Nechávate si doma deti zo škôlky len tak?
Ahojte. Nechavate si doma deti zo skolky len tak ? Samozrejme mysliet nie tie co chodia na predskolskej povinnej.
Ide o to, ze som ju prihlasila automaticky, lebo sak sa to ocakava, mala 3r, potrebuje kolektiv a nech si zvyka.
Ale som nazoru, ze moze si zvykat pomaly nakolko som doma na materskej, cize mam moznost si ju nechat doma.
Najlepsi scenar, ze sa jej bude pacit a nebhde ziadny problem. (Nastupuje teraz lebo bola chora).
A teda, ci si nechavate deticky doma aj len tak?
Ze vy sami chcete.
Ja mam z toho hruzu, vzdy sme mali krasny cas pre seba, ked babo doobedu spi, my dve sa hravame a kadeco vymyslame.
Teraz mi ide do skolky a mne bude strasne toto chybat
Tak, ze ci je problem resp ci robite aj vy, ze sa spytate dietats ci nechce byt s Vami doma nejaky den, ze si spravite program?
Samozrejme v tom pripade, ze rado chodi do skolky :D
Ak sa jej tam nebude pacit tak toto riesit asi nebudem ale skor budem riesit aby tam chodila, ked uz som ju rihladila.
@akvi nadhera❤️
nechávam ich doma keď idú k lekárovi alebo keď sú choré a keď majú narodeniny alebo meniny a chcú zostať čo sa u staršej stalo 1krát mladšia tento rok nastúpila do škôlky a nechávam ich doma keď ideme na výlet a ja aj môj muž sme doma že máme dovolenku a v piatok máme dohodu že sa naobedujú a nepôjdu spinkať ale pôjdu domov a v ostatné dni keď niesu choré tak celý deň ale keď niesu choré tak nenechávam

@matiska15 samozrejme, že som dieťa nechala doma, keď som mohla a robili sme si spoločný program. Ja si totiž vôbec nemyslím, že čas strávený v škôlke je nejako extra prínosný pre dieťa. Takže ja som kľudne aj na tri týždne dieťa odhlasila a boli sme niekde mimo domu, na výletoch a pod. Aj hocikedy v týždni sme ostali doma, keď som nemala veľa práce a mala čas sa dieťaťu venovať. Bývali sme v horách na chate, čiže u nás aj tá logistika bola obtiaznejsia a napríklad v zime keď nasnežilo, tak to bolo jasné, že ani bus nepôjde, resp bude meškať, tak to som sa už ani neunuvala vstávať, ostali sme doma a celý deň strávili v snehu 🙂