Problémy učiteliek s obliekaním deti v škôlke
Ahojte,
Stretli ste sa niekto s tym,ze by ucitelky mali problem s obliekanim najmensich deti cez zimu v skolke?dcerka teraz nastupuje do skolky a zostala som nemilo prekvapena,ked mi ostatne mamicky povedali,ze zbytocne budem chystat dcere veci na von do skrinky(oteplovacky alebo nohavice do dazda)lebo ich do toho neoblecu🤷♀️🤬!v triede nemozu byt deti len v pancuchach,vraj je to nehygienicke,chlapci musia mat bud sortky alebo daco ine na pancuchach,dievcata sukienky alebo saty.a ked idu von,tak si sortky davaju dole a ucitelky az vtedy pochopia ze im treba daco dat navrch 😯vraj oni nemaju cas striehnut kto co mal na sebe ked prisiel.cize ked dam dceru do triedy v leginach alebo teplakoch bez pancuch,tak ich tak aj vychystaju von🤦♀️ teraz som na pochybach,co jej tam obliekat aby neochorela..je to dedinska skolka,maju tu cudne zastarale zvyky ktore su pre mna nepochopitelne..
Stretli ste sa s takym niecim?ako obliekate vase 3r deti do skolky?
Dakujem
Ja nechapem tych, ktori tu obhajuju ucitelky. Tiez viem o takej skolke, kde ucitelky pustaju na dvor v zime deti bez toho, aby im zastrcili tielka do nohavic alebo im dali sal do krku. Ved ked polovica z nich ochorie, budu mat menej deti a menej starosti. A to som pocula od upratovacky, ktora u nich pracuje. K tomu zatvorenie skolky z dovodu ochorenia deti sa na viacerych miestach, hlavne na dedine, riesi tak, ze si ucitelka nemusi vybrat dovolenku ale berie sa to ako keby bola v praci a ona je pri tom doma.
Ja som tiez ucitelka aj matka, zalezi mi na tom, aby boli deticky vhodne oblecene a preto som aj zachovale veci po mojich detoch doniesla do skolky, aby som v pripade potreby mohla na dieta, ktore neprislo vo vhodnom obleceni, obliect nohavice, ciapku alebo napr. rukavice. V triede ich necham byt bud v leginach alebo v pancuchach, vobec si z pancich problem nerobim, ani nechapem, co niektori vymyslaju, ze je to nehygienicke, Boze... Ucitelka sa ma o deti starat, mozno este viac ako samotni rodicia, ved preto si to povolanie vybralo. Smutne, ze vela z nich to tak neciti a nerobi... :/ Na Tvojom mieste by som porozmyslala nad zmenou, lebo ak maju takyto roblem s obliekanim deti, tak pravdepodobne sa takymto stylom stavaju aj k ostatnym veciam - jednoducho sa im nechce...
@oblivian som tak rada, že niekto to tu normálne slušne napísal ako to ma byť a niekde je. Ja plne súhlasím! Deti sú v skolke v zodpovednosti inej osoby a to znamená, ze ta osoba sa ma starať o tie deti ako o "svoje". A nie ze ved cim viac deti je chorých tym lepšie mam menej roboty. A presne su učiteľky ktoré su neskutočne hrozne a su učiteľky ktore su čistý poklad! Ako to ze jedny to hravo zvládnu s tymi detmi a ine nezvládajú? Pri rovnakom pocte deti atd? Oblivian ďakujem za komentár úplne ma potešil... Lebo nemala som chut sa zapájať do tejto skupiny

@poopsie ake pidi lidi? MOja najmladsia mala pared tyzdnom 3 roky, chodi do školky od septembra. Nosi velkost 98/104 alebo cistu 104ku. Od ca. 1,5 roka (ako sa odplienkovala) nema kombinezu. Je to jednoducho neprakticke aj pre rodicov aj deti si to väcsinou nevedia same obliect (dokonca aj starsie deti). V pohode mas dvojdielaky aj 74rky. Ja som si deti naucila velmi skoro sa same obliekat. K druhym narodeninam nebol problem. Okem pancusiek (nastastie chalani ani nenosili a baby len k sukni) alebo ponozky tiez tazsie ale ze leginy, teplaky, gate, tricka, bundy....ziadny problem.