Neustále otázky dieťaťa
ahojte mamicky verim ze nie som sama co toto zaziva alebo zazivala s dietatom ale chcem sa opytat ako vy reagujete alebo ste reagovali na neustale otazky vasho dietata, moja 4 rocna dcerka je teraz vo fáze že sa pyta ale fakt že na vsetko a ja uz dakedy neviem ako odpovedat, a pyta sa dovtedy kym jej neodpoviem, otazka " a prečo"? u nas zaznieva asi tak 650 krat denne a uz dakedy sa pristihnem ze chytim na to nervy..aj ked viem ze to sa nema lebo ved je to dieta a je zvedavé za čo som aj rada lebo sa takto vela nauči ale tiež vam to islo sem tam na nervy ci som jedina?
@katarinka315 hlavne že ono to nekončí...dnes sme googlili aká je teplota na mesiaci 😂
No tak ja som mala 4- ročnú dcérku, ktorá rozprávala iba vo svojej hatlanine. Rozprávať začala ako 4,5- ročná. Tá jej hatlanina mi trhala uši, ale to bolo trochu o inom. 😢
@oskvarka tak to je dobrá téma hehe🤗🤗 som zvedavá načo ste prišli ;) a trošku som bola drzá a nakukla do vášho profilu a 4 detičky, tak musíte mať už riadnu slovnú zásobu pri toľkých detičkách 🤗🤗 (v dobrom)

@amy2807 ja som si kvôli synovi kupila knihu o vesmíre 😅 keď na niečo neviem odpovedať alebo položí otázku práve nie moc vhodnú v danej situácii, spýtam sa, či sa o tom môžme porozprávať neskôr, pripadne, že si o tom prečítame v knihe alebo na internete