icon

Je normálne, že škôlkari dostali sáčkovú polievku?

20. jún 2024

Je podľa vás normálne že škôlkari dostali na výlete v zoo sackovu polievku? Učiteľky mali plastové misky kde každému vysypali vrecúško a zaliali vodou z bufetu v zoo. Ako druhé mali bagetky čo pripravili v skolke. Obed mali mat v skolke tak som to pochopila ja. Nie zabezpečený škôlkou a teda už vôbec nie takto…. Ešte aj ta horúca voda v tom plaste. Bagetky mali zevraj u autobusára ktorý čakal na parkovisku pred zoo v chladnicke. Myslite že ma zmysel osloviť riaditeľku či je to podľa nej Ok?

Strana
z6
vkatush
20. jún 2024

Niektorá ste spomínali, že mikroplasty sú aj v materskom mlieku. Pred pár dňami som niekde zahliadla článok, že už našli vedci aj v mužských semenníkoch. Tak to neviem ako tie bio-eco-raw chcú riešiť. 🤔

30katrusa40
20. jún 2024

@viestta takže tam už mikroplasty ani nič podobné nerieši. A to sa používa dlhodobo. Ale jedna polievka , nevie ani či boli misky ozaj z plastu alebo dáke biologicky rozlozitelne jednorazové , je veľký problém. To mi hlava neberie. A čo sa týka vody z vodovodu neviem kde bývaš ale ak voda má zápach alebo farbu alebo čokoľvek čo nie je ok tak to treba riešiť. Možno pozrieť aj rozvody vody doma ak sú staršie.

viestta
20. jún 2024

@30katrusa40 t si nepochopila t ironiu mojeho vyjadrenia o vode. My pijeme iba vodovodnu, balenu, len ak je to nevyhnutne a nemame k dispozicii kuhutik s pitnou vodou. Ja som ani na sunar nekupovala balenu vodu, len ak sme neboli doma

rivini
20. jún 2024

Moje dieta sackove polievky neje a tiez mi pride ako nie velmi inteligentny napad, zalievat detom v Zoo sackovu polievku, ale teda naozaj by som takuto jednorazovu akciu vobec neriesila. Ved tu umelinu zaliatu v mikroplaste neje kazdy den. A naozaj kupujes dietatu len BPA free (bezmikroplastovu) kozmetiku, oblecenie, hracky? Lebo vacsina supermatiek nechava doma deti olizovat plastove hracky z ciny, pusti im tablet ci telku pokojne aj v dvoch rokoch, nechava ich ozarovat mobilom, ktory ma na detskom ihrisku v ruke snad kazda, oblecie im veci z pepca, ale ide zozrat ucitelku, ktora detom na vylete zaliala vodou par emulgatorov 😂.

luccija
20. jún 2024

@vkatush áno, tiež som to čítala smutne

esterr_ka
Odpoveď bola odstránená
rozculena
20. jún 2024

jaaj,tak každý,čo neminie 2000 na eko bio raw potraviny,tak ten ich míňa v pepcu....

barborachors
21. jún 2024

fuj, vriaca voda v plastikovej miske, ja ani kavu z papiera nepijem... je v tom hnoja ze ani psovi by som také nedala. a to nie som raw eko bio hipisacka. Ked tu čítam tie diletantske názory tak sa ani nedivim ze je na Slovensku toľko rakoviny.

Strana
z6