Nápady na darčeky do škôlky na narodeniny
Ahojte,inspirujte ma
Co davate detom do skolky na narodeniny?
Uz mi dochadzaju napady
Sladke nie lebo to bude hned po Velkej noci
Dcera bude mat 5
Za kazdy napad dakujem
Rozmyslala som nad pexesom alebo kvartetom zatial
Ako s tým súvisí tá Veľká Noc?
@erinka1911 lizatko. Nikdy som to neriesila.
@h2 no,ze na velku noc dostanu deti vela sladkosti,hlavne chlapci ak chodia sibat
Ja som kupila v action take prkotiny. Taku hru s tou gulickou (labyrint) boli 4v baleni za cca 0,89€ a k tomu lizatko,potom zas mali taku malu omalovanku s nalepkami a 4farbicky boli k tomu
Kde sú tie časy keď stačilo doniesť balík väčši cukríkov. Starším keď chodili ešte pred covidom stačili cukríky. Najmladšia no ta inde chodi a tam iné návyky takže ano robíme balíčky . Džús cukríky, lízatko keksíky nejaké. Plus na stôl pre všetky deti chrumky , Džús , perníčky
@petulda333 No a? To, že niekto dostane sladkosť, ešte neznamená, že ju musí hneď zjesť. Či len ja mám také divné dieťa, ktorému sladkosti vydržia dlhšie?
@erinka1911 vôbec by som sa netrapila tým, či je veľká noc, či Vianoce. Dala by som lízatko a hotovo.
Môj syn dostal takú drevenú dosku magnetku , ktorú si mohol vyfarbit.
@mariska1989 u nas sa take nerobi.
@mariska1989 stále sú tie časy keď stačí priniesť lizatko či brumika
To zas len niekotri rodičia nemajú mieru
Ja som synovi vždy zbalila k sladkosti aj napr banán jablka či jahody čučoriedky aby im to ucitelka rozdala
@h2 aj moje su take. A pytaj sa autorky,ja som ti to len vysvetlila
@h2 presne. Dnešné nie deti, ale rodičia veľmi riešia, pritom tým deťom stačí, že v ten deň im zaspievajú a oni rozdajú Lizatka. Ja ako dieťa do sa vždy na to tešila.
@pribinak áno máš pravdu . A to keď tam dcéra nechodila rodicia bežné doniesli tortu aj sviečku na nej alebo koláč . Ale prišlo ze sa nič z domu nesmie nosiť tak nechali ten zvyšok. Niečo na pitie , niečo pod zub na stôl
Stačí sladkosť alebo nejaká mini hračka, potešia sa aj keď deň predtým zjedli desať koláčov. Však nemusí hneď zjesť odloží si do skrinky.
Dávala som ovocnú tyčinku z DMky, alebo ovocnú kapsičku/brumíka + bublifuk a balón ale v škôlke to jesť nemôžu. Učiteľky im to dávajú do skriniek
@petulda333 Ďakujem, ale nebolo treba. 😉
@mariska1989 aj u nás bola móda že priniesť tortu ….potom sa to zvrhlo na preteky kto mamvacsiu krajšiu a neviem akú, tak to učiteľky zrušili
@h2 tak naco sa potom pytas? 🙆
@petulda333 Skôr to bola rečnícka otázka, mala vyjadrovať, že podľa môjho názoru to s tým nesúvisí.
@pribinak u nas sa uz nesmie nosit ovocie a zeby to ucitelka rozkrajala
Inac by som doniesla ovocie
@nyphadora popcorn ma nenapadol 🙂
Fajn nápad
@h2 ze vsetci budu mat sladkeho az az
Tak nechcem sladke davat
@petulda333 u nas vacsina deti to hned je ako idu zo skolky
@oliviakatka nasi nic nemozu ani doniest ze by to v skolke zjedli ako ovocie napríklad
Musi to byt zvlast zabalene a hned v skrinke
@mariska1989 a preco robis tie balicky? Ked s tym nesuhlasim, tak to nebudem robit, mozno aj ini rodicia s tym nesuhlasia len nikto nespravi ten prvy krok
@erinka1911 no škoda, že ovocie nemôžeš.
U nás jedna mamina robiievala ovocnú kozu z jahôd, ale to bývalo na konci skolskeho roka keď je sezóna jahôd
@pribinak tato skolka funguje inac
Nic nemozu v triede zjest
Nevadí
Svet sa nezrúti
Minulý rok dostali po bublifuku. Tento rok dostanú po omaľovanke. Nie som proti sladkému pre deti, ale s mierou. A teda minulý mal malý každú chvíľu v skrinke niečo sladké a to mi už prišlo prehnané. Navyše väčšinu on ani nechcel, nechutilo mu to.
@callisia ved prave teraz kazdy tyzden nosi sladkeho az az
@petulda333 nobuplne najhorsie je dostavat taketo plastove blbosti, co sa potom len povaluju. Tak ci tak skoncia v kosi, skoda vytvarat zbytocne odpad

@erinka1911 farbicky, malovanka, zapisnik, peciatky, popcorn v sacku a nakreslit ovecku… zalezi co ste uz davali doteraz.