Poraďte jasličky v okolí Prievozskej ulice v Bratislave
Ahojte vie mi niekto poradiť v okolí prievozskej, balkajskej, trenčianskej poradiť súkromné jasličky?Sú tu len detské kráľovstvo ale majú hrozné referencie tak hľadám niečo iné.Za všetky odpovede dakujem 🙂
Milé mamičky ak hľadáte opatrovateľku k vašmú dieťatku vrelé odporúčam pani Adiku z Ružínova.Mala som tam dcéru 3 roky a starostlivosť je na jednotku.Ma kolektív malých detičiek do 3 rokov.Škoda ,že už mala musí isť do škôlky, ak by ju nezobrali tak ju určite ďalší rok nechám u nej.Skúsenosti a referencie si overte osobne ,alebo na stránke
A kde si pocula ze detske kralovstvo je zle? Ja osm zase vsade na internete citala opak,ze tam je dobre, ze pristup skvely, prostredie super a tak, tak neviem teraz. Co sa ti teda na nom nepozdava?
no ved prave ze aj mna to zarazilo ze autorka pisew ze detske kralovstvo zle a tak, co viem tak vsade dobre recenzie,aj kamaratke tam chodila dcerka- do skolky tiez. Ja mam este male babo, takze zatial este tak akutne neriesim 🙂 ale tak samozrejme precitam diskusieasi ako kazda mamina
@zabka788 Ja som našla aj tuto nejake recenzie, ak by niekoho zaujimalo 🙂 sama nemam skusenosť, ale neter sem chodí mamicka. sk/forum.html?f=60&m=150047
@malula ahoj, na tejto stránke je jej kontakt www.zariadim.sk/andrea-aupair a jej referencie

@belusa ahoj mamicky, rada by som ponukla nase detske centrum Drobizg -jaslicky a skolka. Sidlime v Novom meste /nedaleko Trnavskeho myta cca 150 m/ . V pripade zaujmu rada poslem podrobne informacie. 🙂