icon

Je dieťa v škôlke v bezpečí?

leidin
22. nov 2025

Mam des z toho, ze raz moja dcera, ked bude vo veku, ze si budem hladat pracu, tak ju dam do skolky a ona je taky objavitel, ze teraz ma rok a vsade lezie a proste co ak ujde, ze otvori dvere a nebude ju nic zaujimat. Podla mna tam urcite nikde nie su zamknute dvere, lebo vsak ked pride rodic, keby cokolvek sa dialo a bolo to skor tak podla mna nie je mozne ze by bol odkazany na nejake zvonceky alebo telefon. Proste mi to pride ako taky hazard a nejaky divny zvyk aj ked nie som si ista. Ze sa spoliehaju na to, ze tie decka to neurobia, tak z toho je mi uplne zle. Dokonca aj moj priatel ked bol maly usiel zo skolky sice ale on poznal tie cesty kam sa vydal a nikam do neznama nesiel a rovno potom domov. Lenze to zas nemozem vediet jak by to dopadlo proste.

Strana
z2
letfenixa
23. nov 2025

@leidin prosím ťa, nechaj si dieťa doma, na domácom vzdelávaní.

tiika
23. nov 2025

@leidin aj keď si s ním, nemáš nikdy záruku, že sa mu nič nestane. Môže stat meter od teba, rozbehnúť sa, udrieť, spadnúť. Vy mavate dvere zamknuté, keď ste doma? Čo ak ono utečie zrovna niekam z domu?
A inak, u nás v skolke a tiež zamyka. Ak máš akekolvek ďalšie obavy, je na mieste sa o nich porozprávať s učiteľkami ešte pred nástupom do škôlky, nie žiť v strachu a obavách?

maciatkolulu
23. nov 2025

leidin
autor

Včera o 20:58
@martinmmartin
objavuje lebo sa nudi. V skolke je ovela viac vnemov a socializacie

@martinmmartin akych podnetov? Ja si na skolku pamatam tak, ze to ak sa raz za cas nieco objavilo, tak sama sprostost. Spievanie, hlupe pesnicky, tocenie sa dokola, same hry jak pre retardov, smyknes sa, pohojdas sa a to furt dokola tri roky, no dakujem. Proste nuda nad nudu. Program proste nulovy. Vdaka bohu ze som sa naucila citat a mala som prvy zaujem citanie potom, lebo v zivote som nemala ziadne psycho hry ze hrat sa ,,na nieco” a vsetky decka mi pripadali strasne divne ze nieco napodobuju, prakticky aj dospeli nikdy neviedli deti k ziadnemu rozvoju len ich drzat v tej infantilnej trapnej role, pripecene slovicka a akoze aby sme im robili radost aki sme roztomili

Je viac ako jasné,že je to vymyslené. To už ťa úroveň klesá tak,že treba denne dávať umelé témy? Alebo je slovenský národ fakt tak tupý?

anonym_3524b2
23. nov 2025
@leidin

@martinmmartin akych podnetov? Ja si na skolku pamatam tak, ze to ak sa raz za cas nieco objavilo, tak sama sprostost. Spievanie, hlupe pesnicky, tocenie sa dokola, same hry jak pre retardov, smyknes sa, pohojdas sa a to furt dokola tri roky, no dakujem. Proste nuda nad nudu. Program proste nulovy. Vdaka bohu ze som sa naucila citat a mala som prvy zaujem citanie potom, lebo v zivote som nemala ziadne psycho hry ze hrat sa ,,na nieco” a vsetky decka mi pripadali strasne divne ze nieco napodobuju, prakticky aj dospeli nikdy neviedli deti k ziadnemu rozvoju len ich drzat v tej infantilnej trapnej role, pripecene slovicka a akoze aby sme im robili radost aki sme roztomili.

@leidin ak si toto myslíš o predškolskom vzdelávaní, tak ti za všetky učiteľky v MŠ ďakujem. Za tvoju dôveru, aj za uznanie. A ako rozvíjaš svoje dieťa ty?

anonym_1295dc
23. nov 2025
@leidin

@martinmmartin akych podnetov? Ja si na skolku pamatam tak, ze to ak sa raz za cas nieco objavilo, tak sama sprostost. Spievanie, hlupe pesnicky, tocenie sa dokola, same hry jak pre retardov, smyknes sa, pohojdas sa a to furt dokola tri roky, no dakujem. Proste nuda nad nudu. Program proste nulovy. Vdaka bohu ze som sa naucila citat a mala som prvy zaujem citanie potom, lebo v zivote som nemala ziadne psycho hry ze hrat sa ,,na nieco” a vsetky decka mi pripadali strasne divne ze nieco napodobuju, prakticky aj dospeli nikdy neviedli deti k ziadnemu rozvoju len ich drzat v tej infantilnej trapnej role, pripecene slovicka a akoze aby sme im robili radost aki sme roztomili.

@leidin to je nazor 😱😂 vzdelavaj dieta doma, evidengne to vies lepsie

Strana
z2