Je normálne, že škôlkari dostali sáčkovú polievku?
Je podľa vás normálne že škôlkari dostali na výlete v zoo sackovu polievku? Učiteľky mali plastové misky kde každému vysypali vrecúško a zaliali vodou z bufetu v zoo. Ako druhé mali bagetky čo pripravili v skolke. Obed mali mat v skolke tak som to pochopila ja. Nie zabezpečený škôlkou a teda už vôbec nie takto…. Ešte aj ta horúca voda v tom plaste. Bagetky mali zevraj u autobusára ktorý čakal na parkovisku pred zoo v chladnicke. Myslite že ma zmysel osloviť riaditeľku či je to podľa nej Ok?
@viestta takže tam už mikroplasty ani nič podobné nerieši. A to sa používa dlhodobo. Ale jedna polievka , nevie ani či boli misky ozaj z plastu alebo dáke biologicky rozlozitelne jednorazové , je veľký problém. To mi hlava neberie. A čo sa týka vody z vodovodu neviem kde bývaš ale ak voda má zápach alebo farbu alebo čokoľvek čo nie je ok tak to treba riešiť. Možno pozrieť aj rozvody vody doma ak sú staršie.
@30katrusa40 t si nepochopila t ironiu mojeho vyjadrenia o vode. My pijeme iba vodovodnu, balenu, len ak je to nevyhnutne a nemame k dispozicii kuhutik s pitnou vodou. Ja som ani na sunar nekupovala balenu vodu, len ak sme neboli doma
Moje dieta sackove polievky neje a tiez mi pride ako nie velmi inteligentny napad, zalievat detom v Zoo sackovu polievku, ale teda naozaj by som takuto jednorazovu akciu vobec neriesila. Ved tu umelinu zaliatu v mikroplaste neje kazdy den. A naozaj kupujes dietatu len BPA free (bezmikroplastovu) kozmetiku, oblecenie, hracky? Lebo vacsina supermatiek nechava doma deti olizovat plastove hracky z ciny, pusti im tablet ci telku pokojne aj v dvoch rokoch, nechava ich ozarovat mobilom, ktory ma na detskom ihrisku v ruke snad kazda, oblecie im veci z pepca, ale ide zozrat ucitelku, ktora detom na vylete zaliala vodou par emulgatorov 😂.
jaaj,tak každý,čo neminie 2000 na eko bio raw potraviny,tak ten ich míňa v pepcu....
fuj, vriaca voda v plastikovej miske, ja ani kavu z papiera nepijem... je v tom hnoja ze ani psovi by som také nedala. a to nie som raw eko bio hipisacka. Ked tu čítam tie diletantske názory tak sa ani nedivim ze je na Slovensku toľko rakoviny.

Niektorá ste spomínali, že mikroplasty sú aj v materskom mlieku. Pred pár dňami som niekde zahliadla článok, že už našli vedci aj v mužských semenníkoch. Tak to neviem ako tie bio-eco-raw chcú riešiť. 🤔