Ospravedlnenie neprítomnosti
Milé mamičky, potrebujem ospravedlniť dcéru na tri týždne zo škôlky z dôvodu, že ideme na dlhšiu dovolenku (musíme sa odsťahovať, lebo nám do domu prídu robiť omietky 😀 ) a keďže budeme bývať ďaleko, tak sa mi neoplatí voziť dcéru do škôlky. Stačí do žiadosti uviesť rodinné dôvody? Ďakujem za odpoveď.
@viera77 ja nieeee ja som len bola zmatena ci MS ci ZS
@natalienka12 😉
Som učiteľka v MŠ.. a u nás v MŠ stačí, keď ju len odhlásite učiteľke stačí, keď jej zavoláte alebo poviete v triede. Pokiaľ malá nie je predškoláčka a vy platíte poplatok za škôlku a chcete, aby Vám to mesto alebo obec odpustilo, tak napíšte do žiadosti zo zdravotných dôvodov, ale malá musí byť doma 30 alebo 31 nasledujúcich dní po sebe, len musíte mať lekárske potvrdenie. Inak vy nemusíte udávať dôvody pobytu dieťaťa doma. Oznamovať prečo bolo dieťa doma musíte len v tom prípade, ak dieťa bolo choré, iný dôvod MŠ nemá čo zaujímať si ja myslím. Žiadosti sa píšu len v tom prípade, ak žiadate o odpustenie poplatku.

My sme minuleho roku neboli vo skolke cely december, januar, nastupli sme v polovici februara, nikto nic neriesil, 🙂 uzili sme si zimne prazdniny a zimu 🙂 nemali sme ani nic od doktorky, lebo chory nebol :D akurat pri nastupe sme potrebovali papierik ood dr, ze mozeme do kolektivu, ako po letnych prazdninach, co som zabehla iba k sestricke...