icon

Problém v škôlke

tajka1986
17. máj 2016

Maminky poradte prosim co robit. Dcerka mi druhy mesiac chodi do skolky. Zvlada to tazko a chodi na cely den. Problem je ten,ze ma soplik,bez kasla a teploty,u lekarky sme boli,dala jej Pamycon kvapky a povedala ze kludne do skolky moze ist,dokonca mi odmietla dat ocr,kedze ma dychanie ciste a iny problem okrem soplikov neni. Lenze...ucitelke v skolke sa dnes povrackala,nechcela nic jest a ucitelka usudila ze to preto ze je chora(ja si myslim ze to bolo skor od nervov ze musi byt v skolke kedze tam nerada chodi) A ucitelka mi dnes povedala,ze zajtra sa moze stat ze mi ju nevezme. Teraz neviem co mam robit. Ci sa vadit s ucitelkou,ci ist pre papier k dr. a ziadat razitko s podpisom ze je zdrava vhodna do kolektivu ci co...nechcem zo seba robit debila,doktorka jasne povedala ze problem nevidi a potvdenie sa dava az po 3dnoch nepritomnosti v skolke. Tak fakt neviem co robit. Doma malu len tak nehcem nechat kedze takyto stav sa moze opakovat castejsie a ja si nemozem dovolit kvoli"pocitu ucitelky"byt kazdy tyzden doma. Prosim poradte

Strana
z8
sardinka335
20. máj 2016

ako to neviem nakolko su to nove informacie, ale aj mne doktorka hovorila, ze kiahne nie su ziadna drama ale ked sa to podceni, tak to potom moze ,,vyrazit,, ako pasovy opar, ze ten virus v tele ostava zapuzdrený a tam ,,spi,, stres, ina choroba, oslabeny organizmus - imunita ho potom mozu aktivovat ako pasovy opar - herpes. Nam ani nič dokina nedavala....ani ja som detom nič nedavala ziadne pudre nič...nestazovali sa na svrbenie tak načo.

maminkasisa
20. máj 2016

ale, ale, tato tema sa pekne zvrtla, a zacalo to soplikmi a OCR 😀 😀 😀

mechurik
20. máj 2016

ahoj, povrackala sa bud z lieka,co jej davas, zo stresov z novej skolky, alebo z jedla ktore su ine ako varis ty a mozno ma alergiu na mlieko ci lepok.
Soplik ma preto, lebo ma mozno slabsiu alergiu ale ak ste jej nedavali rozbor vyter z nosa, tak dajte. a to su dve subezne veci 🙂

katarinamarkova
21. máj 2016

@alaguema ja si dokazovať skutočne nič nemusím 🙂
a sprostredkované info, že ten a ten možno toto, lebo možno toto - to skutočne za fakt nepovažujem.
za fakt by som dokázala považovať sprostredkované info, že ten a ten presne toto a takto, presne vtedy.

alaguema
21. máj 2016

@katarinamarkova nie, ty nevieš prestať...To nebolo možno. Stalo sa to URČITE! Povedala nám to ako fakt. To, že ja nepoznám detaily, neznamená, že to prestáva byť faktom. Ty nepovažuješ za fakt niečo, čo sa reálne stalo len preto, že o tom nemáš podrobné informácie? Ty si ale riadny kus vzťahovačnej ženskej, čo? Keby som veľmi chcela, tak jej zavolám a opýtam sa na podrobnosti, ale pravdupovediac - nestojí mi to za to 😎 Dokážeš to už nechať tak? Ak aj nie, tak ja práve v tomto momente túto debatu s tebou končím. Ok? Pochopila? Dík 🙂

katarinamarkova
21. máj 2016

@alaguema povedala to vám? na začiatku si tvrdila, že to povedala manželovi, ktorý to neskôr podal tebe.
nie nepovažujem za fakt, niečo čo sa možno stalo tak, možno trochu inak.
otázka: kde vidíš vzťahovačnosť?
ani nie....nedokážem, vcelku ma baví sa s tebou doťahovať na slovíčkach 🙂

jeennyv
21. máj 2016

@tajka1986 pokial ja viem pamykon su antibioticke kvapky, ja mam s nosom co to odskakane, cize sa cudujem, ze jej ich lekarka len tak dala, moze mat kludne mala alergiu prach je vsade, plus skolka ano cistia umyvaju, ale nikdy to nie je tak ok ako doma....cize nejaky alergicky predpoklad tam bude a co sa tyka vracanai, kludne stres, znama dalu malu do inej skolky a ta zas pocikavala a plakala... prosto moze to byt aj z toho, ze sa jej v skolke nepaci, ja by som riesila preco, neadaptovala sa alebo ako? ...ja by som to riesila, ako hovori sa ze dieta z problemov v skole vyrastie, to ano, ale nesie si potom nejake podvedome boliestky atd...

janaalzbeta
21. máj 2016

pamycon ak beriete, je antibiot.. Neviem o tom,že by to len tak predpisovali. Možno skús ísť na aelergologiu......jednoznačne nech ti lekárka vystaví papier,že je nie ste chorý. Že sú to len soplíky...nič sa nedeje. A budeš spokojnejšia. .....a ukludníš iné mamky, kt. dávajú deti do škôlky a aj učiteľky...

mirkata
21. máj 2016

necitam celu diskusiu, ale nasa doktorka ak ma syn nadku tak len kvapky do nosa ppr od kaslu a DOMA A ZIADEN KOLEKTIV! a pamykon dava az orl ked je velmi velmi zle aj to ze uz su sople dozelena alebo trvaju dlho. takze sa kazdy mesiac trapime 3 tyzdne. a zas 1 tyzden v skolke a ked tam niekto pride so soplikom tak sme opat doma.... 😠

Strana
z8