icon

Je veľa smiechu u detí dôvodom na obavy?

22. mar 2024

Ahojte, je podla vas prilis vela smiechu pri novych veciach u takmer 3 rocneho dietata diagnoza? Nase dietatko sa pri novych cinnostiach, ktore sa mu velmi pacia naozaj vela smeje, a nejde prestat. Postupne, ked novu cinnost robi viac krat sa menej smeje az to ostane len pri teseni. Potom nieco nove sa mu zapaci a zase ten velky smiech. Vsimla som si to, ked bol este malicky a prvy krat sa hojdal, a velky smiech, nesiel prestat, ale to mal tak rok, postupne to prestalo, ked sme sa casto chodili hojdat. Ale uz ma skoro 3 roky a takto sa smeje pri novych innostiach. Zn. zufala mama.

Strana
z2
tilly
23. mar 2024

Patrik hartl má nejakú diagnózu. On keď sa začne smiať, rehoce sa ako blázon, takže možno naozaj existuje diagnóza 🤷‍♀️, ale s IQ to nebude mať nič spoločné, on je naozaj veľmi kreatívny a inteligentný človek. Spisovateľ, keby ste ho nepoznali 😅. Neboj, všetko je ok, len je chlapec šťastný, buď rada, že extrémne neplace

hipuska
23. mar 2024

Čokoľvek sa ti nezdá, prekonzultuj s lekárom pri najbližšej návšteve. Daj na pocit matky. My to dieta nevidíme, nevieme aký je to smiech, koľko trvá, či je to prirodzené. Takže, veľmi ťažko sa k tomu vyjadrovať

autor
23. mar 2024

@hipuska Ked skonci cinnost na ktorej sa syncek smeje, hned sa prestane smiat. A smiech to je taky srdecny detsky smiech. Len to, ze aj dievcatku sa nahananie pacilo a nesmiala sa vobec, a nas sa smial do popuku. Ale ked bezat prestali syncek sa hned prestal smiat. Ale zrejme je normalne ako som tu citala, ze sa skoro 3 rocne dietatko vela smeje na novych situaciach, ktore sa mu velmi pacia.

tamta
23. mar 2024

A keby mal nižšie IQ, tak by si ho prestala mat rada ci ako? Mas veselé, šťastné dieťa a vysoké IQ nie je fakt garancia toho, ci človek bude v živote šťastný a dobry človek...

pandorra
23. mar 2024

Teší sa zo života a z maličkosti. My dospeláci sme na to už zabudli. Žiadna diagnóza to nie je.

autor
23. mar 2024

@tamta Ja som niekde pisala, ze by som si dieta prestala mat rada? Dieta s nizsim IQ ma urcite tazsi zivot v dospelosti. Mne ide o dobro pre dieta. A netvrd mi tu, ze to nie je pravda. Uz z deti s nizsim IQ si ine deti v skole a mozno aj skor srandy robia. Tak neviem ci tebe by bolo jedno, keby mas dieta s nizsim IQ a ine deti by si z neho srandu robili. Syncek len 3 ide mat, este si z neho deti nastastie srandu nerobia. Ale keby sa takto do popuku smeje 5 rocny tak by si z neho srandu ine deti robili.

tamta
23. mar 2024

Myslím, ze to hrotis do absolútnych extrémov a z komára robíš somára..

tamta
23. mar 2024

Každopádne ak mas akékoľvek pochybnosti, smer pediater, ktorý to dieťa aj reálne vidí a neuspokojit sa s odpoveďami ľudí na internete, ktorí tvoje dieťa v živote nevideli.. Drzim palce, nech je malý len proste veselé dieťatko.

autor
23. mar 2024

@tamta U doktorky by sa nesmial, tak nic by nevidela. Tam mu je skor do placu, ale vzdy to zvladne a nerozplace sa.

livi123456
23. mar 2024

Kokos to v niektorých rodinách aby sa dieťa bálo zasmiať lebo hneď je z neho polointeligent...ženy pre boha nechajte tie deti žiť trošku a nesledujte ich ako nejaký vedecký experiment 🤦‍♀️

Strana
z2