icon

Poďakovanie pani učiteľke v škôlke

fifibela
19. máj 2016

Ahojte, máme predškoláčku, ktorá sa bude o chvíľu lúčiť so škôlkou a pani učiteľkami. Ako poďakovanie za ich prácu a trpezlivosť, by som im chcela darovať niečo, čo bude krásne, originálne a zároveň praktické. Kvety sú samozrejmosť. Napadla ma hodvábna ručne maľovaná šatka. Ale budem vďačná za každý zaujímavý nápad. Ďakujem

jezulienka
26. jún 2016
jezulienka
26. jún 2016

Dobrý večer...stihla by ste mi do piatku urobiť sviečky?

olifcek
26. jún 2016

@fifibela my sme dali mydlove kytice 🙂 mame dve pani ucitelky, tak im obom 🙂 v piatok sme mali rozlucku so skolkou, tak Olivka im dala po jednej takej 🙂

kto by mal zaujem, dam kontakt na pani z Ba Petrzka, ktora ich vyraba 🙂 a uz robi aj ine varianty, popripade na zelanie 🙂

olifcek
26. jún 2016

teda, my sme mali dve, ako je ta spodna, cervena... jeden kosicek bol cerveny, druhy orazovy a samozrejme, neboli kvietky uplne rovnake 🙂 tie vyssie su lacnejsie, lebo su aj mensie kosicky 🙂

v tej nasej kyticke bolo cca 20 mydielok, niektore i malinkate, tie ruzicky, ale krasne podla mna, v tych lacnejsich je tusim cca 13? mydielok? uz si nepamatam..

majkaa
27. jún 2016

@jezulienka pravdaze pisem spravu 🙂

aduliak
27. jún 2016

@majkaa to vážne by ste stihli do piatku?😁písala som ip

majkaa
27. jún 2016

@aduliak ano 🙂 napisala som vam IP

mimulik8
27. jún 2016

@jjeanny kde by som také zohnala?ďakujem.

majkaa
27. jún 2016
fifibela
autor
29. jún 2016

@olifcek originálne a krásne súčasne, škoda, však, že medzičasom sme už darček vybrali 🙂 ... každopádne vdaka, môžu sa hodiť k inej príležitosti 🙂

olifcek
29. jún 2016

Napr.nam zajtra odchadza kolegynka.. dala som jej urobit toto

brenda84
5. apr 2017

@majkaa
wau krááásne sviečky. práve s mamičkami zhaňame niečo originálne pre pani učiteľku. môžem poprosiť o info plus cenu??? čítam že to vyrábaš ty... kraaasne... šikulka...

mimulik8
5. apr 2017

@brenda84 aj mňa by to zaujímalo🙂

majkaa
5. apr 2017

@brenda84
@mimulik8
napisala som vam spravu 🙂

lenka020511
5. máj 2017

@majkaa nádherné sviečky, ešte ich robíte? Ak áno, poprosím Vás o cenu. Ďakujem.

majkaa
6. máj 2017

@lenka020511 napisala som vam spravu, ano robim ich este 🙂

anhtony
24. máj 2017

@majkaa možem aj ja poprosiť cenu tej sviečky?
dakujem

majkaa
25. máj 2017

@anhtony napisala som vam spravu 🙂

mimcak
25. máj 2017

@majkaa ahoj môžem aj ja cenu.Krásne

majkaa
25. máj 2017

@mimcak napisala som 🙂

mirjam82
25. máj 2017

@majkaa aj ja prosím cenu, ďakujem 🙂

majkaa
25. máj 2017

@mirjam82 napisala som vam 🙂

marcimi
25. máj 2017

My sme takto minuly rok rozmyslali, ako sa niecim peknym a originalnym podakovat p.ucitelkam. Tak som vyrobila taketo srdiecka.

veminka
25. máj 2017

@majkaa aj mne info pls.

majkaa
25. máj 2017

@veminka napisala som 🙂

majkaa
25. máj 2017
77andrejka77
13. jún 2017

Ja som vyrobila takéto tabuľky

tiper24
13. jún 2017

@fifibela ja by som jej nedaval nic, je to jej praca za ktoru berie vyplatu 🙂

kremy
13. jún 2017

@tiper24 no Vas by som ako rodica nechela mat v triede. Pre takyto pristup su ludia v dnesnej dobe taki aki su k ostatnym. Drzim Vam palce, aby ste sa s podobnym pristupom k Vam nestretli. Ale ste ma pobavili:" berie za to peniaze." Tak nech sa po...e. este jej treba vynadat kym odide dieta zo skolky, aby si nemyslela, ze tie peniaze si zasluzi a dostane ich len tak. ✌

tiper24
13. jún 2017

@kremy ja netvrdim ze jej treba vynadat, len to netreba prehanat nic viac, aj vam nech sa darí 🙂