icon

Kto má skúsenosti s jasličkami v Prešove?

arcttica
6. júl 2011

Ahojte.
Kto má skúsenosti s jasličkami v Prešove?? Na nete ich je niekoľko, ale osobné skúsenosti sú najlepšie. 🙂

mirka92
31. mar 2014

@vierka0 ahoj,pozeram ze chodite do anglickych jasliciek ,my nastupujeme v aprili chcem sa opytat ako ste spokojni,ako ste si zvykli,aka je chorobnost co pani ucitelky a tak ?dakujeme za odpoved 😎

vierka0
31. mar 2014

@mirka92 my sme spokojní 🙂 chorobnost - ono je stale ten nastup do kolektivu taky narocnejsi, takze aj my sme si prve mesiace sem tam zasoplili, ale teraz uz pohoda 🙂 s pristupom uciteliek som uplne spokojna, takze zajtra nastupujete ? 😉

mirka92
31. mar 2014

@vierka0 ano,dnes sme boli odovzdat prihlasku,aj vasu Ninku sme videli a zajtra naostro az ma brucho boli,bude tam najmladsi 22 mesiacov&

vierka0
31. mar 2014

@mirka92 ano ?? nasu zarevanu ?? 😀 nasa zacala chodit do jasli tiez v cca takom veku, tusim tri mesiace pred druhymi narodeninami 🙂

mirka92
31. mar 2014

@vierka0 Nie zlata bola vraveli za nema rada,ked niekto novy pride,ze si musi zvyknut,teraz ju v revani vystrieda nas Risko,uz sa tesim 😒

vierka0
1. apr 2014

@mirka92 tak ako ste zvladli prichod prvy den ? 😉

mirka92
1. apr 2014

@vierka0 tak dnes som ho tam odviezla,inak planujem ze mi ho budu vozit oni,len ten prvy den som isla aby nemal taky strach,rychlo som ho prezliekla odozdala veci a utekala som,samozrejme ze bolo mamaa,vraj plakal nejaku hodinku/s prestavkami/inak vraj jedol aj pil aj spal v postielke co mi je az cudne,lebo on 2 roky spi na manzelskej posteli a teraz vecer uz o 7 bol KO,takze uvidime co bude zajtra lebo uz bude vediet do coho ide cakam ze to bude horsie.Vy Ninku vozite?

vierka0
1. apr 2014

@mirka92 my nasu vozime, mame to blizko 🙂 ono deti sa v kolektive spravaju inak, odkukaju kopec veci, prekvapujuco akceptuju veci, co rodicom netoleruju 😉 urcite sa mu tam bude pacit 😉

zabka_
19. máj 2014

@mirka92 @vierka0 ahojte, este mate deti v tych anglickych jaslickach? my tiez zhaname pre dcerku od juna.. kolko je tam teraz deti a ako stare? My mame este len 17 mesiacov... a co ucitelky? aky maju pristup? ste spokojne? vdaka za odpovede, tie jasle mi robia velke starosti...

mirka92
19. máj 2014

@zabka_ ahoj,nas maly ma 2 roky pozajtra,sme tam od aprila,deti co ja viem asi 10-12 niekedy iba 8,vacsina bude mat 3 roky toho roku,nas je najmensi a este jeden chlapcek asi este trosku mladsi myslim,spokojnost u mna zatial velka,ucitelky velmi mile/najma ta mladsia/nikdy sa nestazovali nanho ja som ocakavala hororove scenare pri nastupe a nice nebolo,badam u neho velke pokroky,co sa tyka spravania-napr chce jest za stolom,nosit podbradnik co nechcel pred tym,maju tam na dvore na mini detske ihrisko aj bazen ktory s detmi vyuzivaju v lete/neviem si to celkom predstavit/prve dni chodil unaveny KO o 7vecer,a este chodi hladny a hovoria ze pekne papa tak asi len vacsi vydaj energie,neviem co take povedat este,ak by si mala otazky,napis

mirka92
19. máj 2014

@zabka_ urcite to nie je jednoduche ja este vyuzivam odvoz aj privoz-je to v cene,maly to isto zvladne,ja to beriem tak,ked mi vozia zda sa mi to jednoduchsie ziadne dlhe rozlucky rano,sup do auta a ide,trosku mrnci-ale neplace,inak je taky mamkin som manzel je v zahranici,takze visi na mne

zabka_
19. máj 2014

no ved aj dcerka je na mna dost naviazana tak preto tie obavy.... no ale teraz neviem ked tam bude taky stupel medzi "velkymi" detmi 🙂 ako by to zvladla...urcite sa tam pojdeme pozriet a uvidime ako sa jej zapaci... dakujem

vierka0
19. máj 2014

@zabka_ no stale tam mam malu, ale od septembra nastupuje do skolky, cize aj v jasliach sa deti vymenia, moja nastupovala tri mesiace pred druhymi narodeninami..ja som spokojna, mala sice rano robi sceny, ale akonahle vojde dnu, je klud, v jasliach je uplne v pohode, je tam o nu dobre postarane 🙂 deti sa v kolektive spravaju uplne inak ako doma, ja by som nemala obavy 🙂
@mirka92 risko je uplny velkac, nasa rano fnuka a on v pohode, kuka na nu, a ani nezaplace 😀

mirka92
19. máj 2014

@vierka0 fiha takze vy uz do skolky tak drzim palce urcite zase poriadna zmena,hej hovoria ze tam neplace,mozno tym ze je mladsi a este mu nedochadza celkom ze preco placu deticky ostatne,dufam ze mu to ostane inak som spokojna uvidim ako bude dalej do skolky nas nezobrali som chcela od 01/2015 takze bude ostava v jasliach este dlho,majte sa pekne

vierka0
20. máj 2014

@mirka92 no hej, este by som ju v jasliach nechala, len kto by to platil 😀 v novembri bude mat tri roky, uz mi to stat nepreplati, takze sme ju nahlasili do skolky a vzali ju..

tatalin
11. jún 2014

ahojte, neviete nahodou, ak by som dala maleho do jasiel kvôli tomu že pojdem do školy mam narok na nejaký príspevok na jasle alebo nie... v tom čase keď by nastupil mal by 2 roky..

loovely
17. jún 2014

dobry den, uvazuje niektora z vas o starostlivosti o deti doma ?

zabka_
18. jún 2014

@mirka92 @vierka0 ahojte, tak aj my sme sa nakoniec rozhodli pre anglicke jaslicky, po dlhom vyberani sme usudili ze tam to maju asi najlepsie...buduci tyzden ideme na to, ale chcem sa vas este spytat dali ste tam hned deti aj na spanok? lebo mne to tak ta pani radi, ze si potom moze tazko zvykat ze tam ma spat, ale nasa dcerka nema velmi rada hura system, skor si potrebuje ludi a prostredie otukat...a aj tak si myslim ze problem so spankom bude mat tak ci tak... 😖

vierka0
18. jún 2014

@zabka_ je to pravda, ze je lepsie hned ju nechat na spanie, to, ze doma vymysla viac, je vec jedna, deti v cudzom prostredi, hlavne s prikladom inych deti, sa spravaju uplne inak..my sme tusim tak zacali, ze prvy tyzden chodila iba na doobedie a potom zacala na cely den a fakt uplne v pohode tam spala - lepsie jak doma

natalia000
20. jún 2014

Baby ake su podmienky v tych anglickych jasliach? a kde sa nachadzaju? skusenosti s jaslickami anjelici mate nejake?

robert1980
22. jún 2014

No nám sa pozdávajú jasle delfínik.pozerali sme stránku, boli sme pozieť aj osobne a je to tam pekne take rodinné. Sú to novo zriadene jasle na solivare, podávajú vlastnu stravu, personál je pedagogický a zdravotnícky. a robia aj zvoz deti.rano dietatko vezmu a na dohodnuty čas privezu vám domov. Akurat nemaju fotky na webe este.

robert1980
22. jún 2014

@zabka_ skuste delfínik na solivare.robia zvoz deti a su uplne na novo otvorene

mirka92
22. jún 2014

@zabka_ Jaj,takze vam zacina velky tyzden,moj doma spi len so mnou vo velkej posteli,v malej spal mozo ked mal rok,tiez som sa bala ze nebude tam spat,napocudovanie spi tam super comu az nechcem verit,my sme zacali naostro bez adaptacneho pobytu a rovno na cely den drzim palce Mirka

jajka1203
23. jún 2014

@robert1980 kde sa nachadzaju presne? Kolko je tam deti?

robert1980
23. jún 2014

@jajka1203 Sú na solivare na čajkovského 24 myslím. My sme tam boli s manželkou tak deti tam nemali, pretože prechádzaju velkou rekonstrukciou.vsetko prerabaju uplne na novo.ale myslim ze od 1, júla uz zase funguju normálne. Ja som sa tam citil fajn osobne a manzelka mala tiez ten pocit. Riaditelka je mlada slecna velmi mila, je myslím pedagogička a druha pani je tiez mila a je zdravotnícka.oni dve su tam stale a potom chodia k nim este nejake pani na výpomoc.tolko čo sme zistili my. A robia tiež aj zvoz detí čo je plus. No a aby som nezabudol asi ako jedine jesle v Po maju povolenie od hygieny. Som bol prekvapený že žiadne iné v prešove ho nemaju. Ale to len na margo.to som sa len tak pomimo dozvedel.
pekný deň želám a veľa štastia pri výbere jasličiek.

jajka1203
23. jún 2014

@robert1980 na cajkovskeho to je tam, kde skrachovali Little Angels?

Nejak mi to neda, ale na to, ze ste sa tam boli pozriet mate velmi vela zakulisnych info,nie? Moja sestra momentalne zhana jasle pre svoje dvojicky a bola pozriet tri, v ktorych jej v kazdych ukazali povolenie od hygieny. Takze nejake zvlastne informacie mate. To rozpravaju tie dve panie pri obhliadke take pikosky? Neviem, ale na mieste ostatnych jasliciek v PO to riesim ako ohovaranie a kazenie dobreho mena 🙂 A len tak na margo, ako dostali tieto jaslicky povolenie, ked oficialne ani neexistuju a nemaju ohlasenu prevadzku, hmm?

Pan Robert (nevola sa tak aj pan manzel riaditelky? 😉 ), reklamu ste si tu spravili, ale neviem ci dobru. Zalozili ste si konto len teraz v juni a hned vo Vasom druhom prispevku ociernujete ine jasle.
Ja nie som zastanca ziadnych, ale nepride mi tento vas pristup slusny. Kazdy z rodicov by si mal pozriet jasle sam a SAM si urobit nazor...

jajka1203
23. jún 2014

@robert1980 tu tvrdite, ze jasle podavaju vlastnu stravu a to je ako? Nosia v obedaroch z domu?
Na stranke ale tvrdia nieco ine:
"Stravu preto dovážame z kuchyne materskej škôlky, ktorá má niekoľko ocenení za zdravú výživu a kvalitu pripravovanej stravy."
Tak Vam asi nedali spravne info, nie?

robert1980
24. jún 2014

no pozrite ja som tu napisal svoj nazor a nejake skusenosti. s to ze vy ma z niecoho podozrievate je vasa vec. ak sa vam moj nazor nepaci vobec nemusite reagovat.

robert1980
24. jún 2014

@jajka1203 skor mam pocit ze prave vy sama ste z nejakej skolky a vadi vam konkurencia. bol som v nejednych jasliach a bol svedkom ze deti spia na madracoch do slova hodenych na zemi a ucetutelky sa k nim dva krat milo nespravali

robert1980
24. jún 2014

@jajka1203 a mam svoju manzelku doma a staci mi. nieje sice riaditelka ale je moja.pekny de