icon

Prechádzky v škôlke

22. mar 2023

Chodia v každej štátnej škôlke deti s učiteľkami na prechádzky alebo výlety ? Je to nejak povinne alebo môžem aj nesúhlasiť ? Alebo dať radšej dieťa do súkromnej ? Či je to tam take iste ? Ďakujem

Strana
z5
autor
22. mar 2023

@lienka.7 Áno už viem ďakujem pekne ☺️ už mi to baby vysvetlili asi pred 8 hodinami 😄 ale neviem vymazať diskusiu takže to stále pokračuje

lienka.7
22. mar 2023

@autorka jasne, v pohode 👌 nečítala som všetko, len som ti odpovedala. Inak bud uplne v pohode, aj ja som sa zaujímala, ci a kam chodia, ale preto nech ich nedajbože nestretnem vonku 🙈
Ucitelka mi povedala, ze az 2haci idú mimo areal, s takýmito malými si netrúfaju zatiaľ. Bola som sa pozrieť co a ako robia (tak aby ma mala samozrejme nevidela) a asi 15 min.im trvalo kým sa "zoradili" ked mali ísť dnu😁 co a vsak prekvapilo, ze moja počúvala ucitelku fakt na slovo. Zavolala ich, pribehla, a pekne čakala na ostatne. Neboj sa, s nimi je to uplne ako s tebou 😉

ankare
22. mar 2023

Chudinky pani učiteľky 🤦

lenka2232
23. mar 2023

Mna uz na tom koni fakt nic neprekvapi🤣🤣🤣

lenka2232
23. mar 2023

Som ucitelka v skolke a stale tvrdim…nie je problem s detmi,ale s RODICMI

nelca0510
24. mar 2023

U nás v školke nechodia von iba keď veľmi fúka alebo naozaj veľmi prší. Inak majú náhradný program. Ale vyberajú si vždy menej frekventované úseky,kde chodí malo áut,pre istotu,inak ich aj tak strážia ako oko v hlave.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Strana
z5