Chcela by som vedieť, aká je škola v Šamoríne. Konkrétne slovenská - jej úroveň, učitelia. Aké krúžky škola ponúka? tiež ma zaujíma škôlka, môže byť aj zmiešaná. Prípadne na aké krúžky sa dá v Šamoríne chodiť a kde.
no však som aj myslela športové. To Hamuliakovo som pozerala aj ja. Ešte zistiť čo to stojí na mesiac a ako často sú tréniny, príp. od akého veku berú
@lili777 v hamikove treba najprv absolvovat techniku korculovania, od 4 rokov, potom sa da ist na hokej alebo krasokorculovanie, na mesiac to stoji 60€ a treningy su tri krat do tyzdna, z toho dva krat aj telocvicna aj lad
a nulty ma tu vyhodu, ze ked dieta nie je uplne pripravene na prvy rocnik, tak je to taky medzistupen medzi skolkou a skolou, moj syn je narodeny koncom augusta, nechcela som ho trapit prvym rocnikom, ved tam budu niektore deti o rok starsie...
pekný deň prajem,viete mi poradiť nejaké krúžky pre 5r dievčatko v Šamoríne alebo v blízkom okolí ?
Ms gazdovsky rad, ms skolska aj ms na polovnickej. Madarciny sa netreba absolutne bat
@lili777 skola je vraj dobra, uvidime v septembri 😀 a skolok je tu viac... skola je jedna slovenska velikanska a jedna velka madarska.. skolky su vacsinou pomiesane, maju aj slovenske aj madarske triedy, cisto slovenska je len jedna