icon

Nechávate si doma deti zo škôlky len tak?

matiska15
25. sep 2023

Ahojte. Nechavate si doma deti zo skolky len tak ? Samozrejme mysliet nie tie co chodia na predskolskej povinnej.
Ide o to, ze som ju prihlasila automaticky, lebo sak sa to ocakava, mala 3r, potrebuje kolektiv a nech si zvyka.
Ale som nazoru, ze moze si zvykat pomaly nakolko som doma na materskej, cize mam moznost si ju nechat doma.
Najlepsi scenar, ze sa jej bude pacit a nebhde ziadny problem. (Nastupuje teraz lebo bola chora).

A teda, ci si nechavate deticky doma aj len tak?
Ze vy sami chcete.

Ja mam z toho hruzu, vzdy sme mali krasny cas pre seba, ked babo doobedu spi, my dve sa hravame a kadeco vymyslame.
Teraz mi ide do skolky a mne bude strasne toto chybat

Tak, ze ci je problem resp ci robite aj vy, ze sa spytate dietats ci nechce byt s Vami doma nejaky den, ze si spravite program?
Samozrejme v tom pripade, ze rado chodi do skolky :D
Ak sa jej tam nebude pacit tak toto riesit asi nebudem ale skor budem riesit aby tam chodila, ked uz som ju rihladila.

Strana
z3
akvi
25. sep 2023

@matiska15 samozrejme, že som dieťa nechala doma, keď som mohla a robili sme si spoločný program. Ja si totiž vôbec nemyslím, že čas strávený v škôlke je nejako extra prínosný pre dieťa. Takže ja som kľudne aj na tri týždne dieťa odhlasila a boli sme niekde mimo domu, na výletoch a pod. Aj hocikedy v týždni sme ostali doma, keď som nemala veľa práce a mala čas sa dieťaťu venovať. Bývali sme v horách na chate, čiže u nás aj tá logistika bola obtiaznejsia a napríklad v zime keď nasnežilo, tak to bolo jasné, že ani bus nepôjde, resp bude meškať, tak to som sa už ani neunuvala vstávať, ostali sme doma a celý deň strávili v snehu 🙂

kate_cs
25. sep 2023

@matiska15 nie. Úprimne? Teším sa, že mám aj ja čas pre seba. Chodím do prace, ale ak mám napríklad voľno, dovolenku, doktora, deti idu normálne do škôlky. Každý deň. Aj keď som doma.

hederamonstera
25. sep 2023

@akvi nadhera❤️

matiska15
autor
26. sep 2023

@akvi krasne. A dakuejm za podporu.

miska1145
26. sep 2023

nechávam ich doma keď idú k lekárovi alebo keď sú choré a keď majú narodeniny alebo meniny a chcú zostať čo sa u staršej stalo 1krát mladšia tento rok nastúpila do škôlky a nechávam ich doma keď ideme na výlet a ja aj môj muž sme doma že máme dovolenku a v piatok máme dohodu že sa naobedujú a nepôjdu spinkať ale pôjdu domov a v ostatné dni keď niesu choré tak celý deň ale keď niesu choré tak nenechávam

Strana
z3