Kúpiť, či nekúpiť kvety pre pani učiteľky v škôlke?
19. jún 2012
Ahoj. Koniec roka sa blíži a ja neviem či mám synovi kúpiť kvety pre pani učitelky v škôlke? Kupujete aj vy či len pre školákov
Predošlá
Strana
z4
tak mi už sme na zajtra vybavení. kupila som každej pani učiteľke ružu. dve ruže pre tami a dve pre filipka aby dal aj družinárke.
Dobry mohla by som sa v krasny darcek pre pani ucitelku taku tortu s nasimi fotkami ? 😉
v škole mojich deti sa nezbierame učiteľkám na dary, ale vždy na konci roka kúpim pre dcérky kvety, aby ich dali triednej a obľúbeným učiteľkám 🙂
nič drahé, väščinu majú na konci júna v tescu alebo v lidli kvety, tak tie kúpim
https://www.letakomat.sk/tesco/aktualny-letak-2...
Jasne,ze kupit.Kupujeme aj na den ucitelov aj na konci
Predošlá
Strana
z4

ahojte, my sme mali rozlúčku - poskladali sme sa na kytice pre 2tr. učiteľky a ešte pre riaditeľku. Dali sme našim učiteľkám urobiť fotku všetkých detí - to sme dali na tričko a hrnček. Nech majú na ne pamiatku - vraj takú skvelú triedu nemali 18 rokov - deti spolu chodili 4 roky a sú ako súrodenci, svoje pani učiteľky berú ako rodinu.
Na koniec šk. roku berie dcérka darček - každej pani učiteľke anjelika - lebo oni boli pre nás taký anjeli. A synček berie kytičky kvietkov pre svoje pani učiteľky, on ešte nekončí.
Kvietky kupujeme vždy aj na začiatok, deň učiteľov. Veď si ich zaslúžia, starajú sa nám o detičky, fúkajú boľavé kolienka, obliekajú ich, utierajú soplíky, chovajú, proste sú to ich druhé maminy, my sme im veľmi vďační za všetko čo robia a čo naše deti naučili. Barborkine pani učiteľky nám budú veľmi chýbať, veru, nám je stále smutno 😢 😢 😢 , ke´d si spomenieme, že už budeme školáci.