icon

Poznáte dobrú škôlku v Bratislave?

tamburina
12. jún 2011

AHojte mamičky,
bola by som rada, keby se mi poradili nejakú dobrú škôlku v Bratislave, kde by mohlo byť moje dieťatko spokojné...prípadne ktorej škôlky by som sa mala vyvarovať...Bola by som nerada, keby som si musela prejsť takým obdobím ako tu písali niektoré mamičky:(

orinaky
Odpoveď bola odstránená
tweety22
23. júl 2011

@olivija ale ved ja nikomu nazor neberiem a akceptujem ho 🙂 beries to prilis osobne 🙂 ano, myslim si, ze sukromna skolka je dobry bizniz ale tiez som syna mala v dvoch sukromnych skolkach 🙂 teraz uz chodi do statnej 🙂 nerozumiem, ze si odchovala dvoch surodencov, to akoze si teraz skusenejsia a tvoj nazor je najspravnejsi? ved predsa diskusie na tejto stranke maju byt o tom, ze akceptujem aj naozry inych, ja mam tiez dve vlastne deti a opatrujem uz 10 rokov 🙂 na vela veci mam svoj nazor a ked s nim nesuhlasis ok ale zato sa tu nemusis osocovat, ze ma niekto jednostranny nazor

malinkamaja
13. nov 2011

ahojte, ja som dostala do rúk leták škôlky Čarovný svet. Majú dobrú ponuku a cena je dosť príjemná. Viac info na carovnysvet. Mne sa veľmi páči, majú prekrásnu stránku a keďže moju malú nikam nezobrali tak sa tam určite pôjdem pozrieť, v utorok otvárajú.

kikiki333
14. nov 2011

Moj maly chodi do Little Kitten. Ja som velmi spokojna. Kvalifikovane a velmi prijemne ucitelky.

ellatax
2. jan 2012

@tilly Ahoj, prosím ťa neodporúčila by si mi konkrétne mena na nejaké opatrovateľky?

improvizacia
26. jan 2012

ahojte,
neviete mi poradiť aj nejaké súkromné jasličky/škôlku, kde hovoria len čisto anglicky? Pre nás je v pohode oblast najma Ružinov alebo Petržalka príp. Staré mesto.
Ak máte aj osobné či sprostredkované skúsenosti s nejakou anj škôlkou - bolo by to super 🙂

syslica
26. jan 2012

@improvizacia Skús pozrieť už tu spomínanú Little Kitten, majú pobočky (škôlky) na viacerých miestach, aj u nás v Záhorskej Bystrici - a deťom sa venujú native English speakers 😉 .

improvizacia
26. jan 2012

@syslica Dakujem za tip, ale sú najma v okrajových štvrtiach - nič blízko našich robôt alebo bývania ☹ ...no škoda...

emogeon
Autor odpoveď zmazal
improvizacia
26. jan 2012

@emogeon - tak Brilliantstars je fakt TOP škôlka aj ANJ aj MONTESSORI, jedinná kde som bola kuknúť ale 700Euri mesačne je privela, a tu fantasy kuknem aj ked myslím, že je to škôr smer Dubravka a ja potrebujem opačný smer.... ale díky moc..

usonicky
26. jan 2012

@improvizacia ja sa domnievam, z i nasa materska skola patri medzi tie lepsie a este s prijatelnymi cenami - pozri stranky podla mojho nicku.

emogeon
Autor odpoveď zmazal
improvizacia
26. jan 2012

@emogeon Ano fungujú na montessori, aj všetci pedagogovia jú ovládajú a okrem toho v anj a s podla mna velmi dobrými priestorami a super exteriérom - BOZE ALE TAA ICH CENA JOOOOOOJ

improvizacia
26. jan 2012

@usonicky Kuknem, dakujem za tip, u vás sa tiež komunikuje full-day v angličtine?

emogeon
Autor odpoveď zmazal
usonicky
28. jan 2012

@improvizacia Nie cely den sa u nas nekomunikuje v anglictine, preco je to tak a aky mame dovod rada vysvetlim, ked sa osobne stretneme. Najdolezitejsie - komunikacia cely den v druhom jazyku je len pre dieta, ktore doma komunikuje dvomi jazykmi sucasne. Pre dieta, ktore komunikuje doma len slovensky, by som to nedoporucovala. Vy ste doma dvojjazycny?

alexandra17
28. jan 2012

Skus pozriet Smiling Faces v Ruzinove

improvizacia
28. jan 2012

@emogeon áno, bola som tam osobne. Je to tam super 🙂 no a trošku som si oprášila angličtinu 🙂

improvizacia
28. jan 2012

@alexandra17 díky za tip - idem kuknut

improvizacia
28. jan 2012

@usonicky díky za infošky. Nie u nás sa komunikuje len v slovenčine ale nie je vylúčené že vycestujeme na dlhšie do anj hovoriacej krajiny, tak preto chcem malú dobre pripraviť na cudzí jazyk. Ale ste naozaj zlatá, ešte raz díky.

tweety22
Odpoveď bola odstránená
alexandra17
29. jan 2012

Maminky,skolky dnes ponukaju v programoch aj nemozne,aby zaujali a zapacili sa rodicom.Vsetko tu uz je..Drobcom je to ale uplne jedno,aby sa im tam pacilo potrebuju "nahradnu maminu",kedze emocionalne nie su pripraveni na odputanie od matky.Dietatko do 3 rokov nema v skolke co robit,tak odporucam klast doraz na personal hlavne,lebo je to"vas nahradnik pocas dna".Program je pridana hodnota,zahrada je dolezita,ucenie jazykov je zabava,vylety su super...ale najdolezitejsia je VASA NAHRADNICKA 🙂 Deti si v tomto veku buduju charakter a formuju osobnost!
Pridite sa pozriet ako to vyzera v praxi, sme v Ruzinove -Prievoze, Smiling Faces

veronique_1
11. feb 2012

Beru deti do skolky len od septemra alebo sa da aj od januara? V BA, najlepsie Ruzinov.

alexandra17
Odpoveď bola odstránená
sisaha
11. feb 2012

@alexandra17 uplne objektivne by to bolo, keby tuto vetu napisal niekto, kto ma u teba svoje dieta 😉

alexandra17
11. feb 2012

@sisaha ...som v skolke 12h denne, viem ze deti su stastne, spokojne, vesele, viem co ponukame a viem ze rodicia su nadmieru spokojni ...takze som len na zaklade faktov vyjadrila svoj nazor 🙂 Vsetky mamicky vidia, ze som PRO, takze riesit uplnu alebo menej uplnu objektivitu...?? Odpovedala som na polozenu otazku, minimalne som dala na znamost mamickam nasu existenciu a samozrejme moznost prist nas navstivit a presvedcit sa osobne..Rodicia mojich deti maju pravdepodobne v sobotu poobede iny program... 🙂

palinkovamaminka
11. feb 2012

@tamburina my sme nahlaseni do sukromnej skolky stvorlistok v ruzinove. mam na nu dobre referencie. boli sme pozriet, ucitelky vyzerali velmi fajn, aj program maju normalny, nie nejak prehnane vela aktivit, deticky vyzerali spokojne. ta skolka funguje uz 14 rokov. ceny maju celkom primerane.
inak maminy su spokojne aj so statnou skolkou na Mileticovej, len tam my maleho este nezoberu, on pojde uz v 2 a pol roku.

sisaha
11. feb 2012

@alexandra17 to,ze uvedies svoju škôlku je v poriadku. Len otazka znela, ci ma niekto osobne, alebo sprostredkovane skusenosti. Ak niekto niecomu sefuje a je priamo zaangazovany, tak to asi nebude velmi relevantne..Ale ak mas nadmieru spokojnych rodicov a este stastnejsie a spokojnejsie deti, verim, ze rodicia tvoje riadky podporia. 😉

tilly
13. feb 2012

@palinkovamaminka a maju este volne miesto? a kolko to stoji

palinkovamaminka
15. feb 2012

ahoj. myslim, ze este maju, my sme len teraz odovzdali prihlasku a este nam ju prijali 🙂 stoji to 375eur (vratane stravy)
inak ak mam povedat aj nieco, co sa mi nepacilo, tak priestory sa mi nezdali moc velke. ale zato dvor maju velky. a maju tam aj bazen vo vnutri, ak ma maly rad vodu, tak sa potesi 😉