Natierajú deti v materskej škole opaľovacím krémom?
Alebo treba natriet doma ale teda poobede uz to nema ucinok.
V nasej natierali, v lete sme mali v skrinke opalovak.
Asi ako kde, ako kto, ako koho (nie kazdy rodic, alebo skor maloktory na to dba, ale mozno ak o to vyslovene poprosis, tak s tym problem nebude). Ale teda existuju opalovacie kremy v tycinke, roll-on, ktore si dieta s trochou treningu bude vediet (re)aplikovat aj samo (iste nie dokonale, ale lepsie ako nic v pripade potreby), videla som, ze to skincare “influencerky” davaju detom do skolok/skol tiez.
V nasej skolke natieraju. Ale ide o sukromnu, kde ma ucitelka max 4 deti na starost. V statnej pochybujem.
U nás áno, dokonca pýtali aby malo každé dieťa v skrinke opalovak. A naozaj, ak sa aj stalo, že som ho ráno nenatrela ja ešte pred odchodom z domu, lebo tak som bola zvyknutá. Poobede keď som pre neho prišla bolo cítiť, že je natretý.
A čo idú na kupko či opaľovať sa? 😃 V našej škôlke nenatierajú a nikdy som o tom ani nepočula, že sa tak deje v nejakej škôlke...
Áno natierala som. Štátna škôlka. Ti co mali svoj tak s tým a ti co nemali tak tým co som kúpila ja. Rodicia samozrejme o tom vedeli a súhlasili. Nikto nemal alergie a reakcie. Dnes by som si to už osetrila aj písomným súhlasom.
Syn bol v dennom tábore, ráno som ho natrela a po týždni mal rovnaký odtieň ako na začiatku.
@danyelia majú bazén v škôlke nafukovací a, keď sú doobeda a poobede vonku, tak ich učiteľka natiera.Ked išli na výlet riaditeľka písala nech ich rodičia ráno natru.Inak bolo zakázané, aby mali deti v skrinke akúkoľvek kozmetiku, Labello a pod...my sme mali v triede prejave a rysave dievčatko tá sa musela natierať jar, jeseň hneď bola cervena
V nasej ano, museli sme priniest opalovaci krem na zaciatku leta a kazde dieta ma svoj vo svojej skrinke
Učím v škôlke a u nás máme nakúpené skolkarske opaľovacie krémy pre deti a natierame pred každým pobytom von. Niektorí rodičia natierajú aj ráno doma dieťa. My ale natierame všetky zaradom
U nás nenatierali, radšej som dcéru každé ráno natierala doma s krémom, lebo keď som videla ze len tak behajú po tom slnku🤦♀️
U nás natierali cele leto...minimálne tvaricku a ruky
U nas v statnej skolke natierali, ked isli von. Ucitelky mali svoj krem a rad radom natreli deti.
Ja natieram ráno doma a v skrinke ma tycinkovy opaľovak ktorým si natrie aspoň tvár a na zimu jej zase dávam krem do chladu lebo keď je vonku ma hneď červené líčka
U nás v škole - v ŠKD deti musia mať opalovak a repelent, plus čiapku. Ak niekto nevie, pomáhame.
Natieram kazde rano doma, na dvore maju vela stromov, ktore im poskytuju tien. Ked boli najväčšie horucavy, tak sa zdrziavali v tieni, mali kludove aktivity (piknik,, kreslili si apod) plus ich pani ucitelky chladili "rozprašovačom" s vodou 😊
Čosi? Učiteľka nie je chobotnica, má iba 2 ruky, nemôže 20 deti doradu natierať . Upozorňujú ich aby sa natierali, niektoré dieťa zvládne, pre najmenších pomôžu. Ak nestíha, tak nie. Ale to prežijú, počas najväčších horúčavách aj tak nie sú na slnku
Áno v nasej mali žiadosť aby každé dieťa malo v skrinke opaľovací a natierali ich keď boli na dvore 🙂
@sisska96 precitaj si komentare vo väčšine škôlok to tak je 🙂
U nas nenatieraju, ale zvyknu upozornit nech rano natrieme. Nerobia to, lebo mali zlu skusenost ze davali mamicky nevyskusane opalovacie kremy a deti dostali alergicku reakciu
My sme v UK, ano natieraju deti. Ale pytali odo mna suhlas, ci mozu.
Ja rano natriem, v skrinke ma svoj opalovak, p.ucitelka mensie deti ponatiera, predskolaci sa natieraju sami.
Natieram ja doma ráno.
@gerrwie_girl Čítam a nie všade natieraju...
@sisska96 viem ze nie, ja len na margo toho ako si bola prekvapena jej otazkou 🙂

Nie