icon

Môžete dieťa odhlásiť úplne z predškoly?

4. sep 2024

Je mozne odhlaist dieta z predskoly? Nechcem aby tam vobec chodilo lebo mi to nevyhovuje so spojmi kedze je to daleko a teraz som sice len 3 dni tak chodila ale nezvladam to. Nechcem odklad chcem aby do predskoly nechodilo moje dieta vobec da sa to? Treba nejake potvrdenia ci len staci odhlasiz zo skolky?

autor
4. sep 2024

no do skoly uz bude chodit samo dufam ale tu ide o to ze ja proste nemam dobre spoje ako sa dostat domov odtial a nie eeste poobede zas po dieta ist cize doma ho ucit nieco by bolo lepsie. aj tak vsak to je skolka

alissa1222
4. sep 2024

Ty čo si lenivá ísť s ním autobusom ho chces doma vzdelávať? Tebe nejde o to ho napr lepšie vzdelávať ty ho chces doma lebo ti nevyhovujú spoje 😂😂😂😂 zase som sa z chuti zasmiala

masandra
4. sep 2024

@tinalia odložiť predskolsku o rok, aby mohla učiť dieťa z domu...

gejb
4. sep 2024

@ivik4 hore kopec,dole kopec, zakruta.
To bude ona...

lucia147852
4. sep 2024

Áno dá sa z domu ale v tvojom prípade by som o tom ani neuvažovala… to chce veľa času, energie a aj pohotoveho s kreatívneho myslenia. Plus musíš navštevovať múzea, ZOO, galériu. Strihať, lepiť, vymýšľať, učiť a zabezpečiť detsky kolektív iným spôsobom. To je reálne vzdelávanie. Nie že sa mi dieťa smotli okolo nôh. Viem čo hovorím, mala som dieťa doma. Pokiaľ máš problém aj s tým doručiť dieťa do škôlky ako chceš reálne navštevovať iné miesta.

veronikaszabova
4. sep 2024

@gejb presneeee 😂😂😂😂

kvietok1992
4. sep 2024

@gejb tiež som akurát išla konštatovať že je to naša legenda :D ja už som si myslela, že manžel v nemecku a ona ruka hore v nájme v meste a dopm má ako chatu :D tuším taký bol plán posledne, nie? :D

petulda333
4. sep 2024

Ty si dufam trol. Tebe je tazko chodit s dietatom lebo spoje,ale o rok ma chuda chodit uz same 🙆

autor
4. sep 2024

plany nie vzdy vydu

ibrunova
4. sep 2024

Takže teraz s dieťaťom chodiť, to nie, ale budúci rok ho v pohode vyšleš do školy samé. Gratulujem. Doteraz nechodilo do škôlky? Ty nechodíš do práce? Nemáte inú škôlku bližšie?

autor
4. sep 2024

No nemyslim ze od nas chodia zo skolky na nejake vylety zoo muzea atak dalej cize by som nejake listy pracone zvladla soravit kazdy den

kvietok1992
4. sep 2024

ved si za pol roka, či kedy si tu písala, ani len nezistila ako učiť z domu, aj ked ti to už v apríli radili ale zrazu pripravíš plány? :D :D bože môj, ja si robím popcorn lebo tu zasa bude jedna perla za druhou :D

sisaka
4. sep 2024

Nemyslim si, že nejaká predškolská príprava je niečo, čo by normálna matka, ktorá rozvíjala svoje dieťa už od narodenia nezvládla, ale chápem, že táto povinnosť vznikla koli istému percentu detí, ktorým sa matky nevenujú, lebo nechcú, alebo na to nemajú.

V tomto prípade to vyzerá, že dieťa bude benefitovať z predškolskej prípravy, nakoľko matka je neschopná zistiť si čo i len základné info na internete a jej motivácia mať dieťa doma nevychádza z pocitu, že tomu dieťaťu dokáže dať viac, ale z lenivosti.

januska12323
4. sep 2024

Však ho už teraz pošli samé tam aj nazad, ušetríš dve cesty 😎

zafir01
4. sep 2024

Lebo predškolská a školská dochádzka je zo zákona povinná a ak dieťa by nechodili do školy alebo " predskoly" porušuje s zákon .odoberú ti no prídavky na dieťa a dostaneš napomenutie , ak by nechodili aj tak , určite ťa navštívi sociálka a budú zisťovať či sa o dieťa dostatočne staráš. Rovnako toto môže nahlásiť si škôlka ,ak bude mať podozrenie ,alebo si nebude dieťa plniť dochádzku

Ako chces riešiť budúci rok školu ?
Doma ho učiť nemôžeš ..ty určite nie ( prepáč za úprimnosť no na to aby si mohla doma dieťa učiť ,potrebuješ isté predpoklady ,ktoré nemáš )

autor
4. sep 2024

@januska12323 to neviem ci zvladne ked to mame daleko aj na zastavbku

sisa_s
4. sep 2024

A muz co povie na to, ze nejdes do prace, ale ostavas doma ucit dieta? 😀

martinka13
4. sep 2024

Tak by si si mala zvyknúť. Či ani do školy nebude chodiť kvôli nevhodným spojom....?

autor
4. sep 2024

a mozem dieta odhlaist z tej predskoly uz teraz ci az ked budem moct doma ucit

akvi
4. sep 2024

Samozrejme, ze nemusi chodit ani do predskolskej. Daj si ziadost o individualne vzdelavanie. Pozri si zakon 245/2008 paragraf 28b.. Tam mas napisane, co ma obsahovat ziadost a co musis splnit.

zafir01
4. sep 2024

Až keď budeš mať všetky povolenia

lucy_ms
4. sep 2024

Buď dáš na domškoláctvo, o tom si musíš pozisťovať, aj ktorá škôlka to umožňuje a do tej ho prehlásiť. Alebo ak sa dá so škôlkou dohodnúť, aby nerobili problémy, tak na 7 dní môžeš ospravedlniť dieťa ty, potom tam musí byť aspoň 1 deň a potom ho zase ospravedlníš na 7 dní a tak dookola. Toto mám info od našej riaditeľky. Ale to domškoláctvo je istota. Držím prsty 😊

diewcatqoo
4. sep 2024

V najlepsom zaujme dietata ta prosim, nevzdelavaj ho doma. Sama by si potrebovala rozumu doliat, nie to este dieta vzdelavat. Ver mi, skolka a nasledne skola bude pre to dieta bude naozaj prospesna.
Pozri, ja mam VS a netrufnem si dieta sama vzdelavat. Ty mas medzery v pravopise, chyba ti rozhlad, logicke myslenie a celkovo ti unikaju podstatne veci, co sa tyka normalneho zivota - nevzdelavaj ho doma, uskodis mu.

mimka1402
4. sep 2024

Poznámka učiteľky - Mile mamičky ak reagujeme niekedy zbytočne podráždenejsie či vám vysvetľujeme predlho jednoduchú vec je to preto lebo dennodenne sa stretávame s rodičmi, ktorí skúšajú ako s nami vy.... a nerešpektujú nás učiteľov. 🙂

K pani... Vy určite nič neucte dieťa doma, potrebuje vidieť iný vzor než aký má doma...

luccija
4. sep 2024

Koľko má rokov?ako mu vychádzajú roky dobre?

katarinka289
4. sep 2024

A školu budete mať v mieste bydliska? Alebo aj z tej ho odhlasis?

ullala
4. sep 2024

Toto som este nepocula, ze niekto chce odhlasit predskolaka zo skolky iba kvoli tomu, ze mu nevyhovuje cestovat spojmi.
Vklude moze byt vzdelavany aj doma. Ale ak ho chces vzdelavat doma, mala by si byt schopna najst si o tom vsetky informacie sama. Ak toto nezvladnes, tak radsej cestujte.

ajka0207
4. sep 2024

Odložiť z domu? To je čo za vetna konštrukcia? A nie predškoláci nemajú žiadny odklad. Musíš ho doma vzdelávať. Malo by sa to dať vybaviť aj počas roka, informuj sa ako prvé u riaditeľky škôlky, ak ona nemá skúsenosti, tak u zriaďovatelia. Prípadne hľadať škôlky, ktoré skúsenosti majú a prehlásiť ho tam

autor
4. sep 2024

tak skola je tiez dalej ale no bohuzial s tym uz asi nic nesprvim tam bude museit chodit

ullala
4. sep 2024

Ako dlho cestujete? Vy nemate v blizkosti bydliska skolku a skolu? Ved pomaly v kazdej dedine je minimalne ta skolka a ked nie, tak snad vo vedlajsej.