icon

Kritéria výberu škôlky

matusik90
26. aug 2020

Ahojte baby podla coho ste sa rozhodovali pri vybere skolky? Kolko uciteliek vacsinou byva na kolko deti? Dakujem.

sissy27
26. aug 2020

@matusik90 ja som si vyberala podľa vzdialenosti. Pôvodne som z osobných dôvodov chcela inú škôlku (v rámci sídliska), ale mama ma nakoniec presvedčila, nech nevymýšľam, že sa mi nebude chcieť v daždi, v snehu trepať o 2km ďalej a veru mala pravdu.
Ale zas vtedy nebol internet taká samozrejmosť, takže som nemala žiadne podnety zbytočne špekulovať 😂
Takže by som vyberala buď čo najbližšie k domu alebo čo najbližšie k práci, kvôli logistike.

eliska13
26. aug 2020

@matusik90 jedna učiteľka doobeda druhá poobede väčšinou 20 deti v triede.vsade, ak nerátam súkromné máš cca to isté max iné krúžky.Tiez by som si vybrala podľa dĺžky otvorenia a blizkosti

matusik90
autor
26. aug 2020

Dakujem baby.. Este stastie ze som z maleho mesta kde si clovek aj tak trosku moze vybrat ze?

hettinka
26. aug 2020

@matusik90 hlavne kritérium bolo, kam deti vezmú a ktorú mám najbližšie k domu a k práci. Tiež malé mesto. A školky su tu iba štátne a plus-mínus rovnaké.

mogaa
26. aug 2020

@matusik90 no ja som tiež z malého mesta ale veru je problém dostať dieťa do škôlky...človek je rád ak mu dieťa vôbec do niektorej zoberú

eliska13
26. aug 2020

@mogaa tiež som sa pousmiala, že u nás vyse 100 deti nezobrali a malá dedinka a nie ešte vyberať ktora je vhodna

mogaa
26. aug 2020

@eliska13 no u nás sú 2školky a každá z nich má 3elokované pracoviská....v oboch ak si dáš aj žiadosť na konkrétnu škôlku , môžu prijať dieťa na uplne iné elokované pracovisko.....a to si naozaj ešte rada ak dieťa vôbec zoberú....neraz sa stáva že dieťa do škôlky ktorú má pri dome nevezmú a vezmú ho na druhom konci mesta😉 a ber alebo nechaj tak😉fakt sú rodičia radi ak ich dieťa vôbec niekde zoberú...naša ešte nemá 3roky a chodí do súkromnej - tá je tu len jedna, ale aj tá je kapacitne plná nakoľko je to len 1trieda😉