Prezliekate deti po príchode zo škôlky?
Dobrý deň, prezliekate deti po príchode zo škôlky/školy do tzv. domáceho oblečenia ? 🙂
Ano, lebo je ako prasa😂 Tak ho nechat doma po sedacke nenecham...
@anonym_autor Ja musim, lebo moj je taky spinavy, ze ani nechapem co v tej skolke robia 😅.
Samozrejme,aj my dospelí sa prezliekame.
Jasne, ze ano !
@anonym_autor nie. Pokial nie je spinavy, tak nie
Nie ,len ak boli extrémne špinavý . Chodia v teplákoch každý deň čisté ,nikdy dva krát oblečené po sebe tie šaty . Teraz periem vkuse keby ešte aj doma ich prezliekam tak sa zblaznim asi
všetci sa prezliekame. aj deti , aj dospelí.
V škôlke aj v škole nohavice áno, tričko a mikinu nie. Teraz v zime vyzliekam len vrchné nohavice a nechávam v pančuchách.
ano
áno, prezliekala som. aj my s mužom sa prezliekame vždy ...
Samozrejme, všetci sa prezliekame do domáceho.. Dieťa sa prezlieka samé.
Samozrejme, všetci sa prezlekame do domáceho.
@anonym_autor áno prezliekli sme ich; aj my sme sa prezliekli a stále sa prezliekanie do domáceho oblečenia
@anonym_autor ano nevie vydrzat v skolskom chce byt v domacom
Samozrejme, všetci sa prezliekame po príchode domov
Samozrejme vsetci sa prezliekame do domaceho, to z dietata zvycajne ide rovno do pracky vsetko, u dospelych nie vsetko, ale tricka vzdy. Vecer aj spodne pradlo a ponozky
Všetci sa prezliekame do domáceho, bez ohľadu na vek.
Do škôlky chodia v domácom oblečení. Na vonka sa prezliekajú.
Kazdy večer dávame všetky veci do prania + prezliekajú sa, keď sú špinaví. Takže vyslovene po príchode zo škôlky nie.
@anonym_autor ano, samozrejme. My dospeli este mame aj pracovne oblecko na pracu okolo domu.
@anonym_autor áno prezliekanie lebo mu dávam nove veci aby ich neznicil. V podstate to tak mame zaužívané do spoločnosti nove po dome staršie/športové
@anonym_autor áno prezliekanie lebo mu dávam nove veci aby ich neznicil. V podstate to tak mame zaužívané do spoločnosti nove po dome staršie/športové
@ivka21 moje dieta praveze donici viac veci v skolke ako ked je so mnou
ja neprezliekam , syn 3,5r dostane každý deň čisté oblečenie tričko, leginy, spodné
má to na sebe doma asi 1-2 hodiny kým ide do sprchy
Najprv som neprezliekala. Ale odkedy zacali mavat derave kolena tak ich vzdy prezliekam. Derave na doma a pekne aby mali do skolky.
Nie, doma sme tak hodinu a pol, kym sa ide sprchovat a vecerat. Hra sa v obyvacke, na postel nelezie. Cez vikend, ked sme doma dlhsie, tak ho zvyknem prezliect, ale tiez zalezi od toho, kde sme boli, co sme robili.
@anonym_autor abo prezliekaju sa hned po prichode domov aj ja zvycajne. Ked som bola ka dieta tiez sme sa prezliekali
Jasné že áno prezliekame vedieť a malú ktomu od bábätka vždy keď sme išli do mesta zo dediny vždy do nového dá doma do domáceho .
A zadalsie aj ja sa prezliekam prečo nie aj dieťa .
A za tretie robíme to aj kvoli bacilom ktoré vskolke sú nepotrebujem aby to ešte aj doma na sebe mala oblečené
Nie, chodia uz do školy a nechodia domov ako prasce aj napriek tomu, že prestávku maju stále vonku.
Ale každý deň im obliekam čisté veci na kompletku.
Ale zas doma sa hrajú len na zemi. Do postelí mi nelezu. Ak by boli viditeľne špinavé, museli by sa prezliecť.
Nie
@anonym_autor nie, lebo dieťa príde so škôlky čisté a má pohodlné legíny a tričko. A to neberiem, ako "na novo". Večer ide všetko so práčky. Ale tiež som sa nad touto otázkou zamýšľala, ako to robiť.

Neprezliekam,naco?