icon

Je normálne, že škôlkari dostali sáčkovú polievku?

20. jún 2024

Je podľa vás normálne že škôlkari dostali na výlete v zoo sackovu polievku? Učiteľky mali plastové misky kde každému vysypali vrecúško a zaliali vodou z bufetu v zoo. Ako druhé mali bagetky čo pripravili v skolke. Obed mali mat v skolke tak som to pochopila ja. Nie zabezpečený škôlkou a teda už vôbec nie takto…. Ešte aj ta horúca voda v tom plaste. Bagetky mali zevraj u autobusára ktorý čakal na parkovisku pred zoo v chladnicke. Myslite že ma zmysel osloviť riaditeľku či je to podľa nej Ok?

katarinka89
20. jún 2024

Vôbec by som toto neriešila. Nabudúce by si sa teda mala spytat, aké menu budú na výlete mať a ked ti nebude vyhovovať, dieťa si treba nechať doma a navariť. Hádam nebudu robiť učiteľky na výlete aj gastronomické zážitky. Toto by mňa teda fakt nenapadlo riešiť.

viestta
20. jún 2024

@danica2711 mozno sackova polievka a bageta bol najvacsi zazitok z celeho dna. Este take nezailo 😅 Pamatam sa, ked sme raz vzali tabor na vylet vlakom. Pre niektore deti to bol zivotny zazitaok, pretoze vlakom nikdy necestovali... No a samozrejme vecer 20 telefonatov rozhorcenych rodicov ako sme sa "opovazili" nalozit 40 deti do osobaku. Alebo cirkus nekonecny, ked sme zobrali deti na turu. 5 km peso tam, 5 km naspat. Cista katastrofa!!!! Jeden iniciativny otecko doletel autom pre svojho synacika, aby nemusel peso slapat spat.

iwesska
20. jún 2024

Toto chces riesit s riaditelkou? To fakt? 🤨

nikaeli
20. jún 2024

Mne ako uciteľke MŠ je z toho smutno. Ak by sa na mňa niekto sťažoval pre takú blbosť, nikdy viac by som na výlet nešla. Snaha potešiť vaše deti a obrovská zodpovednosť za ne bude odmenená sťažnosťou. Nevieš si predstaviť aký je to stres, aby nikto nespadol, nebodaj sa nestratil, a vôbec. Za všetky učiteľky, ktoré trávia s vašimi deťmi možno aj viac času ako vy, vám naozaj ďakujem.

mclissa
20. jún 2024

Bud rada, ze si uzili vylet. Nemozne co uz matky riesia v tejto dobe.
Klobuk dolu pred vsetkymi ucitelmi, ja by som nemala nervy na rodicov. Deti by som este zvladla.

nevenka
20. jún 2024

@michaelam2 tiez som si toto pomyslela...akoze asi sa nestihalo vratit sa do skolky na obed, tak to poriesili takto. Nestandardne, ale prekusla by som to v pohode. Ved tu sackovu nemaju kazdy den, nie je to jed na potkany. Asi radsej, ako hranolky na prrpalenom oleji, co by drti z yoho akurat tak mohli 🤮.

domka222
20. jún 2024

@viestta a ešte mala doniesť celú jedálenskú súpravu,čo dostala ako svadobný dar 😀

pralinka86
20. jún 2024

Co je horsie, ta polievka alebo brumik ci ina sladkosť,ktoru vacsina deti skoro kazdy den je?
Bola to vynimocna situacia, neriesila by som. Denne deti pojedia kadeco, co ani mozno si nevsimnes
A to nespomínam chipsy, hranolky, mc donald, ktore mnohe deti uz jedia v tomto veku

viestta
20. jún 2024

@domka222 servorovanie na porcelane som brala ako samozrejmost

ibrunova
20. jún 2024

Poďakovala by som učiteľke, že zariadila niečo teplé do žalúdka.

vkatush
20. jún 2024

@viestta mne to pripomenulo dievčatko, keď sme šli s tretiakmi na "výlet". Do lesa ani nie km od školy, tam a späť. Ona úplne v šoku zo všetkého naokolo, lebo nikdy nebola v lese. To som ostala úplne 🤯

zorkahorka
20. jún 2024

@viestta kokos 🙈 az mi slova dochadzaju 🫣

januska12323
20. jún 2024

Bola by som rada, že mi vrátili decko s plným bruchom a plnou hlavou zážitkov. Takéto kraviny riešiť je nad môj pochop.

autor
20. jún 2024

Ja som zhrozená jak je každý v poriadku s tým co vám jedia vlastne deti z plastu vodou zaliaty prášok a ešte sa mám poďakovať.. ale Sak čo sa divím keď sa tu chvália mamičky jak nakúpia na cely mesiac za 500€ pre 4 člennú rodinu .. nulové povedomie

orangiiina
20. jún 2024

Ja tých učiteľov obdivujem. Vychovávať rozmaznané deti a znášať dnešné matky dá kus sebazaprenia. Ja by som sa ešte šla osobne poďakovať, že pripravili mojmu dietatu výlet a zvládli všetky deti bez ujmy. Jednu polievku by som neriešila a to som z tých matiek, ktorá sa snaží stravovať zdravšie. Počkajte, keď vaše deti budú chodiť same do školy, čo všetko si pokúpia po ceste do a z nej.

mclissa
20. jún 2024

A stalo sa nieco tvojmu dietatu?

mclissa
20. jún 2024

@orangiiina ano rodicia horsi ako deti.

petraj122456
20. jún 2024

Jezis a čo, už aby ste sa neposrali niektoré matky

colsami
20. jún 2024

Byt v dnesnej dobe ucitelkou, to je uz ako ocistec na zemi. Kazdu jednu obdivujem ak to este nevzdala vzhladom na takychto rodicov.

michaelam2
20. jún 2024

Prosim ta ty uz svoje dieta na vylet radsej nikdy nepustaj…bude sa spavat lepsie tebe a rozhodne aj ucitelkam

hederamonstera
20. jún 2024

Pri takejto teme mi vzdy pridu na mysel tie deti zo slumov v azii ci afrike ci juznej amerike, ktore hladaju alebo jedia odpadky, ze co by oni dali za tanier teplej polievky. Raz za cas sa nikomu nic nestane. Vazme si jedlo prosim

To ti odkazuje matka, ktora vari 99% jedal od zakladu (aj kefir a jogurty mame domace ;))

zmrzlinka2021
20. jún 2024

Ja zas mam trocha iny nazor.

Ja som rada, ze autorka aj ine zeny riesia taketo temy, pretoze to znamena, ze mame sa velmi dobre v súcasnej spolocnosti. Toto su traumy a problemy ludí, ktorí nezazivaju narocne obdobia, problemy, zivot malina a proste potrebuje sa ich mozog niecim zaberat, do niecoho "rypkat", tak asi svoje najdu...

maranco
20. jún 2024

No stále si nenapísala svoje riešenie ako to mali lepšie urobiť? Ako by si to ty urobila na ich mieste?
Mali byť bez polievky a radšej väčšiu bagetu? Dnes v menu nie je polievka napite sa viac vody? To by bolo jednoduchšie a rýchlejšie ako tam rozkladať misky a s bufetom riešiť vodu.
Alebo cestou sa mali zastaviť niekde v reštaurácii, prípadne v obchodnom dome a tam obsadiť fast food stánky?
Zaplatila by si vtedy bežnú cenu za obed lebo ani reštaurácia ani stánok sa ti nebude piplať s detskými porciami pre celú triedu?

vakatko
20. jún 2024

Troll.
Vymyslená téma, neviem si predstaviť, že učiteľky zalievajú deťom sáčkové polievky na výlete.

xsuzannex
20. jún 2024

Nasi boli tiez teraz v zoo na cely den. Dostali rezen s hranolkami.. ako neviem ake jedlo by si si na celodennom vylete kde je tolko deti, predstavovala. V obedaroch prenasat cele menu zo skolky by bolo asi narocne..
Ja len otazku. Ty si ucitelkam podakovala za to, ze urobili dietatu program a postarali sa im o super zazitok na ktory budu moct spominat?

nevenka
20. jún 2024

@maranco hej, mna by tiez zaujimalo, ako to mali riesit...nech da navod, ako sa to malo inak a lepsie spravit.

fido69
20. jún 2024

Ja si pamätám, že v školskej jedálni mali také veľké 5kg vrecká so sáčkovými polievkami, ktoré varili. A keďže tu teraz píšem ja a aj vy, tak sme to všetci v pohode prežili. Dnes sa už polievky varia z čerstvých surovín, ale deti ich aj tak nejedia.

chvostik1
20. jún 2024

Z JEDNEJ SÁČKOVEJ POLIEVKY EŠTE NIKTO NEUMREL!

A asi v triede do ktorej ti dieťatko chodí, nie su deti s intoleranciami. Ak by boli, určite by si to učiteľky nedovolili.

A to, že boli bagetky v plastových sáčkoch v cestovnej chladničke ti nevadí? :P Vedela si, že idú na výlet. Mala si sa učiteliek lepšie pýtať. A ak si taká bio eko raw mama, mala si si dieťa vychystať na výlet sama ;) To je predsa najväčšia istota, nie?

hariet
20. jún 2024

Neriesila by som, ale aj tak si myslim, ze servirovat detom polievku z prasku na vylete je blbost a okrem toho aj zbytocna robota. Je to samozrejme nezdrave, horuce, riad… Na vylet sme vzdy skolkarom brali suchy obed- sendvic a kopec nakrajanej zeleniny (uhorka, mrkva, paprika).

monnci2226
20. jún 2024

@vakatko tiez ma to napadlo ze ucitelka nema od radosti co robit len vlacit rychlovarnu kanvicu so sebou po zoo 😅😂 alebo kazdy bufetar jej tam od radosti zohrieva neviem kolko krat vodu pre tolko deti - zadarmo 😂