Som doma so štvorročnou dcérou a obávam sa, aby nezačala plakať, že chce ísť do škôlky
Ahojte, je tu niekto, kto je s dietatom doma na predlzenej rodicovskej a hľadá kamarátku? S dcérkou si dávame výlety, ihriska, hráme sa aj doma, ale radšej s nou chodím von, ale stále sa pyta na kamarátky, no v jej veku doobeda vela deti teda nie je, skor žiadne a len male babatka alebo max 3 rocne deti. Mozno si robím zbytocne starosti, ze jej niečo uniká, ale rada by som poznala vaše skúsenosti, keď ste takto doma, je to už niekedy stereotyp a hlavne sa obávam, aby mi doma nezačala plakať, ze chce do skolky. Zatiaľ mi nepride nespokojná, skôr tie kamarátky obcas pyta a ja jej toto neviem dat co rovesnik. Sem tam by jej takáto spolocnost urcite bodla.
@leeenka26 neskúsili ste kúpele Smrdáky? Počula som o dobrých skúsenostiach aj u detí s liečením ekzému
@elizabet173 ano počula, zvažujem ci to, alebo more

@miadi jaj toto všetko sme skúšali. Ekzem je na ústupe teraz, sa mi zdá, ze odkedy nechodí do skolky, tak to mame pod kontrolou. Môžem ju natrieť kedy potrebujem, umývam jej rúčky len detským mydlom