Riaditeľka škôlky si nesplnila povinnosť
Dobrý deň, syn bol minulý rok predškolak a bol na individuálnom vzdelávaní zo zdravotného hľadiska cca od pol školského roka. Až teraz som sa dozvedela ze zo zákona je skolka povinná ho dve hodiny vzdelávať a tak isto v marci preskusat ci je pripravený do školy. Nič z tohto sa u nás neudialo. Dostala som len individuálny plán a viac v škôlke nebol vyše pol roka.
Riešiť to spätne? Mala by riaditeľka z toho nejaký postih?
Ten si si ty čítala už v marci a nič si nespravila,takže toľko k tomu,riaditeľka podľa mna na 100per vie čo a ako. Takže si počkaj na odpoveď a rataj s tým,že to nebude dobre...ale pre teba
autorka
jdi s tim uz nekam. uz jsi te reditelce napsala email, tak cekej odpoved. i kdyz stiznost se posila pisemne a s dorucenkou, aby jsi mela v ruce papir, ze jsi neco poslala. email muze spadnout do spamu a k reditelce se nemusi ani dostat. pak to bude jen tvoje tvrzeni proti jejimu. a vytiskly odeslany email neni dukaz. .... uz si konecne priznej, ze jsi to podelala i ty, nejen reditelka, a ulevi se ti...chudak tvuj syn
mažeš svoje príspevky, takže netuším, o čom je reč
ako učiteľka MŠ si neviem dosť dobre predstaviť, ako prebieha také vzdelávanie dieťaťa, ktoré je stále doma a príde raz za týždeň na dve hodiny.. kým sa v triede rozkuká, určite sa chce najprv hrať a ja ho musím stopnúť a usadiť k stolu a učiť ho..
Nechápem , aký zmysel ma riešiť to spätne ? Akože nie je dostatočne pripravený a vy teraz vidite , že bude mať problémy ? Ak toto, tak bola si s nim ty, teda si si bola vedomá, že ho máš vzdelávať ty, a zrejme si si všetko naštudovala. A iné vysvetlenie spätného postihu nevidím.
Ja teda čítam až teraz, takže pôvodné komentáre autorky nevidím, ale pýtam sa, čo také potrebuje nadané dieťa 2 hodiny týždenne vzdelávať v škôlke??? Môj syn bol predskolak 2-x, nedá sa hovoriť o dochadzke, ale nedochadzke, ale jedine, prečo mi vadila jeho chorobnosť, bolo že sa riadne nesocializoval. Nič super dôležité sa neucili.
@anickabasnicka ešte raz, ja nehodnotím či je niečo oprávnená požiadavka. A či sa chce autorka pomstiť alebo o čo jej ide. Mne je to jedno. Reagujem na základe poskytnutých faktov. To, že sa tu začal hon na ňu, to je vec tých, čo mali potrebu ju konfrontovat a hľadať motiv. Toto ja nemám potrebu robiť. Preto si nedomyslam a z princípu nehľadám za tým nič. Pretože také debaty skončia presne tak, ako táto. Vymazanim komentarov, vzajomnym osočovanim a pod. Do toho sa ja nemám chuť zapájať. Nikomu to nepomôže.
Pol roka nechodil do škôlky,aké hodnotenie,aký posudok???na základe čoho?vy ste ho mali doniesť na preskúšanie,urobili ste to tak?zlyhalo domáce vyučovanie,rýchlo to hoďme na škôlku???v škôlke ho to nenaučili preto nevie,prečo mal potom individuálny prístup,domáca výučba,keď majú byť za neho zodpovedné učiteľky???toto neprejde...ale skúste
Autorka tu všetko vymazala, kým som bola von. Mne tu nechala dve odpovede, prosim vás neviete čo ešte písala? Ja som sa pytala, že keď sa musel malý ako škôlkar vzdelávať doma, ako to že v škole je všetko fajn? Neviete čo tu na moju otázku odpovedala?
No ja by som to zhrnula tak, že maminka nechcela dieťa dávať do škôlky, riaditeľka povedala, že sa to nedá len tak, iba zo zdravotných dôvodov. Tak mama, ako tu písala, musela dieťa stresovať lekármi, ale vybavila. Teraz chodí dieťa do školy, pravdepidobne mu to ide poslabšie, tak zrazu treba obviniť z toho škôlku, to je môj názor.
@aurora33 autorka smazala vsechny svoje komentare , protoze si uvedomila, ze pise jednak porad jednu vetu dokola- a riaditelka si nemala splnit svoje povinnosti zo zakona? a podobne. ze zacatku napsala, ze je syn v prvni tride, ale ma vedomosti tridy druhe a maji na to i papir z spc, ...kdyz jsme ji tady konfrontovali, ze si protireci ,tak tady do vsech skakala jak jezevcik. a posledni komentar, co jsem zaregistrovala byl, ze ukoncuje tuto debatu, protoze blablabla....nahlasila i jine cizi komentare, protoze napr. i me jeden zmizel. nevim vsak proc. ...ve finale zrejme asi autorka nenapsala uplnou pravdu, a kdyz tady nenasla pochopeni, zmizla. misto toho, aby zrusila celou debatu, vymazala svoje komentare a par cizich. ..zrejme se chce asi potaji jeste kochat tim, co tady rozpoutala.
@anickabasnicka ty tu urážaš moje dieťa do chudákov a spratkov ... ma zmysel s takýmito ľuďmi debatovat?
Tak to je veľmi zaujímavé, že škôlka taká katastrofa a škola ok.
autorka
ty jsi tady jeste? vsak jsi se zmazala, tak co tady strasis...bez uz spat. mas pravdu, diskutovat s nekym, kdo tady neustale napada reditelku, opakuje dookola jednu vetu, reaguje agresivne na negativni komentare, smaze svoje komentare, protoze ukoncuje svoji debatu a pritom smiruje, co se tady dal pise a pak haze a prska na druhe...to opravdu nema smysl.
..jo, a nezapomen me opet nahlasit, ze te urážím.
autorka
napr ty, co? tak kdyz ti tak cekas skryte na normalni komentar, tak proc reagujes na muj, nebo jsi konecne priznala, ze i muj komentar je normalni? ...tak vidis, jak lzes a protirecis si.raz tak a podruhe jinak
@aurora33 a protoze je ve skole fajn, tak musi jeho matka, jako ta posledni spravedliva, podat stiznost na reditelku skolky, po roce !!!!, ze si nesplnila svoji povinnost ze zakona, ze mela synovi autorky poskytnout dve hodiny tydne individualni vyuku ve skolce.......nepremyslet nad logikou tohoto pocinani.a tak porad dokola.reditelka spachala zlocin, treba ji potrestat
@aurora33 uz se zase smazala, a smiruje potaji
@anickabasnicka velmi zvláštne konanie matky. Čoraz zvláštnejšie. Tiež nerozumiem o čo jej vlastne ide. Ani tým psychickým a fyzickým poruchám čo mal syn a už nemá a podobne….. veľmi veľmi divné
@anickabasnicka stavím sa, že 30. júna v spomínanej skolke tieklo šampanské potokom ☺️🥳😀
Načo si mi odpísala, keď si to hneď aj zmazala?
Autorkine komentare som nevidela, ale z vasich ostatnych komentarov sa nedivim, ze ma dieta psychicke problemy... otec agresivny tyran a matka nevyrovnana pomstychtiva zenska... by sa zrutil asi kazdy