Poznáte dobrú škôlku v Bratislave?
AHojte mamičky,
bola by som rada, keby se mi poradili nejakú dobrú škôlku v Bratislave, kde by mohlo byť moje dieťatko spokojné...prípadne ktorej škôlky by som sa mala vyvarovať...Bola by som nerada, keby som si musela prejsť takým obdobím ako tu písali niektoré mamičky:(
Dobry den,mate niekto prosim skusenosti s MS Sunavcova,Legerskeho,Pionierska? Musim sa pre jednu z nich rozhodnut...vdaka.
zatial nikam...
Sorry to nebolo pre mna🙂
Ahojte, aj ja mám jeden tip na anglickú škôlku za rozumné peniaze www.thebabyone.sk. Navyše tam robia ľudia, ktorí majú k deťom vzťah. A nie preto, aby mali nejaké zamestnanie...
Ahojte maminky, my sme navstevovali MS Javorinska a nemozem nic zle povedat. Pristup k detom, strava, aktivity, pani ucitelky, lokalita, dvor - vsetko velka spokojnost. 🙂
Ahojky🙂 moja neterka chodi do detskeho kralovstva, v Ba je tato skolka, tak urcite mnohe zvas su z hlavneho mesta 🙂 Inak neviem, co som sa bavila so sestrou o tom, ez aj ja to budem za chvilku riesit, tak nemala ziadne vyhrady 🙂
Milé mamičky ak hľadáte opatrovateľku k vašmú dieťatku vrelé odporúčam pani Adiku z Ružínova.Mala som tam dcéru 3 roky a starostlivosť je na jednotku.Ma kolektív malých detičiek do 3 rokov.Škoda ,že už mala musí isť do škôlky, ak by ju nezobrali tak ju určite ďalší rok nechám u nej.Skúsenosti a referencie si overte osobne ,alebo na stránke
Ja odporucam DC Drobizg, skvely dvor plny zelene, strava domaca,pristup super,maly kolektiv deti, za 3 mesiace nebol chory ani raz....Sme velmi spokojni..
Ja odporucam Gasparko v Petrzalke na Novobanskej. Super pristup, vlastny dvor, deticky sa realizuju, maju vela aktivit. Na FB Gasparko Petrzalka je vela fotiek. Ucia sa tam anglictinu alebo nemcinu 🙂
@lusabolova fiha, 360 eur plus 4,20 stravná jednotka na deň mi príde ako bežná cena súkromnej škôlky, nie rozumná. Ale asi sa pohybujem v inej finančnej situácii. Podľa mňa je to dosť
Ahojte mamičky, ja musím napísať, že sme teda už v škôlke (predtým jasličky), a odporúčam Seahorse, najlepšia škôlka asi akú si viem pre moju malú predstaviť 😉 Keby viem skôr, preložila by som ju už hneď ako ju otvorili 😀
v ramci Ruzinov-Vrakuna odporucam English is Easy ..340 aj so stravou.
eedaycare
@maminee chcem reagovat na vas uz sice rok stari prispevok, ale snad mi odpisete 🙂 zvazujem od buduceho roka pre malu pravd kids paradise v ruzinove, ale jednym z mojich kriterii je aj dostatocna komunikacia s detickami v anglictine. Viete mi, prosim, povedat ako je na tom tato skolka? a funguju aj cez prazdniny? moja mala bude taka ako to Vasa, len na mne, s cudzimi ani za svet, ale pisete velmi pekne o pristupe personalu, tak by som sa tam sla pozriet 🙂 dakujem za odpoved
@oriesocek ahoj, a akou f
@oriesocek ahoj, a akou formou sa tam ucia cudzi jazyk? je na deticky hovorene vylucne iba anglicky? nemyslim celu dobu co su deti v skolke? ale napr. cele dopoludnie/popoludnie? hladam sukromnu skolku je je priorita aj cudzi jazyk, Ale nie ina napr. hodinka denne, vyslovene komunikacia mozno najlepsie pocas celeho dna. dakujem
@mackaemmka ahoj,moja dcerka chodi na Kolibu do blueberry hill. Tam hovoria ucitelky a deti cely den v anglictine,ked zacnu medzi sebou po slovensky,ucitelky ich upozornia. Velmi individualny pristup-2ucitelky na 6deti,riaditelka detska psychologicka,pravidelne hodnotenie deti od motoriky po rozne zrucnosti mesacne a 2xrocne,vela aktivit- nemusim vobec dcerku vozit po BA na dalsie kruzky. Dcera tam zacala chodit ako trojrocna,po roku vie plynule po anglicky,su tam i deti cudzincov. Cena je so stravou cca 700€. Nie pre kazdeho,ale pre tych,co zvladaju miesto auta a dovoleniek zaplatit dietatu kvalitne vzdelanie-da sa. A na ZS sa da ist potom i na statnu,treba to vsak zvazit,aby anglictinu dalej dieta vyuzivalo. Bude mat velky naskok oproti inym detom,ktore sa ju ucia v ramci par hodin za tyzden.
@lele75 dakujem za reakciu na moju otazku. zvazujem stale, lebo presne ako pises, potom treba aj ZŠ vybrat taku, kde ucia anglicky. mame sice este trosku cas, dcerku davam do skolky az o rok, ale postupne si treba urobit prieskum. uz mam hlavu ako dom z toho 😊