Musí ísť dieťa na zápis do školy do spádovej oblasti?
Ahojte
Potrebujem poradit. Musi ist dieta na zapis do ZS aj do spadovej skoly alebo staci ked pojde na zapis iba do ZS kam by sme ju chceli dat?
Ze po novom musi aj tam aj tam . Poradite mi prosim ?
Maminky ja mam taky mensiu otazku u bas pozaduju podpis aj druheho rodica teda otca malej. Sudom mi je zverena do mojej starostlivosti o dieta nema zaujem odkedy sa narodila ju nevidel ja neviem kde byva a ani aky je kontakt nanho.... Naco je tam potrebny ten druhy rodic alebo co robit v tomto pripade ??
@malibu21 Vezmite do školy potvrdenie zo súdu, že je dieťa zverené do Vašej starostlivosti a Vy ste zákonný zástupca. Ak uvádzate v prihláške údaje otca dieťaťa, je tam jasne vidno, že má bydlisko inde a nežijete v spoločnej domácnosti, neviem, čo viac ešte skola požaduje... ak áno, nech Vám presne uvedú, kde v zákone sa to takto vyžaduje.

@gulkaaa nuz urobila by som si podla toho nazor na skolu. My sme sa prave zo zapisu vratili, v sobotu mame dalsi. Hned som priznala, ze ideme aj inam na zapis a ze teda este neuhradim poplatok za zosity a nebol problem. A ze u nich beru vsetkych co sabprihlasia, otvoria aj dalsiu triedu ak bude treba. Dcerke sa paciko, a pri tretej sa nam nedalo parkovat tak sme tam nakoniec ani nesli.uvidime, ako dopadne na tej s prijimackami a uvidime.slubila som dat buducibtyzden vediet, ci nas zaujem plati.