icon

Strach z nástupu dieťaťa do škôlky: Ako to zvládnuť?

29. júl 2025

Takze.. dieta nastupuje v septembri 3 roky, som jednorodic, naviazana na dceru po vsetkom cim sme si museli teda ja musela prejst nastastie je tak malicka a vsetko sa udialo ked bola este babatko, ze v podstate nic nevie a jej maly svet je vo vsetkom dokonaly
Po tom vsetkom mi ostala len ona, som v totalnom strese, ze sa vratim do prace a v este horsom strese, ked si predstavim ako ju nechavam v skolke, doslova sa hned rozplakat a trha mi to srdce, ja sa v podstate viem rozplakat aj ked ju cudzie dieta strci na preliezacke lebo mi to je luto a predstavujem si ako ju budu v skolke deti utlacovat
( skolka je sukromna, malo deti, skvele ucitelky, laskavy individualny pristup , mala je hrava, empaticka, mila,vesela, trosku nesmela proste vidno na nej, ze uz tu interakciu s detmi potrebuje) len ja sa bojim, bojim sa o nu kedze je to vsetko a to najdolezitejsie co mam, pri pisani sa mi rynu slzy po tvari a neviem co robit, ako to prekonat, jasne kazdy ti povie, to si zvyknes, kazda sme plakala ked sme dieta prvykrat mechala v skolke pretoze nieco sa konci ale nieco zacina, vravia mi zeny ako stali ci sedeli pred skolkou na lavickach a vakali co bude a plakali, bojim sa ze to proste nedam..zeny co maju skolkarov, som jedina taka uzkostliva matka alebo mi len sibe alebo to prejde?

Strana
z4
darijja
5. aug 2025
@anonym_autor

@darijja vies je ok ze to takto beries, kazda sme ina
Ak mas ine veci na robote a neviem sa dockat kedy sa jej zbavis a budes mat klud v poriadku ale nezhadzuj ked nemusis..
Pred bitkou je kazdy general

@anonym_autor neviem sa dockat, kedy sa jej zbavim 😅😅 ty vyhladaj urgentne psychologa. Neodkladaj to. Vola sa to opicia laska 🫠

autor
5. aug 2025
@mircalla

@anonym_autor Ty si ozaj uboha. Kazda, co nie je zrutena troska z beznych zivotnych situacii je zrazu rada, ze sa dietata zbavi....Nedostala si ocakavane odpovede, tak agresivne utocis. No len to ukazuje tvoju labilitu

@mircalla uboha? To fakt dokaze matka matke toto povedat? Neviem kto z nas momentalne ukazal vyssi level ubohosti
Prepac ale nie niesom ten typ, ktory bude rad , ze sa dietata zbavi, kazda matka to preziva inak
A mne je luto nie teba ale tvojho dietata lebo ked sa takto spravas ty, co naucis svoje dieta ? Nic dobre…
Pekny den

mircalla
5. aug 2025
@anonym_autor

@mircalla uboha? To fakt dokaze matka matke toto povedat? Neviem kto z nas momentalne ukazal vyssi level ubohosti
Prepac ale nie niesom ten typ, ktory bude rad , ze sa dietata zbavi, kazda matka to preziva inak
A mne je luto nie teba ale tvojho dietata lebo ked sa takto spravas ty, co naucis svoje dieta ? Nic dobre…
Pekny den

@anonym_autor Ale ani my nie sme radi, ze sme sa dietata zbavili. Ale ani sme z toho neni vhodne na psychiatriu. To ozaj nepoznas nic, len extremy? Co takto zdravy, netoxicky pohlad na vec, napriklad sa nezrutit, ked do dietata strcia a nepredstavovat si, ako mu v skolke hned robia zle? To si sama napisala, ze to robis

autor
5. aug 2025
@mircalla

@anonym_autor Ale ani my nie sme radi, ze sme sa dietata zbavili. Ale ani sme z toho neni vhodne na psychiatriu. To ozaj nepoznas nic, len extremy? Co takto zdravy, netoxicky pohlad na vec, napriklad sa nezrutit, ked do dietata strcia a nepredstavovat si, ako mu v skolke hned robia zle? To si sama napisala, ze to robis

@mircalla a co ty ma poznas? Z jedneho prispevku? Vies ako s dietatom fungujem? Myslis ze sedim na ihrisku a len co sa niekto dietata doktne ci postrci revem ako zmyslov zbavena? Ze nepistim dieta ani na sekundu odo mna? Doeta je zvyknute byt aj bezo mna a ja bez dietata
Poznam take typy ako ty , silne reci na internete, moralistka a doma bordel a bohvie co este
Chod prec a nekomentuj fuj

mircalla
5. aug 2025
@anonym_autor

@mircalla a co ty ma poznas? Z jedneho prispevku? Vies ako s dietatom fungujem? Myslis ze sedim na ihrisku a len co sa niekto dietata doktne ci postrci revem ako zmyslov zbavena? Ze nepistim dieta ani na sekundu odo mna? Doeta je zvyknute byt aj bezo mna a ja bez dietata
Poznam take typy ako ty , silne reci na internete, moralistka a doma bordel a bohvie co este
Chod prec a nekomentuj fuj

@anonym_autor Sama si opisala, ako reagujes. Ty a nik iny. A opakovane sa spravas ako vyssie

autor
5. aug 2025
@mircalla

@anonym_autor Sama si opisala, ako reagujes. Ty a nik iny. A opakovane sa spravas ako vyssie

@mircalla precitaj si co si napisala, mozes sa hanbit
Co ta doma nenaucili nenaucis ani ty svoje deti
Dufam ze takych toxickych ludi ako ty budem stretavat co najmenej v zivote, je mi ta luto
Chod prec ty ozruta

mircalla
5. aug 2025
@anonym_autor

@mircalla precitaj si co si napisala, mozes sa hanbit
Co ta doma nenaucili nenaucis ani ty svoje deti
Dufam ze takych toxickych ludi ako ty budem stretavat co najmenej v zivote, je mi ta luto
Chod prec ty ozruta

@anonym_autor Ja pisem vecne, extremne sa spravas, extremne reagujes. Vyhladaj pomoc, viacere ti to odporucili

autor
5. aug 2025
@mircalla

@anonym_autor Ja pisem vecne, extremne sa spravas, extremne reagujes. Vyhladaj pomoc, viacere ti to odporucili

@mircalla vidim, ze citas len to co chces a nie co je v komentaroch
Zajdi si na ocne a potom vyskakuj ;)

mircalla
5. aug 2025
@anonym_autor

@mircalla vidim, ze citas len to co chces a nie co je v komentaroch
Zajdi si na ocne a potom vyskakuj ;)

@anonym_autor Das otazku, ci to je prehnane. Tie, co ti napisu ano, nasledne agresivne urazas, ze sa chcu zbavit svojich deti. Nic pozitivne si si nezobrala, ani si nikdy nezoberies. Ok, si v pohode, neprehanas, to si chcela pocut

autor
5. aug 2025
@mircalla

@anonym_autor Das otazku, ci to je prehnane. Tie, co ti napisu ano, nasledne agresivne urazas, ze sa chcu zbavit svojich deti. Nic pozitivne si si nezobrala, ani si nikdy nezoberies. Ok, si v pohode, neprehanas, to si chcela pocut

@mircalla citaj komentare opakujem
Ak mas problem tak skoc na ocne 🙂

Strana
z4