Má zmysel dávať dieťa na krúžok v škôlke?
Ahojte, dať alebo nedať dieťa na krúžok, ktorý chodí do škôlky?
Ak je ten krúžok v rámci škôlky tak by som dala. My máme v škôlke krúžok angličtiny a tanečná... dali sme ju na Aj keď už začala chodiť druhý rok do škôlky. Prvý rok to nemalo význam keďže bola viac chorá ako zdravá a bola podľa mňa ešte nezrela na krúžky. Ale každého je to osobná vec kedy dat dieťa na krúžok.
Chodil na angličtinu
Záleží koľko má rokov a či stíhate. Staršia chodila plávať (pokračovanie baby plávania), ale bola dosť unavená, po pár mesiacoch prišli zimné choroby a nechali sme to. Od 4 rokov chodila v škôlke na pohybový krúžok, od 4,5 sme pridali angličtinu a dramatický, ale všetko v rámci škôlky, počas dňa. Mladšiu tiež chcem do 4 rokov nechať a potom začne chodiť na tieto krúžky v rámci škôlky.
Myslím, že áno, každá skúsenosť je pre dieťa dobrá.
Ako myslite ci ma vyznam.U nas mavali kruzky v case spanku a kedze moje baby uz davno spavat nepotrebovali,chodili na vsetky kruzky. Bolo to win win pre vsetkych. Mali anglictinu,vytvarnu a tanecnu.Pre chalanov bol futbal.Za mna anglictina nikdy nezaskodi,aj ked uroven nebola nic moc.Vytvarna ich bavila,robili tam zaujimave veci napr.modelovali z hliny a pod.A tanecna ci futbal,pravidelny pohyb je len dobry. Kedze to bolo v skolke nijako ich to nezatazovalo.
Urcite ano ja doteraz niekedy spominam ako uz v MS som zacala s tanecnou bol to taky mix tanca a baletu... Ale do nicoho dieta nenutit ked nebude chciet
Ako prefskolaci mali raz tyzdenne snglictinu sle nenaucila sa tam nic . Ako predskolacka zacala chodit aj na ludove tAnce do zusky no cely rok robili to iste tak po roku uz nechcela aj na vytvarnu to ju bavilo a chodi stale uz je druhacka na zs..
Ano, nemusis sa nikam s dietatom trepať a má nejaký záujmový kruzok
Mam na mysli skor poobedne. V ramci skolky maju anglictinu a tanec s lektorkou. Kamosky do mna huvia preco by mal a ckm skor, no ale my sa vratime o pol 5 domov... A potom nikomu sa uz nechce. Spat chodi o 7 pol 8....
Este pridam, ze ten tanec a anglictinu maju doobede.
anglictina v skolke je v 99% na figu, vyhodene prachy
tak keď nechceš , tak ho nedávaj....ono záleží či dieťa chce...ale ako sama píšeš, nevyhovuje ti to časovo, že potom prídete domov neskôr - tak ho teda nedaj....o nič nepríde....rodičia dávajú deti na tieto krúžky lebo deti chcú a zároveň im to nevadí, tebe ak vadí že prídeš neskôr domov, tak ho nedaj....čochvíľa je jar, cestou zo škôlky sa zastavte na ihrisku a dieťa aj ty budete spokojní...
Ako ja by som sa tešila za krúžky v rámci skolky. Nas chodi od septembra na hudobnú, zaspievajú zatancuju, par hudobných nástrojov použijú. Ale on to ma rad, rad spieva, hra na tie nástroje. Zial pohybové kurzy začínajú až od 16 - 18:00 a to už je hotový. Inak by išiel aj na nejaké cvičenie ci plávanie.
Určite daj, nic nepokazis.
Môj začal chodiť v 5 na hokej ale mimo škôlky a hrával až do 15 a v škôlke na krúžky veľmi nechodili
Náš predškolák chodí na nemčinu a na akadémiu mateja Tótha. V ramci škôlky. Je to super. Nemčinu majú od 16.do 16.45 a cvičenie maju cez obedny spánok, takže ho klasicky vydzvihnem v škôlke. Všetko zadarmo, dala som, nech si zvyka, keď bude chodiť počas školy.

*ktoré