Poďakovanie pani učiteľke v škôlke
Ahojte, máme predškoláčku, ktorá sa bude o chvíľu lúčiť so škôlkou a pani učiteľkami. Ako poďakovanie za ich prácu a trpezlivosť, by som im chcela darovať niečo, čo bude krásne, originálne a zároveň praktické. Kvety sú samozrejmosť. Napadla ma hodvábna ručne maľovaná šatka. Ale budem vďačná za každý zaujímavý nápad. Ďakujem
Dobrý večer...stihla by ste mi do piatku urobiť sviečky?
teda, my sme mali dve, ako je ta spodna, cervena... jeden kosicek bol cerveny, druhy orazovy a samozrejme, neboli kvietky uplne rovnake 🙂 tie vyssie su lacnejsie, lebo su aj mensie kosicky 🙂
v tej nasej kyticke bolo cca 20 mydielok, niektore i malinkate, tie ruzicky, ale krasne podla mna, v tych lacnejsich je tusim cca 13? mydielok? uz si nepamatam..
@jezulienka pravdaze pisem spravu 🙂
@majkaa nádherné sviečky, ešte ich robíte? Ak áno, poprosím Vás o cenu. Ďakujem.
@lenka020511 napisala som vam spravu, ano robim ich este 🙂
@tiper24 no Vas by som ako rodica nechela mat v triede. Pre takyto pristup su ludia v dnesnej dobe taki aki su k ostatnym. Drzim Vam palce, aby ste sa s podobnym pristupom k Vam nestretli. Ale ste ma pobavili:" berie za to peniaze." Tak nech sa po...e. este jej treba vynadat kym odide dieta zo skolky, aby si nemyslela, ze tie peniaze si zasluzi a dostane ich len tak. ✌

@majkaa