Hľadám škôlku v Košiciach
Aj keď momentálne prebiehajú zápisy do škôliek, nás všade odbijú, že nemajú miesto a nechcú nám zobrať ani žiadosť. Malý bude mať v júni 3 roky a chcela som ho dať do škôlky od septembra, ale neviem škôlku nájsť. Neviem už čo mám robiť. Žiadosť mi zobrali len do jednej škôlky nad jazerom, ale aj to mi povedali, že nemám šancu. Viete mi niekto poradiť dajakú škôlku???
na KVP sa otvara nova sukromna skolka s kapacitou 25 deti.
Ahoj . Skolne je 250. 🙂
Ahojte mamičky, ja chcem pridať info pre tie mamičky, ktrorých detičky sa nedostali tento rok do škôlky pre veľky nátresk. Na furči sa otvára nová materska evanielicka škôlka, a ešte nemaju plne obsadené, lebo len teraz to rozbiehaju, takže počas apríla a mája zbieraju prihlášky. http://www.ecavskola.estranky.sk/ Takže ak ste schopné aj dovážať detičky tak možte využiť aj túto možnosť.
@mofer
www.bubbly.sk
Sukromna materska skolka v Kosiciach - coskoro otvara
ahojte tak ja mamtiez ten problem....so skolkami je to tazke tiez neviem kam mam syna prihlasit do skolky neviete i poradit kde maju este volne miesta???
ahojte tak ja mamtiez ten problem....so skolkami je to tazke tiez neviem kam mam syna prihlasit do skolky neviete i poradit kde maju este volne miesta???
@mofer ak hladas skolku skus www.bubbly.sk - Novootvorena sukroma materska skolka v kosiciach na Alesovom nabrezi
Ahojte ak hľadáte škôlku môžem pomôcť.
V Košiciach sa v septembri 2014 otvára nová moderná MŠ Panorámka.
V blízkosti lesa ponúkne príjemné prostredie s novým detským ihriskom.
Malý počet detí v triede, asistent učiteľa a rodinná atmosféra .... Opatrovanie detičiek aj mimo otváracích hodín a počas víkendov.... Viac informácii na web stránke panorámka.sk.
Sledujte informácie a príďte sa pozrieť na Daň otvorených dverí!!!
môj syn chodí na Želiarsku v dedine Ťahanovce...učia sa angličtinu v priebehu celého dňa...učiteľky s nimi hovoria po anglicky ked idu ukladať hračky alebo na desiatu...som spokojna...
Od aprila sa bude otvarat nova skolka PLAY SCHOOL v starom meste na kmetovej ulici(rodinny dom), budu v nej ucit ucitelky s vysokoskolskym vzdelanim a niekolko rocnou praxou. Deticky od 1-6 rokov su vitane. Výhodou skolky je uplne nove vybavenie skolky, sucastou je aj HAPPY GYM (telocvicna) ktora zabezpeci aktivnost dietatka aj v nepriaznivom pocasie. Pocet deticiek bude obmedzeny na 15 deti a tak bude zapezpeceny individualny pristup k dietatku a jeho potrebam. Tak ak sa rozhodujete kde sa o vasu ratolest naozaj dobre postaraju a vytvoria jej bohaty program nevahajte navstivit Sukromne MC PLAY SCHOOL 😎
azovsku rozhodne neodporucame, teraz sme tam skoncili a sme radi, ze je to za nami
@katy2 Ahojček, prosím ťa aká je škôlka na Trebišovskej? A aká je pani riaditeľka? A čo učiteľky, myslíš že je tam dobrá klíma? Pretože ja osobne som toho názoru, že aká je klíma v škôlke, tak sa tam bude cítiť aj moje dieťa. Dá sa s personálom normálne komunikovať? Pretože na niektorých škôlkach sa moje známe boja k učiteľkám aj ozvať. Ale podľa mňa komunikácia rodič-učiteľka-riaditeľka musí fungovať. Ešte stále váham, či tam dám malého, alebo do súkromnej...ale peniažky, peniažky....
Poviem pravdu,že veľa rodičov z Vás si vyberá škôlku podla toho ako vyzerá alebo podľa toho ako dlho daná školka alebo jasle existujú ..alebo čo povie jedna mamička z jedných jaslí....Atď.....ale žiadna mamička sa nezaujíma o to , kto ich deti vychováva a vzdeláva.....kto s ich deťmi pracuje a či vôbec sú na to aj tie osoby v danej školke a jasliach kvalifikované. To znamená mať Pedagogickú školu 4- ročnú alebo vysokú školu a NIE NEJAKÚ NADSTAVBU, KTORÚ SI ROBI KAžDÁ DRUHA ŽENA V KOŠICIACH A TO LEN PRETO ABY MOHLA íSŤ PRACOVAŤ DO NEJAKÝCH SÚKROMNÝCH JASLÍ ALEBO ŠKOLKY, lebo do štátnych by ich určite nezobrali- lebo toto nieje škola. Kedže súkromné jasle a škôlky nepatria do rezortu školstva, tak sa ich veľa vecí netýka .....žiadne kontroly z ministerstva školstva ani hygiena.....dokonca ani výučba a iné...... a preto tam pracujú nekvalifikovaný ....a čo je najviac zaujímavé....že tak ako sa rozrastajú školky a jasle tak aj montessori výučba a to len kvoli tomu aby si zjednodusili vobec prácu s deťmi a pritom ....KAŽDá JEDNA MAMIčKA ,KTORÁ BY SI TROšKU PREšTUDOVALA KNIHU ALEBO NA INTERNETE O MONTESSORI , TAK BY ZISTILA, žE TO VšETKO ROBIA AJ ONI DOMA S DEťMI A žE TO NIEJE NIEčO ,,IN"... a že deti potrebujú pre svoju potrebu v ich ďalšom rozvoji a v príprave do školy všetko čo sa týka motoriky- či už hrubej alebo jemnej...... A PRAVDAžE AJ ROZUMOVÚ STRáNKU IM ROZVÍJATE AJ VY MILÉ MAMIČKY.....NIE LEN ŠKOLKY A JASLE........ mne osobne veľmi záleží na deťoch a na tom čo sa im odovzdáva....veď sú to osobky z ktorých vyrastú raz dospelí ľudia a Vy milé mamičky ste ich budovateľky, tak preto zvážte kazdý jeden krok a dajte svojím deťom naozaj to, čo je pre nich dôležité....-vzdelanie a výchovu-...nie len opateru.......
A toto píšem kvôli tomu lebo ma zaráža to, že Vám to absolutne nevadí ......ale veľa z Vás to pochopí vtedy ak ich dieťa pojde do školy a bude zaostávať za inými.....
@petronela17 ja som s trebisovskou spokojna - ucitelky su velmi mile, dokonca dcera ma aj ucitela - deti ho miluju 🙂 Riaditelka je nova, vsetko, co som potrebovala, som v pohode vyriesila... Skolka je starsia, ale snazia sa ju zveladovat ako sa da.... Odteraz tam nastupuje uz aj syn.... Ja som spokojna....
Ahojte,
my sme v súkromnej škôlke na Ovručskej 14 na Furči. Sme s ňou veľmi spokojní, navštevovalo ju aj moje prvé dieťa. Ich rukami už prešli myslim 4 deti, ktoré sa dostali do školy pre mimoriadne nadane deti/myslím intelektuálne/ Výhody vidím v tom, že
1. prijímajú detičky počas celého roka.
2. jedna trieda je pre deti od 3 do 6-7 rokov /moje prve dieťa sa tak od starších detí naučilo veľa veci do školy a veľmi skoro, a to len tak samovolne a o to sme mali menej práce s ním počas školy/.
3. je to mš, ktorá funguje myslím už 14 rokov, t. j. má zabehané postupy a metódy a hlavne ako sa hovorí vychytané muchy /do novo založenej škôlky by som osobne asi dieťa nedávala, lebo aj keď majú nejký plán, pokiaľ nájdu nejký systém, tak to potrvá /.
4. Z jasličiek plynule podľa schopností dieťaťa sa prechádza na horné poschodie ku škôlkarom, čiže od jasličiek sú deti spolu.
5. Škôlka je pod lesom, takže vychádzky do lesa sú časté. Fakt zdravšie prostredie ako v meste.
6. Krúžky sú dobrovoľné /angličtina, spev- chodí profesionál z umeleckej školy a hraje na gitaru, klavír, tanec/
7. Chodí aj logopéd.
8. Nemá príliš veľa detí, čo mne vyhovuje najmä z hľadiska toho, že dieťa nie je toľko choré.
9. Organizujú všelijake akcie ranč, divadlo a pod. Bola aj škôlka v prírode.
K tomu spánku, u nás je to vyriešené tak, že komu sa nechce už spať, tak sa hraje v inej miestnosti a hračku z domu si môže doniesť, preháňať s hračkami to i podľa môjho názoru netreba.
ahojte na KVP-Drabova otvarame novu medzinarodnu anglicku skolku, ak by mal niekto zaujem 🙂

@regatka Juhoslovanskú 4 😉 2-ka je kde, za Bukureštskou ulicou??