Oblečenie učiteliek v škôlke
Ahojte, mam tu nejaké pani učiteľky zo škôlky? Chcela by som sa spýtať ako chodíte do práce oblečené vy? Nas s kolegyňou napadlo že by sme navrhli aj ostatným oblečenie tzv “rovnošaty” tie také rôzne košele s krásnymi detskými motívmi a pod. Priložím foto.. nosíte niektorá také? Sú sice zdravotnícke ale kdesi som take videla aj na nejakých učiteľkách. Ide o to že často si pri práci s deťmi či už farby lepidlo sadáme s nimi na zem a vonku ničíme oblečenie ktore neustále pereme…a najhoršia vec aké sme my ženy stojíme kazde rano pri skrini a premýšľame čo si vezmeme😂🫣 príde mi to milé a pohodlné a vyrieši to viacero problémov… nosíte niektorá také? Ak áno, kludne dajte aj s foto nápadmi čo nosiť pri takejto práce s detičkami🥰
Ja som vzdy chodila dost elegantne, vacsinou tmave farby. Takze vacsinou v satach. Aj ma deti takto vzdy kreslili 😀 Proste taka som aj ako mama, nejdem von v teplakoch a neznasam jeansy 😂 Ale rovnosaty alebo ich casti su prakticke. Ja som vzdy mala v skrinke veci na vymenu, keby nejaka nehoda. Asi kazda to ma inak. Tiez som rada nosila rozne detske celenky a take tie ako piskacie tricka alebo nejake flute or veci na tom. Casto som na to dostala deti rano z placu. Tiez som vzdy mala milion hovadin na kabelke a to si mohli vziat za odmenu na hranie, ked nechceli spat a mali aspon relaxovat. Takze velmi prefikany styl 😂
Super nápad, mne sa to veľmi páči. ☺️👍
Za seba poviem, že by som predpísané oblečenie nechcela, som spokojná, že môžem nosiť čo ja chcem. Keďže naša páca je aká je, tak nosím väčšinou nejaké dlhšie tričko/šatky a pod to legíny - väčšinu dňa sme proste na koberci alebo pri malých stolíkoch. Keď mám poobednú, alebo veľkú chuť, dám si šaty, niekedy i blúzku, ale pri rannej čo najpohodlnejšie. Áno, stane sa, že si niečo zašpiním, ale za tie roky, čo učím sa mi nejako veľa kúskov oblečenia nezničilo.
Nase ucitelky nosia normalne v com sa citia pohodlne..ale pacilo by sa mi to velmi..ja robim v detskej kaviarni a tiez nosim tricka s rozpravkovym motivom new yorker.stoja 5 korun su pohodlne a detom sa tirz pacia.. na kazdy den mam inu rozpravku 😀 aspon nevyzeram ze chodim stale v rovnakom
Nasa jedna starsia nosi biele nohavice a bieke tricko druha teplaky a tricko niekedy rifle..
Nie som učiteľka, ale robím v nemocničnej lekárni a tieto vrchy aj s nohavicami nosím denne, takže sa môžem vyjadrit len k noseniu. Je to veľmi pohodlné, praktické, pod vrch nosievam tričko s krátkym alebo dlhým rukávom. Pohodlnejšie od tohto oblečenia je už len pyžamo.
@sisaka kde si prosím vás kupujete vrchné zdravotnícke oblecenie? Ja pracujem v škôlke a chcela by som s detskými vzormi niečo pekne. Viete niečo poradiť? Ďakujem
Nuz ja som sa prezliekala a vobec som nesierila ze mam tricko do ktoreho si utriem aj ruky od farby...ale pozor, s takym napadom. Tiez u nas tak bolo prisla kolegynka, ale s takym navrhom, ze tricko vychadzalo na 40-50 eur a to tam neboli este nohavice...nepreslo to lebo kazda si to mala hradit za svoje a nakolko zriadovatel nas mal v riri, tak bohuzial....nepreslo to hlasovanim. Ale predtym som pracovala inde a tam sme mali prispevok na oblecenie a aj sme raz rocne dostavali tricko, nohavice a aj specialnu obud. Tam to zase zriadovatel pekne uhradzal v pohode...
@99hviezda999 moc neporadím, lebo žijem v zahraničí a tu nie je problém kúpiť buď v kamennych obchodoch, alebo je kopec možnosti aj online. Neviem, či už je na Slovensku Amazon, ale tam sa dá tiež kúpiť

Ja chápem, to bolo také zamyslenie. Mate pravdu, že sa vám tam ničí oblečenie. Ja som učila na SŠ a čuduj sa svete, o katedry som riadne poničila veci. Ani nepíšem o tom, že najpohodlnejšie mne, by bolo v "oldschoolovom " bielom plášti. Žiaci, aj keď to nevyzerá kadečo riešia a plast by bol ochrana pred katedramu, kriedou, uniforma a aj skrýša.
Určite nájdete fajn riešenie, ktoré vám bude vyhovovať. No tie košele, na bežný deň bu boli fajn 😊