Problémy so spravodlivosťou vo výchove detí v škôlke
Dieťa mi nastúpilo do škôlky pekne naučené z domu. Deti malo rado, nebilo sa. V triede má dve extrémne agresorky na čo som upozorňovala od začiatku. No na moje dieťa počúvam stále niečo a na hentie ani slovko lebo poznajú ich matky a sú tam tie deti dlhšie? Čo je toto za systém? Ešte tá sopľaňa išla kopnúť moje dieťa, prezývala ho hnusne mu nadala a učiteľka na ňu povedala vraj je živšia (to ešte plánujem riešiť)??? Vraj pristupujú k deťom rovnako ale zdrobneninou volajú všetkých okrem dvoch detí- aj na výkresy im tak napísali.
Co ta stojíš za dverami celý deň a počúvaš ako sa kto ku komu ozve? Máš tam kameru?
@kavasmliekom žiaľ (alebo vďaka Bohu) bola som svedkom situácie, kedy dievča robilo naučené veci a zabudla pritom, že som tam aj ja a vidím čo robí a hovorí.
Je to statna alebo sukromna skolka?Odkedy je v tej skolke?Ako vies,ze su tam 2agresorky(podla coho posudzujes)?Ked si ich upozornovla koho si upozornovala?Ucitelku,roaditelku?..Ako mozes vediet ze vsetky deti volaju zdrobneninou a dve nie?A este ako dlho sa toto deje?Deje sa to od zaciatku nastupu tvojho dietata alebo po nejakom case ako nastupilo?…
tiez mam otazky hlavne na to, ako to vsetko vies...co znamena "extremne" agresorky (bavime sa asi o 3-4,r detoch tipujem)? a ako vies, ze ich mamam nic nehovoria na spravanie ich deti? ved jasne,ze tebe budu len o tvojom hovorit,nie o inom..tie dve deti,ktore nevolaju zdrobneninou- je medzi nimi tvoje dieta? ake su to mena? ako vies,ze ich tak v triede nevolaju?
prepac,nechcem nadrziavat jednej strane,viem ze deti vedia byt zle a treba si to svoje branit,ale zas poznam aj hodne premotivovane matky,ktore riesia aj to,co by nemuseli..a z tvojho textu mi to trochu zavana touto "premotivovanostou".. skusila by som sa na tvojom mieste porozpravat s ucitelkami o tom,aby si si ten svoj obraz o situacii dokreslila..
tiez mam otazky hlavne na to, ako to vsetko vies...co znamena "extremne" agresorky (bavime sa asi o 3-4,r detoch tipujem)? a ako vies, ze ich mamam nic nehovoria na spravanie ich deti? ved jasne,ze tebe budu len o tvojom hovorit,nie o inom..tie dve deti,ktore nevolaju zdrobneninou- je medzi nimi tvoje dieta? ake su to mena? ako vies,ze ich tak v triede nevolaju?
prepac,nechcem nadrziavat jednej strane,viem ze deti vedia byt zle a treba si to svoje branit,ale zas poznam aj hodne premotivovane matky,ktore riesia aj to,co by nemuseli..a z tvojho textu mi to trochu zavana touto "premotivovanostou".. skusila by som sa na tvojom mieste porozpravat s ucitelkami o tom,aby si si ten svoj obraz o situacii dokreslila..
@baluinka bola som prítomná keď dievča zastrašovalo nohou moje , prezývalo ho a hnusne nadalo a todokonca v pritomnosti jej matky a mňa za chrbtom ktorá len tak medzi rečou ju len potichu napomenula za tak hnusné slová.
Ide o to, že som tušila, že niekto mojmu dieťaťu robí v škôlke veľmi zle, lebo sme mali extrémne stavy a vždy 40tku teplotu po pár dňoch v škôlke. Druhé dievča sme riešili to učiteľky priznali že vraj “bolo” problémové no žiaľ stále je.

Co ta stojíš za dverami celý deň a počúvaš ako sa kto ku komu ozve? Máš tam kameru?