Je veľa smiechu u detí dôvodom na obavy?
Ahojte, je podla vas prilis vela smiechu pri novych veciach u takmer 3 rocneho dietata diagnoza? Nase dietatko sa pri novych cinnostiach, ktore sa mu velmi pacia naozaj vela smeje, a nejde prestat. Postupne, ked novu cinnost robi viac krat sa menej smeje az to ostane len pri teseni. Potom nieco nove sa mu zapaci a zase ten velky smiech. Vsimla som si to, ked bol este malicky a prvy krat sa hojdal, a velky smiech, nesiel prestat, ale to mal tak rok, postupne to prestalo, ked sme sa casto chodili hojdat. Ale uz ma skoro 3 roky a takto sa smeje pri novych innostiach. Zn. zufala mama.
Čokoľvek sa ti nezdá, prekonzultuj s lekárom pri najbližšej návšteve. Daj na pocit matky. My to dieta nevidíme, nevieme aký je to smiech, koľko trvá, či je to prirodzené. Takže, veľmi ťažko sa k tomu vyjadrovať
@hipuska Ked skonci cinnost na ktorej sa syncek smeje, hned sa prestane smiat. A smiech to je taky srdecny detsky smiech. Len to, ze aj dievcatku sa nahananie pacilo a nesmiala sa vobec, a nas sa smial do popuku. Ale ked bezat prestali syncek sa hned prestal smiat. Ale zrejme je normalne ako som tu citala, ze sa skoro 3 rocne dietatko vela smeje na novych situaciach, ktore sa mu velmi pacia.
A keby mal nižšie IQ, tak by si ho prestala mat rada ci ako? Mas veselé, šťastné dieťa a vysoké IQ nie je fakt garancia toho, ci človek bude v živote šťastný a dobry človek...
Teší sa zo života a z maličkosti. My dospeláci sme na to už zabudli. Žiadna diagnóza to nie je.
@tamta Ja som niekde pisala, ze by som si dieta prestala mat rada? Dieta s nizsim IQ ma urcite tazsi zivot v dospelosti. Mne ide o dobro pre dieta. A netvrd mi tu, ze to nie je pravda. Uz z deti s nizsim IQ si ine deti v skole a mozno aj skor srandy robia. Tak neviem ci tebe by bolo jedno, keby mas dieta s nizsim IQ a ine deti by si z neho srandu robili. Syncek len 3 ide mat, este si z neho deti nastastie srandu nerobia. Ale keby sa takto do popuku smeje 5 rocny tak by si z neho srandu ine deti robili.
Myslím, ze to hrotis do absolútnych extrémov a z komára robíš somára..
Každopádne ak mas akékoľvek pochybnosti, smer pediater, ktorý to dieťa aj reálne vidí a neuspokojit sa s odpoveďami ľudí na internete, ktorí tvoje dieťa v živote nevideli.. Drzim palce, nech je malý len proste veselé dieťatko.
@tamta U doktorky by sa nesmial, tak nic by nevidela. Tam mu je skor do placu, ale vzdy to zvladne a nerozplace sa.
Kokos to v niektorých rodinách aby sa dieťa bálo zasmiať lebo hneď je z neho polointeligent...ženy pre boha nechajte tie deti žiť trošku a nesledujte ich ako nejaký vedecký experiment 🤦♀️

Patrik hartl má nejakú diagnózu. On keď sa začne smiať, rehoce sa ako blázon, takže možno naozaj existuje diagnóza 🤷♀️, ale s IQ to nebude mať nič spoločné, on je naozaj veľmi kreatívny a inteligentný človek. Spisovateľ, keby ste ho nepoznali 😅. Neboj, všetko je ok, len je chlapec šťastný, buď rada, že extrémne neplace