icon

Prezliekate deti po príchode zo škôlky?

1. dec 2025

Dobrý deň, prezliekate deti po príchode zo škôlky/školy do tzv. domáceho oblečenia ? 🙂

Strana
z2
ag47
2. dec 2025

Áno prezliekame sa všetci, veď deti v školke sa hraju bežne na zemi, menšie sú špinavé od jedla, farbičiek atď. Minimalne leginy davame hneď dole,neprajem si aby sa mi vo veciach zo škôlky dostali do postele alebo na gauč ked ideme napriklad spolu čítať. Naučene su od malička nato hneď ako prideme so škôlky/školy.

titla
2. dec 2025

Ano, prezliekal sa po prichode zo skolky. Ved tam sa v tom vala po zemi, na dvore sa hral, zababre sa od jedla, farbiciek...
Aj doma sa sice vala po zemi, ale v domacom. Ak to mal na sebe len 2-3 hodiny a nestihol sa zababrat, oblecie si rovnake veci na doma aj na druhy den.
Teraz mam uz prvaka na ZS a tiez sa po prichode domov vzdy prezlieka.

jesenzima
2. dec 2025

@anonym_autor samozrejme, že áno... Vždy keď prídeme domov od hocikadial, prezliekame sa všetci.dokonca aj ponožky meníme ... V škole/škôlke sa vselikde povalaju ...Neviem si napríklad predstaviť ani seba, že v nohaviciach, v ktorých som napríklad sedela v MHD, si sadnem na gauč 🤢

linki90
3. dec 2025

@anonym_autor áno do domáceho oblečenia aj dospelí tak isto 🤷🏻‍♀️

taktotedanie
3. dec 2025

@anonym_autor ano! Tak ako sa prezleciem ja , prezleciem do domaceho aj dieta
A to nechodi az tak uspinene kazdy den , je mi proti srsti aby som chodila doma v obleceni co mam napr do mesta ci do prace a to iste aj dieta

Strana
z2