icon

Prezliekate deti po príchode zo škôlky?

1. dec 2025

Dobrý deň, prezliekate deti po príchode zo škôlky/školy do tzv. domáceho oblečenia ? 🙂

Strana
z2
anonym_94e87c
1. dec 2025

Neprezliekam,naco?

anonym_1e839b
1. dec 2025

Ano, lebo je ako prasa😂 Tak ho nechat doma po sedacke nenecham...

oceanahory
1. dec 2025

@anonym_autor Ja musim, lebo moj je taky spinavy, ze ani nechapem co v tej skolke robia 😅.

janinah
1. dec 2025

Samozrejme,aj my dospelí sa prezliekame.

cyberk
1. dec 2025

Jasne, ze ano !

mirage
1. dec 2025

@anonym_autor nie. Pokial nie je spinavy, tak nie

parvinka0001
1. dec 2025

Nie ,len ak boli extrémne špinavý . Chodia v teplákoch každý deň čisté ,nikdy dva krát oblečené po sebe tie šaty . Teraz periem vkuse keby ešte aj doma ich prezliekam tak sa zblaznim asi

deti95060810
1. dec 2025

všetci sa prezliekame. aj deti , aj dospelí.

sagitta33
1. dec 2025

V škôlke aj v škole nohavice áno, tričko a mikinu nie. Teraz v zime vyzliekam len vrchné nohavice a nechávam v pančuchách.

sara07
1. dec 2025

ano

biba_18
1. dec 2025

áno, prezliekala som. aj my s mužom sa prezliekame vždy ...

anonym_cd18c0
1. dec 2025

Samozrejme, všetci sa prezliekame do domáceho.. Dieťa sa prezlieka samé.

doriiis
1. dec 2025

Samozrejme, všetci sa prezlekame do domáceho.

ivett1
1. dec 2025

@anonym_autor áno prezliekli sme ich; aj my sme sa prezliekli a stále sa prezliekanie do domáceho oblečenia

zabka79
1. dec 2025

@anonym_autor ano nevie vydrzat v skolskom chce byt v domacom

anonym_6da51d
1. dec 2025

Samozrejme, všetci sa prezliekame po príchode domov

viestta
1. dec 2025

Samozrejme vsetci sa prezliekame do domaceho, to z dietata zvycajne ide rovno do pracky vsetko, u dospelych nie vsetko, ale tricka vzdy. Vecer aj spodne pradlo a ponozky

januska12323
1. dec 2025

Všetci sa prezliekame do domáceho, bez ohľadu na vek.

mia_von_prag
1. dec 2025

Do škôlky chodia v domácom oblečení. Na vonka sa prezliekajú.
Kazdy večer dávame všetky veci do prania + prezliekajú sa, keď sú špinaví. Takže vyslovene po príchode zo škôlky nie.

euka210
1. dec 2025

@anonym_autor ano, samozrejme. My dospeli este mame aj pracovne oblecko na pracu okolo domu.

ivka21
1. dec 2025

@anonym_autor áno prezliekanie lebo mu dávam nove veci aby ich neznicil. V podstate to tak mame zaužívané do spoločnosti nove po dome staršie/športové

anonym_831988
1. dec 2025
@ivka21

@anonym_autor áno prezliekanie lebo mu dávam nove veci aby ich neznicil. V podstate to tak mame zaužívané do spoločnosti nove po dome staršie/športové

@ivka21 moje dieta praveze donici viac veci v skolke ako ked je so mnou

anonym_9bee75
1. dec 2025

ja neprezliekam , syn 3,5r dostane každý deň čisté oblečenie tričko, leginy, spodné
má to na sebe doma asi 1-2 hodiny kým ide do sprchy

anonym_ea9285
1. dec 2025

Najprv som neprezliekala. Ale odkedy zacali mavat derave kolena tak ich vzdy prezliekam. Derave na doma a pekne aby mali do skolky.

anonym_0348fe
1. dec 2025

Nie, doma sme tak hodinu a pol, kym sa ide sprchovat a vecerat. Hra sa v obyvacke, na postel nelezie. Cez vikend, ked sme doma dlhsie, tak ho zvyknem prezliect, ale tiez zalezi od toho, kde sme boli, co sme robili.

slavomira236
1. dec 2025

@anonym_autor abo prezliekaju sa hned po prichode domov aj ja zvycajne. Ked som bola ka dieta tiez sme sa prezliekali

dory11
1. dec 2025

Jasné že áno prezliekame vedieť a malú ktomu od bábätka vždy keď sme išli do mesta zo dediny vždy do nového dá doma do domáceho .

A zadalsie aj ja sa prezliekam prečo nie aj dieťa .
A za tretie robíme to aj kvoli bacilom ktoré vskolke sú nepotrebujem aby to ešte aj doma na sebe mala oblečené

vilma7
1. dec 2025

Nie, chodia uz do školy a nechodia domov ako prasce aj napriek tomu, že prestávku maju stále vonku.
Ale každý deň im obliekam čisté veci na kompletku.
Ale zas doma sa hrajú len na zemi. Do postelí mi nelezu. Ak by boli viditeľne špinavé, museli by sa prezliecť.

henka123123
1. dec 2025

Nie

anonym_84a0f3
1. dec 2025

@anonym_autor nie, lebo dieťa príde so škôlky čisté a má pohodlné legíny a tričko. A to neberiem, ako "na novo". Večer ide všetko so práčky. Ale tiež som sa nad touto otázkou zamýšľala, ako to robiť.

Strana
z2