icon

Odklad školskej dochádzky

mima3256
8. mar 2017

Dobry deň.mate skusenosti s odkladom a marcovych deti?sym bude mat v marci 6 rokov.psychologicka nam na zaklade testov doporucuje odklad.vraj je to take na zvazenie.maly zaostava v grafomotorike,vraj nema ziadny zaklad na citanie a matematiku?logopedicka mi hovorila,ze je velmi sikovny.ma velku slovnu zasobu ze do skoly v poho moze ist.teraz neviem,ci mam dat odklad.ci mu to vela neurobi.to by uz mal 7.5 roka ked pojde do 1.triedy.bojim sa ze mu to potom bude robit problemy v puberte.

Strana
z8
biba2014
11. feb 2020

@sbear nie je to náhodou poznat velke tlacene a pisane vediet napodobnit?napr. Pisanym pismom prepisat eva je tu

katkka08
8. jún 2020

@mima3256 Dobrý večer prosím chcem sa Vás opýtať ako je na tom váš chlapček potrebovala by som poradiť, tiež mám chlapca ktorý mal6.rokov v máji pedagogička mu odporúča odklad pre zlú výslovnosť a zaostávanie v grafomotor. zložke mám v srdci paniku, lebo jedná pani my napísala učiteľka prvého ročníka, že také deti sú integrované a bojím sa či urobím dobre ,keď pôjde až o rok či ho isto už budú brať ako integrovaného, je tiež šikovný test čo robil z pedagogickov urobil, že na 2 .Bola by som vám veľmi povdačná za vašu skúsenosť a odpoveď . Ďakujem

lola77
3. mar 2021

@katkka08 dobrý deň.

Dali ste potom prosím synčeka do školy?

katkka08
3. mar 2021

@lola77 nie zostal v škôlke, až v septembri, aj keď málo chodili tento školský rok vidno ,že je zbehlejší vo všetkom

Strana
z8