Má odvolanie proti neprijatiu do škôlky zmysel?
Ahojte kto máte relevantné skúsenosti alebo informácie.. má zmysel dávať odvolanie voči rozhodnutiu, pri neprijatí do škôlky od januára v prípade keď syn má 3 roky v marci? Mám v pláne sa informovať o dostupnosti začiatkom januára, či sa niečo neuvolnilo, ale predsa len premýšľam aj nad odvolaním. Nieje to tak, že ak sa odovolam tak potom v prípade uvoľneného miesta ho musia dať nám? (Ak sa neodvolame viacerí). Pri staršej som sa odvolávala tiež, aj nám to pomohlo, ale teda situácia bola úplne iná..
Ďakujem vopred za relevantné informácie 🙂
Odvolať sa môžeš vždy.
Odvolať sa môžeš vždy.
@januska12323 viem že sa môžem, ale že či to reálne aj pomôže, že aké mám mať očakávania 😇
@foxandswan určite áno, vždy, keď niečo chcete má zmysel odvolanie
@janka_266 a mali ste podobnú situáciu? Alebo viete o niekom komu to pomohlo?
@janka_266 a mali ste podobnú situáciu? Alebo viete o niekom komu to pomohlo?
@foxandswan nie, ale keď nepodáte odvolanie, prečo by Vás mali kontaktovať, keď sa náhodou uvoľní miesto, keď ste neprejavili záujem podaním odvolania? ja som tak podávala odvolanie, síce na výške, ale tiež som chcela mať istotu, že o mne vedia, potom mi volali ešte v októbri, aj keď som začala chodiť na výšku inam, či ozaj nechcem nastúpiť.
@foxandswan nie, ale keď nepodáte odvolanie, prečo by Vás mali kontaktovať, keď sa náhodou uvoľní miesto, keď ste neprejavili záujem podaním odvolania? ja som tak podávala odvolanie, síce na výške, ale tiež som chcela mať istotu, že o mne vedia, potom mi volali ešte v októbri, aj keď som začala chodiť na výšku inam, či ozaj nechcem nastúpiť.
@janka_266 to je pravda, dáva to zmysel 🙂 pôjdem teda do toho, ďakujem

@foxandswan určite áno, vždy, keď niečo chcete má zmysel odvolanie