Škôlka od januára
Ahojte mamicky.
Mam 2,5 a 4,5 rocne deti. V aprili mi konci rodicovsky, ked bude mat mladsi 3 roky. Do skolky nastupuje od januara so starsim. Ja som chcela tie 4 mesiace vyuzit na cas pre seba. Dohnat pracovne znalosti, jazyky....cvicit....a potom sa vratit do zamestnania. Taktiez pocitam, ze deti budu obcas soplave, chore doma....
No, ale k veci..... mam dilemu, ci mam deti dat v januari do skolky, kvoli covid..... keby musim, lebo uz som v praci, tak nemam na vyber. Lenze ja na vyber mam, ze ich nechat doma pre istotu....lenze uz rok sa tesim na ten cas konecne po 4,5 roka, co som sa obetovala detom, ze sa venovat sebe. Lebo potom zacne uplne iny kolotoc....
Co by ste robili?
@fiafia ano, uvedomujem si vsetko, ako pisete. Tiez som za to, aby sme si zvykli na vsetko este pred tym, ako nastupim do prace. To, ze budu chori, to bohuzial tak bude. Ale radsej teraz, ked som doma. Moj muz by ich nedal, ale presvedcim ho..... nelietam v oblakoch, ze dam v januari a budu suvisle v skolke bez jedinej absencie. Ale budem k dispozicii....Takze ano, vidim, ze mate vsetky mamicky jednotny nazor.
Dakujem 🤣👍

Ja by som dala. Ten čas navyse je veľké plus. Ja som mala tiež pár mesiacov do konca RD aby si zvykla no bol to horor. U dcéry tá adaptácia trvala , hrozne plávala, odmietala jesť atď a to,že pre choroby bola viac doma ako tam ani nevravím. Neviem si predstaviť popri Tom chodiť do práce. Okrem toho kovid môže doniesť muž, rodina atď nedá sa skrývať donekonečna raz do tej práce budeš musieť.