpe jej volať druhý krát

@avokado12 ale na nástup do škôlky nepotrebuješ žiadne doklady......nanajvýš jej zavolaj či treba potvrdenie od lekára a čo treba priniesť....toto môže mať každá škôlka inak - niekde sa nosí ovocie, hygienické potreby, niekde vlastné postelné povlečenie....ale ak ti vyslovene nič nepovedala tak zrejme netreba nosiť nič a na začiatku roka uvidíš....prinajhoršom prinesieš na ďaľší deň....

tecko28
15. aug 2025

@avokado12 riaditelka vyda rozhodnutie o prijati a v podstate si vyziada dokumentaciu od povodnej skolky a hotovo. Riesi sa to ako prestup

nikpa
15. aug 2025

@avokado12 max. potvrdenie od lekárky.